Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

MINI MAX EDITION FRA 269.500 KR. - SPAR FRA 35.000 KR.

MINI MAX EDITION kan fås som MINI Hatch 3dørs / 5dørs og Cabrio.

Nu introducere vi sommerens bedste tilbud, vi kalder den for MINI MAX. Den er sød og den er vaks, det kan ikke beskrives, men skal opleves. Kontakt din nærmeste forhandler for en prøvetur, så bliver MINI Max din allerbedste ven.

Udstyr: Metallak, sædevarme, armlæn, aircondition, læderrat inkl. multifuktion, fartpilot, radio MINI visual boost inkl. 6,5 skærm, udvidet Bluetooth inkl. streaming af musik, MINI Navigation, 17" sommerhjul, 15" vinterhjul, Bonnet stripes, 3 års nybilsgaranti og 3 års/40.000 km MINI Service inklusive

Find forhandler BESTIL PRØVETUR

MINI nyhedsbrev februar

Endelig er 2017 – et begivenhedsrigt år for MINI – i gang. Vi starter med premiere på årets helt nye MINI Countryman i weekenden. Og MINI Countryman er kun begyndelsen, så følg med hele året og få alle de spændende nyheder direkte fra os til din mailboks.

 

Læs nyhedsbrevet her

KOM TIL MINI LEASINGDAGE 7. OG 8. JANUAR.

Den første weekend i det nye år byder på særligt gode leasingpriser på din favorit MINI. Kig forbi din MINI forhandler mellem kl. 11 og 15 - og prøv din kommende MINI.

 

Find forhandler MINI LEASING BEREGNER

Hole-in-one præmieres med MINI Clubman!

Vi ønsker et stort tillykke til Michael Traasdahl Møller fra Mårslet, der lørdag den 8 oktober, under en turnering hos Aarhus Golf Club, slog bolden direkte i koppen over en afstand på 154 meter, og vandt den store præmie

Læs mere om den glade vinder

FØLG DIT INSTINKT. DEN NYE MINI CLUBMAN.

Kig ind til din MINI forhandler og oplev den nye MINI Clubman. Vi lover dig, at den går lige i hjertet. Og bliver du ikke overbevist bare ved at se på den - så prøv den. Vi lover dig en både velkørende og forførende oplevelse. Og husk at tage den bedre halvdel, junior og vennerne med, så I også kan opleve, at der er plads til lidt af hvert.

Find din MINI forhandler Læs pressemeddelelse

MINI'S DANSKE DESIGNER MODTAGER DESIGNRÅDETS PRIS 2015.

Læs mere

 

 

 

Anders Warming foran den nye MINI Clubman, der har premiere den 24.-25. oktober 2015.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET.

Tak for din tilmelding.

Något gick fel. Försök igen om en liten stund.

Fornavn er obligatorisk
Efternavn er obligatorisk
E-mailadresse er obligatorisk
Du måste godkänna villkoren vilkår

Ja, tak. Jeg ønsker at modtage nyheder og tilbud fra BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere vedrørende MINI produkter, finansieringsløsninger, service og forsikringsydelser samt produkter og services relateret hertil og giver derfor samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må kontakte mig via e-mail. En oversigt over autoriserede MINI forhandlere kan findes her. Jeg giver samtidig samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må dele mine oplysninger med hinanden, og at de hver for sig eller i fællesskab må bruge oplysningerne til markedsføring rettet mod mig. Jeg kan til enhver tid meddele BMW Danmark A/S, at jeg ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale.

TILBAGE TIL TOPPEN