Mini logo

MINI 5 dørs.

MINI 5-dörrar

Få både attituden og ekstra benplads. I en MINI med fem døre, kan du vise dig fra din bedste side - hvorhen du er.

MINI 5-dörrar Höjdpunkter

Højdepunkter.Gokart. Hele vejen.

MINI 5 dørs lave tyngdepunkt kombineret med bred sporvidde og stift chassis gør den til vejenes mest spændende 5 dørs bil. Det avancerede baghjulsophæng og støddæmperne som er frigjort fra karosseriet gør MINI ligeså bekvem som en sedan, uden at give afkald på den klassiske glæde ved en MINI. Hvad mere kan du ønske dig?

Design.

Større akselafstand giver den klassiske MINI profil et stilfuldt twist. MINI 5 dørs er en klassisk MINI for- og bagfra, men manifesterer sin revolutionerende karakter fra siden. De to ekstra døre påvirker ikke de flydende linjer, men til gengæld er håntaget på bagdøren en detalje, der tiltrækker opmærksomhed. Hvorfor ikke vælge en MINI Cooper med sølv og sorte detaljer i funky kontrast til bilens farve. Du kan også vælge et sort eller hvidt tag som kronen på værket - husk at være forberedt på misundelige blikke.

MINI 5-dörrar Interiördesign

3 + 2 = meget . En MINI med fem døre er en big deal. For det første, har den to ekstra døre. Det betyder, at du kan få både funktionalitet og fornøjelse i samme forførende pakke. MINI med fem døre bevarer køreglæde, og tilføjer samtidig et ekstra trækplaster: Plads. Masser af plads. Sammenlignet med 3 dørs modellen har denne MINI 67 liter ekstra bagageplads og udvidet benplads på bagsædet. Alle sidder komfortabelt og kan medbringe al deres habengut. Har vi nævnt, at den har to ekstra døre?

Motorer.

MINI 5-dörrar One

OneFra 245.400 kr.

Du lever et ubekymret liv i MINI One, uanset om du suser ud ad motorvejen eller cruiser rundt i byens gader. 4,9-4,8 l brændstof er alt du behøver for at kunne tilbagelægge 100 km . Og med en tophastighed på 192 km / t, kommer du altid til tiden, uanset hvad du skal.
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI 5-dörrar One D

One DFra 256.100 kr.

Fyld bare bilen - uden at du skal tanke op. MINI One D er den perfekte måde at komme frem på, uden at skulle bekymre sig om brændstofpriser. Frisk i starten og kvik i svingene lige til den når helt op på 187 km / t.
 
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI 5-dörrar Cooper

CooperFra 261.100 kr.

MINI Cooper har den samme gokart følelse - som om de ekstra døre ikke var der. MINI Cooper skyder af sted fra 0-100 på 8,2 sekunder og derefter accelererer den yderligere op til hårrejsende 207 km / t. Med den slags præstationer, kan det praktiske sagtens kombineres med det sjove.
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI 5-dörrar Cooper D

Cooper DFra 277.900 kr.

Flere døre, højere ydelse, lavere brændstofforbrug. Pres pedalen i bund og 9,4 sekunder senere har MINI Cooper D nået en hastighed på 100 km / t. Tophastigheden er 203 km / t, men denne MINI bruger kun 3,7 til 3,6 l brændstof pr 100 km - og giver samtidig masser af go-kart følelse.
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI 5-dörrar Cooper S

Cooper SFra 356.700 kr.

Tag fat i rattet og forbered dig på suset. Pres pedalen i bund og efter kun 6,9 sekunder er MINI Cooper S oppe på 100 km / t. Med sådan en flyvende start og en tophastighed på 232 km / t, kan du - og dine venner på bagsædet - forvente en tur som ingen anden.
 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI 5-dörrar Cooper SD

Cooper SDFra 357.900 kr.

Ydeevne fås ikke meget bedre end dette. Tophastighed på 225 km / t, 0-100 km / t på 7,4 sekunder og brændstofforbrug på 4,3-4,1 l på 100 km ved blandet kørsel. Forekommer det usandsynligt? Prøv en tur og oplev det selv.
 

Konfigurér Bestil prøvetur

Keep it MINI.Original MINI tilbehør.

Endnu mere stil til din MINI med Original MINI tilbehør, som f. eks. LED-Fjernlygter, bagagerumsmåtter, MINI barnestoler og MINI Originalhjul.

Original MINI tilbehør Komplethjul for MINI 5 dørs

Leasing & købekontrakt.

MINI 3 og 5 dørs

PRIVATLEASING ER VEJEN FREM.

I en MINI er vejen din egen. Koncentrér dig om den og lad MINI Financial Services sørge for resten. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i din faste månedlige ydelse, så det eneste, du skal betale er forsikring, grøn ejerafgift og brændstof, når du cruiser.
 

Læs mere om leasing MINI Leasing Beregner

Attraktiv lav rente.

Med en MINI købekontrakt kan en MINI nemt blive din egen MINI.
 

Læs mere om købekontrakt

MINI Forsikring.

Forsikring til dig der kører MINI.

Et helt unikt forsikringsprodukt til nye og eksisterende MINI ejere. Du kan tegne en MINI bilforsikring til din MINI hos din MINI forhandler, når du køber en ny MINI – eller en brugt, der ikke er ældre end fem år. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If Skadeforsikring – Nordens største forsikringsselskab.
 

Læs mere om forsikring
MINI 3 dørs

MINI Service Inclusive.

100% STYR PÅ OMKOSTNINGERNE.

Stress og jag hører fortiden til: Med fleksible pakker fra MINI Service Inclusive behøver du ikke at bekymre dig om udgifter til vedligeholdelse, service eller slitage. For en engangsbetaling får du en lang række serviceydelser, som er gyldige på verdensplan − naturligvis inklusive de nødvendige originale MINI reservedele og original MINI motorolie.

MINI Service Inclusive

Vi har 3 ForhandlereFra Kongens Lyngby i øst til Kolding i vest.