Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

PERFEKT TIL ENHVER LEJLIGHED.

 MINI Clubman blander alsidighed, rummelighed, håndværk og ydeevne for at levere en overbevisende kørsel, der passer til alt hvad du behøver. De bedste materialer og inspirerende designfunktioner sikrer, at du kan forkæles med stil og komfort - uanset hvor du kører.

 

SELVSIKKERT ÆSTETISK EKSTERIØR.

Den nye MINI Clubmans dristige udvendige design rummer rene linier og selvsikre konturer, som kombineres til at skabe et subtilt udtrykt design. Dens sofistikerede profil er perfekt kompletteres perfekt af en atletisk holdning og dens brede bagparti.

Det nye LED-forlygte design og Union Jack baglygter udstråler selvtillid og stil ved enhver lejlighed. Og med det nye, iøjnefaldende frontgitter, eksteriørfarver, hjul, indvendige polstring og overflader, har der aldrig været en bedre tid til at opleve dens overlegne individualitet.

ALT DU HAR BRUG FOR.

Når det handler om plads, rummer den nye MINI Clubmans rummelige interiør komfortabelt fem voksne. Og der er masser af justerbart bagagerum til den type rejse du har planlagt.

MINI Clubman-interiøret rummer de bedste interiørmaterialer som de luksuriøse lædersæder i kernelæder, forbedret af forskellige mættede farver, såsom klassisk carbonsort, maltbrun, indigoblå eller en lys satellitgrå. Den har også bagbelyste dørrammer samt forskellige indvendige overflademuligheder.

 

INTELLIGENT OPKOBLING.

Midterkonsollen leveres med en 6,5” eller 8,8" berøringsfølsom skærm med høj opløsning, som giver dig adgang til information og underholdning via MINI Connected.

MINI Connected giver dig mulighed for at styre din online navigation, nyde Apple CarPlay, kontakte MINI Concierge Service og drage fordel af mange andre tilslutningsmuligheder.