Mini logo

MINI 3 dørs.

MINI 3-dörrar

Den nye MINI er hurtigere, endnu sikrere og mere i kontakt med verdenen end et omstillingsbord – og skiller sig helt ud fra alle andre biler du ellers kender.

MINI 3-dörrar Höjdpunkter

Højdepunkter.

Lille bil. Masser af sjov. Netop som du ikke troede, vi kunne gøre MINI mere spændende, er det præcis, hvad vi har gjort. De nye MINI Twin Power Turbo-motorer gør MINI hurtigere og bruger mindre brændstof. Med de helt nye MINI Driving Modes kan du tilpasse køreegenskaber og interiørbelysning til dit humør. Ægte køreglæde pakket ind i letvægtsmaterialer.

Design.

MINI 3-dörrar Exteriördesign

Med alle de nye design elementer og nyfortolkede klassiske strejf er den nye MINI klar til at dominere byens gader – præcis som altid. De nye lygter lyser op uanset, hvor du kører. Samtidig har MINI med sin nye grafik og design fået et lidt mere modent udseende. Basismodellerne har halogenlamper, men du kan vælge LED lys, så vejen i mørket bliver endnu nemmere.

Forlygterne er nu blevet omkranset af ikoniske kromringe med elipseformede indsatser. Blinklysende er diskret integreret i den nederste del af ringen - stil og harmoni både nat og dag.

Baglygterne er både blevet større og har fået en mere fremtrædende position samtidig med, at de er integreret i det samlede design. Lygterne er omsluttet af en kromramme i form af en rektangel med afrundede hjørner.

MINI 3-dörrar Interiördesign

Med topkarakter for både funktionalitet og udseende er interiøret i den nye MINI enhver kørers drøm. Glid ned i de komfortable mørke sæder og lad blikket falde på det nye dashboard. Alle funktioner som speedometer og omdrejningstæller sidder bag rattet, lige i dit synsfelt. Det traditionelle centrerede speedometer er blevet erstattet af MINIs helt nye centerinstrument.som både informerer og underholder. Det store, komfortable bagsæde gør det også til en leg at være passager i den nye MINI.

Motorer.

MINI Cooper

CooperFra 244.800 kr.

Den nye MINI Cooper tager gokart-følelsen til helt nye højder. Fra 0-100 km / t på bare 7,9 sekunder er en af de hurtigste by-biler på markedet. For ikke at tale om en af de mest brændstoføkonomiske. Vinker du farvel til byen og siger goddag til motorvejen, når du uden de store anstrengelser 210 km / t.
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI Cooper D

Cooper DFra 261.600 kr.

MINI Cooper D tror ikke på kompromisser. Den har en tophastighed på 204 km / t og tager dig fra 0-100 km/t på bare 9,2 sekunder. 

Og den bruger ikke mere end 3,6-3,5 l brændstof pr 100 km.
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI Cooper S

Cooper SFra 340.600 kr.

MINI Cooper S er hurtig. Meget hurtig. Det tager blot 6,8 sekunder at nå op på 100 km / t og accelerationen stopper først når speedometeret rammer imponerende 235 km / t.
 
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI Cooper SD

Cooper SDFra 341.800 kr.

Med en tophastighed på 227 km / t ved et kombineret brændstofforbrug på 4,1 til 4,0 l pr 100 km. 0-100 km i blot 7,3 sekunder.
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI John Cooper Works

John Cooper WorksFra 444.000 kr.

To liter. Fire cylindre. Seks gear. Med en kraft, der skubber dig baglæns, når du accelerer eller skærer en kurve. Dette er den hurtigste og mest kraftfulde MINI model nogensinde.
 

Konfigurér Bestil prøvetur

Original MINI tilbehør.Keep it MINI.

Endnu mere stil til din MINI med Original MINI tilbehør, som f. eks. LED-Fjernlygter, bagagerumsmåtter, MINI barnestoler, John Cooper Works Pro tilbehør og MINI Originalhjul.


Original MINI tilbehør Komplethjul for MINI 3 dørs John Cooper Works tilbehør

Leasing & købekontrakt.

MINI 3 og 5 dørs

PRIVATLEASING ER VEJEN FREM.

I en MINI er vejen din egen. Koncentrér dig om den og lad MINI Financial Services sørge for resten. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i din faste månedlige ydelse, så det eneste, du skal betale er forsikring, grøn ejerafgift og brændstof, når du cruiser.
 


Læs mere om leasing MINI Leasing Beregner

Attraktiv lav rente.

Med en MINI købekontrakt kan en MINI nemt blive din egen MINI.
 

 

 

 

Læs mere om købekontrakt

MINI Forsikring.

Forsikring til dig der kører MINI.

Et helt unikt forsikringsprodukt til nye og eksisterende MINI ejere. Du kan tegne en MINI bilforsikring til din MINI hos din MINI forhandler, når du køber en ny MINI – eller en brugt, der ikke er ældre end fem år. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If Skadeforsikring – Nordens største forsikringsselskab.
 

Læs mere om forsikring
MINI 3 doors

MINI Service Inclusive.

100% STYR PÅ OMKOSTNINGERNE.

Stress og jag hører fortiden til: Med fleksible pakker fra MINI Service Inclusive behøver du ikke at bekymre dig om udgifter til vedligeholdelse, service eller slitage. For en engangsbetaling får du en lang række serviceydelser, som er gyldige på verdensplan − naturligvis inklusive de nødvendige originale MINI reservedele og original MINI motorolie.

MINI Service Inclusive

Vi har 3 ForhandlereFra Kongens Lyngby i øst til Kolding i vest.