Mini logo

MINI John Cooper Works.

Den mest kraftfulde MINI til dato.

Højdepunkter.

Den oprindelige MINI raket er blevet genfødt med nyt udstyr og en del heftige ændringer, der både får pulsen og fantasien i omdrejninger.

Design.

MINI JCW

Du kan ikke tage fejl af den nye MINI John Cooper Works. Chili Rød lak med detaljer i Piano Black giver et hedt førstehåndsindtryk. Aerodynamisk kofanger og spoiler og 17-tommer aluminiumsfælge viser tydeligt, at denne bil mener det alvorligt . Og når du ser John Cooper Works logoet mellem LED forlygterne, ved du, at vi mener det alvorligt.

Tag plads i cockpittet og spænd sikkerhedsselen i det eksklusive sportssæde fra John Cooper Works. Drej nøglen og se, hvordan det sporty instrumentbræt og displayet, placeret i dit synsfelt, liver op. Placer dine hænder på rattet, tag fat i gearstangen med de røde og forkromede detaljer og hvil din højre fod på speederen i rustfrit stål. Vil du bare sidde og stirre på detaljerne eller vil du finde ud af hvad denne bil egentlig kan?

Motorer.

John Cooper WorksFra 444.000 kr.

Næste generation af John Cooper Works har en 2,0-liters TwinPower turbo-motor, der leverer mere kraft og moment end nogen anden MINI nogensinde. Den accelererer fra nul til hundrede på 6,3 sekunder og har en tophastighed på 246 km / t.
 
 

Konfigurér Bestil prøvetur

Countryman John Cooper Works All4Fra 601.200 kr.

Imponerende vejgreb og uovertruffen køreegenskaber er prikken over i'et i denne firehjulstræk ALL4 model, som er mulig takket være DTC kombineret med den elektroniske differentialespærre: Electronic Lock Control.
 

Konfigurér Bestil prøvetur

Paceman John Cooper Works All4Fra 624.300 kr

Med den nye MINI John Cooper Works Paceman handler alt om kvalitet frem for kvantitet. Den eksklusive Paceman model kommer frem med en kraftfuld John Cooper Works motor, som sørger for, at du suser frem med fremragende kontrol og fantastisk acceleration. Med dens imponerende hastighedspotentiale, og dens uforglemmelige ydre er MINI John Cooper Works Paceman næppe for sarte sjæle. Og heller ikke for den generte, for den sags skyld.


Konfigurér Bestil prøvetur

Leasing & købekontrakt.

MINI 3 og 5 dørs

PRIVATLEASING ER VEJEN FREM.

I en MINI er vejen din egen. Koncentrér dig om den og lad MINI Financial Services sørge for resten. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i din faste månedlige ydelse, så det eneste, du skal betale er forsikring, grøn ejerafgift og brændstof, når du cruiser.
 

Læs mere om leasing MINI Leasing Beregner

Attraktiv lav rente.

Med en MINI købekontrakt kan en MINI nemt blive din egen MINI.
 

Læs mere om købekontrakt

MINI Forsikring.

Forsikring til dig der kører MINI.

Et helt unikt forsikringsprodukt til nye og eksisterende MINI ejere. Du kan tegne en MINI bilforsikring til din MINI hos din MINI forhandler, når du køber en ny MINI – eller en brugt, der ikke er ældre end fem år. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If Skadeforsikring – Nordens største forsikringsselskab.
 

Læs mere om forsikring
MINI 3 dørs

Vi har 3 ForhandlereFra Kongens Lyngby i øst til Kolding i vest.