Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Trådløs opladning til din MINI.

MINI Chargings offentlige ladeservice giver dig nem adgang til ét af verdens største offentlige ladenetværk. Du kan oplade din MINI ved flere end 200.000 forskellige ladepunkter hvor du kun skal bruge ét kort eller én app.

Hvordan får jeg mit MINI Charging Card?

Ny kunde
Hvis du er en ny kunde, vil du modtage MINI Charging Card fra forhandleren når du henter din nye bil.

Eksisterende kunde
Hvis du allerede har en eldrevet MINI kan du nemt bestille til MINI Charging Card samtidig med at du registrerer dig til tjenesten på mini-charging.com. Kortet bliver leveret inden for tre dage.

Du kan desuden få dit MINI Charging Card hos din nærmeste MINI-forhandler.

Hvordan tilmelder jeg mig MINI Charging?

1. Opret dig, og kom i gang.

 • Har du allerede en konto? Log på med dit MINI ID eller din konto på mini-charging.com. Hvis du allerede har oprettet en konto med henblik på at tilgå MINI Connected, anvendes samme login/adgangskode til at tilgå MINI Charging.
 • Intet MINI ID eller ingen konto? Intet problem, idet du blot tilmelder dig og aktiverer din nye konto, før du går videre til trin 2.

2. Tilmelding og aktivering.

 • Tilmeld dig MINI Charging på mini-charging.com, og oplys bilens stelnummer, adresse og betalingsdetaljer. Du har mulighed for at få dit MINI Charging Card tilsendt inden for 3 dage.
 • Aktivér kortet på websitet ved at indtaste kortets unikke kortnummer (RFID-nummer) på bagsiden af kortet. Kortet er klar til brug inden for 24 timer efter aktiveringen.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad koster MINI Charging?

  MINI Charging Card er gratis og er som standard ikke knyttet til noget månedligt gebyr. Prisen for opladningen oplyses af ladepunktsoperatøren og kan være pr. minut og/eller pr. kWh. De aktuelle priser for opladning med veksel- og jævnstrøm vises, når man klikker på ladepunktet i appen. Du betaler kun for den enkelte opladning. Prisen for opladningen trækkes fra den bankkonto, der er knyttet til det kreditkortnummer, som kunden indtastede, da registreringen blev udført. Du modtager en månedlig faktura pr. e-mail.

  Ved at logge på kontoen på mini-charging.com eller på appen kan du altid få et overblik over de enkelte opladningsforløb såvel som prisen for opladningen.

  Der er to forskellige typer abonnementer at vælge imellem. Aktiv og fleksibel. Active er knyttet til et månedligt gebyr og tilbyder lavere faste priser pr. KWh sammenlignet med Flex. Flex er ikke knyttet til et månedligt gebyr og har derfor en højere pris pr. KWh, som varierer afhængigt af opladningsoperatøren. Ud over de to abonnementer tilbydes der også en IONITY Plus-pakke, der ligesom Active er knyttet til et månedligt gebyr og derfor har lave opladningsomkostninger pr. KWh.

  Se mere information og priser. Ved at klikke på de respektive opladningsoperatører på kortet i MINI Charging-appen eller mini-charging.com vises den aktuelle pris pr. KWh.

  Lige nu har vi et specielt tilbud til nye bilkunder, der i de første 12 måneder ikke betaler et månedligt gebyr for det aktive abonnement.

 • Hvor skal jeg henvende mig, hvis jeg ønsker support?

  MINI Charging support
  Hvis du oplever problemer med registreringen eller aktiveringen af MINI Charging Card, eller har spørgsmål angående afregning, faktura eller ønsker at opsige din MINI Charging-kontrakt.

  Kontakt venligst:
  Tel: +45-32 74 16 10
  Email: dk@mini-charging.com

  Operatør af opladningspunkt
  Hvis du har tekniske problemer med opladning ved opladningspunktet, skal du kontakte operatøren af opladningspunktet Kontaktdetaljer står på opladningspunktet, på websitet eller i appen.

 • Hvordan finder jeg opladningspunkter?