Mini logo

Følg din intuition.Den nye Mini Clubman.

Mini Clubman

Følg dit instinkt. Kom og prøv den nye MINI Clubman hos din forhandler. Og oplev, hvad der sker, når du vælger med hjertet.

Tak! Vi har modtaget din bestilling.
Læs mere

Ja, tak. Jeg ønsker at modtage nyheder og tilbud fra BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere vedrørende MINI produkter, finansieringsløsninger, service og forsikringsydelser samt produkter og services relateret hertil og giver derfor samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må kontakte mig via e-mail. En oversigt over autoriserede MINI forhandlere kan findes her.

Jeg giver samtidig samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må dele mine oplysninger med hinanden, og at de hver for sig eller i fællesskab må bruge oplysningerne til markedsføring rettet mod mig. Jeg kan til enhver tid meddele BMW Danmark A/S, at jeg ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale.

Det hele begynder her

Mød pionererne.

Lader vi logik og fornuft stå i vejen for vores mavefornemmelse?

Denne serie af kortfilm fortæller historierne om fire ekstraordinære mennesker som lader mavefornemmelsen afgøre, på godt og ondt. For nogle var det et afgørende øjeblik, der påvirkede hele deres liv, for andre handler det om dagligt at lytte til deres instinkter for at tjene til føden.

De største beslutninger i livet gøres instinktivt. De, hvor du trodser logik og accepterer, at forfølge, hvad du synes er rigtigt, uden egentlig at vide hvorfor. Du vælger jo heller ikke partner baseret på deres eksamensresultater.

At købe en bil er en af de store beslutninger i livet. Med den nye MINI Clubman, opfordrer vi dig til at kigge forbi de tekniske data og lytte til, hvad din intuition fortæller dig. For hvornår har det nogensinde gået galt?

Følg din intuition.

MINI Clubman - Ana Kras
MINI Clubman - Cigue

Den nye Mini ClubmanNår du ser den - er du sikker.

MINI Clubman rear

Er du nysgerrig efter at vide mere om den nye Clubman? Oplev dens dristige og karakteristisk udseende; dens smarte brug af den ekstra plads og innovative nye funktioner - og instinktivt ved du, at den har alt.

Læs mere om MINI Clubman