Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

EKSTRA MEGET EKSTRA. FRA 269.500 KR., SPAR FRA 35.000 KR.

Vi har givet den max gas på udstyrssiden med tre nye MINI MAX EDITIONs. Vælg mellem MINI MAX 3 dørs, MINI MAX 5 dørs eller MINI MAX Cabrio, og få metallak, multifunktionslæderrat, fartpilot, MINI navigationsanlæg, bonnet stripes, 17" sommerhjul på alufælge og 15" vinterhjul på originalfælg m.m. med i købet. Med i prisen får du også inkluderet 3 års service (eller max. 40.000 km) og et års ekstra garanti – altså 3 års garanti i alt. Her er meget at spare og endnu flere grunde til at lade sig forføre. 

Kig forbi din nærmeste forhandler, og oplev MINI MAX EDITION i al sin ekstravagance.

 

LÆS MERE OM MINI MAX CABRIO læs mere om mini max 3 dørs og 5 dørs

OPLEV MINI JOHN COOPER WORKS.

Nu kan du selv prøve kræfter med de suveræne John Cooper Works racerudgaver af MINI. De er opkaldt efter den legendariske rallykører John Cooper, der i sin MINI vandt alt, hvad der var værd at vinde inden for racing i 1960’erne. 

Og nu er de på danmarksturné, hvor du kan opleve, hvad der sker med MINI Clubman, MINI Cabrio og MINI 3-dørs Cooper S, når de er toptunet til at præstere lige så godt på racerbanen som på motorvejen. Klik nedenfor, og se mere om MINI John Cooper Works modellerne – og hvornår du kan opleve dem hos din MINI forhandler.

SE JCW MODELLERNE LÆS MERE OM JCW DANMARKSTURNEEN

MINI nyhedsbrev februar.

Endelig er 2017 – et begivenhedsrigt år for MINI – i gang. Vi starter med premiere på årets helt nye MINI Countryman i weekenden. Og MINI Countryman er kun begyndelsen, så følg med hele året og få alle de spændende nyheder direkte fra os til din mailboks.

 

Læs nyhedsbrevet her

KOM TIL MINI LEASINGDAGE 7. OG 8. JANUAR.

Den første weekend i det nye år byder på særligt gode leasingpriser på din favorit MINI. Kig forbi din MINI forhandler mellem kl. 11 og 15 - og prøv din kommende MINI.

 

Find forhandler MINI LEASING BEREGNER

Hole-in-one præmieres med MINI Clubman!

Vi ønsker et stort tillykke til Michael Traasdahl Møller fra Mårslet, der lørdag den 8 oktober, under en turnering hos Aarhus Golf Club, slog bolden direkte i koppen over en afstand på 154 meter, og vandt den store præmie

Læs mere om den glade vinder

FØLG DIT INSTINKT. DEN NYE MINI CLUBMAN.

Kig ind til din MINI forhandler og oplev den nye MINI Clubman. Vi lover dig, at den går lige i hjertet. Og bliver du ikke overbevist bare ved at se på den - så prøv den. Vi lover dig en både velkørende og forførende oplevelse. Og husk at tage den bedre halvdel, junior og vennerne med, så I også kan opleve, at der er plads til lidt af hvert.

Find din MINI forhandler Læs pressemeddelelse

MINI'S DANSKE DESIGNER MODTAGER DESIGNRÅDETS PRIS 2015.

Læs mere

 

 

 

Anders Warming foran den nye MINI Clubman, der har premiere den 24.-25. oktober 2015.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET.

Tak for din tilmelding.

Något gick fel. Försök igen om en liten stund.

Fornavn er obligatorisk
Efternavn er obligatorisk
E-mailadresse er obligatorisk
Du måste godkänna villkoren vilkår

Ja, tak. Jeg ønsker at modtage nyheder og tilbud fra BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere vedrørende MINI produkter, finansieringsløsninger, service og forsikringsydelser samt produkter og services relateret hertil og giver derfor samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må kontakte mig via e-mail. En oversigt over autoriserede MINI forhandlere kan findes her. Jeg giver samtidig samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må dele mine oplysninger med hinanden, og at de hver for sig eller i fællesskab må bruge oplysningerne til markedsføring rettet mod mig. Jeg kan til enhver tid meddele BMW Danmark A/S, at jeg ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale.

TILBAGE TIL TOPPEN