Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

Nye bilafgifter. Besparelser på op til 57.705 kr på din nye MINI.

Regeringen og Dansk Folkeparti har lavet en aftale om at sænke registreringsafgifterne. Det betyder, at din nye MINI fremover bliver op til 57.705 kr. billigere - det afhænger dog af prisklassen. Hvad betyder det nye afgiftsforslag?

Det nye afgiftsforslag betyder, at du fremover skal betale 85 % af de første 185.000 kr. som bilen koster og derefter 150 % af værdien derover. Inden ændringen betalte du 105 % af de første 106.600 kr. og derefter 150 % af værdien derover. Det betyder, at en meget sikker og brændstoføkonomisk Premium bil som MINI falder betydeligt i pris. Ændringerne forventes at træde i kraft, når de vedtages endeligt den 3. oktober. I nyhederne nedenfor kan du læse mere om vores MINI MAX kampagne, eller klik dig videre til alle de nye priser.

Priser

NU OGSÅ MINI CLUBMAN SOM MAX EDITION. EKSTRA MEGET EKSTRA. SPAR 35.000 KR. PÅ UDSTYR.

Vi har givet den max gas på udstyrssiden med de nye MINI MAX EDITIONs. Vælg mellem MINI MAX 3 dørs, MINI MAX 5 dørs, MINI MAX Cabrio og nu også MINI MAX Clubman – og få metallak, multifunktionslæderrat, fartpilot, MINI navigationsanlæg, 17"-sommerhjul på alufælge og vinterhjul på originalfælg m.m. med i købet. Med i prisen får du også inkluderet tre års service (eller maks. 40.000 km) og et års ekstra garanti – altså tre års garanti i alt. Her er meget at spare og endnu flere grunde til at lade sig forføre.
Kig forbi din nærmeste forhandler, og oplev MINI MAX EDITION i al dens ekstravagance.

LÆSE MERE OM MINI MAX CLUBMAN

EKSTRA MEGET EKSTRA. FRA 259.280 KR., SPAR FRA 27.000 KR.

Vi har givet den max gas på udstyrssiden med tre nye MINI MAX EDITIONs. Vælg mellem MINI MAX 3 dørs, MINI MAX 5 dørs eller MINI MAX Cabrio, og få metallak, multifunktionslæderrat, fartpilot, MINI navigationsanlæg, bonnet stripes, 17" sommerhjul på alufælge og 15" vinterhjul på originalfælg m.m. med i købet. Med i prisen får du også inkluderet 3 års service (eller max. 40.000 km) og et års ekstra garanti – altså 3 års garanti i alt. Her er meget at spare og endnu flere grunde til at lade sig forføre. 

Kig forbi din nærmeste forhandler, og oplev MINI MAX EDITION i al sin ekstravagance.

 

LÆS MERE OM MINI MAX CABRIO læs mere om mini max 3 dørs og 5 dørs

OPLEV MINI JOHN COOPER WORKS.

Nu kan du selv prøve kræfter med de suveræne John Cooper Works racerudgaver af MINI. De er opkaldt efter den legendariske rallykører John Cooper, der i sin MINI vandt alt, hvad der var værd at vinde inden for racing i 1960’erne. 

Og nu er de på danmarksturné, hvor du kan opleve, hvad der sker med MINI Clubman, MINI Cabrio og MINI 3-dørs Cooper S, når de er toptunet til at præstere lige så godt på racerbanen som på motorvejen. Klik nedenfor, og se mere om MINI John Cooper Works modellerne – og hvornår du kan opleve dem hos din MINI forhandler.

SE JCW MODELLERNE LÆS MERE OM JCW DANMARKSTURNEEN

MINI nyhedsbrev februar.

Endelig er 2017 – et begivenhedsrigt år for MINI – i gang. Vi starter med premiere på årets helt nye MINI Countryman i weekenden. Og MINI Countryman er kun begyndelsen, så følg med hele året og få alle de spændende nyheder direkte fra os til din mailboks.

 

Læs nyhedsbrevet her

KOM TIL MINI LEASINGDAGE 7. OG 8. JANUAR.

Den første weekend i det nye år byder på særligt gode leasingpriser på din favorit MINI. Kig forbi din MINI forhandler mellem kl. 11 og 15 - og prøv din kommende MINI.

 

Find forhandler MINI LEASING BEREGNER

Hole-in-one præmieres med MINI Clubman!

Vi ønsker et stort tillykke til Michael Traasdahl Møller fra Mårslet, der lørdag den 8 oktober, under en turnering hos Aarhus Golf Club, slog bolden direkte i koppen over en afstand på 154 meter, og vandt den store præmie

Læs mere om den glade vinder

FØLG DIT INSTINKT. DEN NYE MINI CLUBMAN.

Kig ind til din MINI forhandler og oplev den nye MINI Clubman. Vi lover dig, at den går lige i hjertet. Og bliver du ikke overbevist bare ved at se på den - så prøv den. Vi lover dig en både velkørende og forførende oplevelse. Og husk at tage den bedre halvdel, junior og vennerne med, så I også kan opleve, at der er plads til lidt af hvert.

Find din MINI forhandler Læs pressemeddelelse

MINI'S DANSKE DESIGNER MODTAGER DESIGNRÅDETS PRIS 2015.

Læs mere

 

 

 

Anders Warming foran den nye MINI Clubman, der har premiere den 24.-25. oktober 2015.

TILBAGE TIL TOPPEN