Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Vi hjælper dig døgnet rundt.

Vi hjælper dig døgnet rundt, 365 dage om året. Ring til dette nummer, hvis du har et uheld med din MINI i Danmark eller i Europa: +45 80 30 40 45.

MOBILITETSGARANTI.

Selv om du har et uheld med din MINI, så går turen videre – med garanti. Det sikrer MINI Vejhjælp Mobile Care – den gratis mobilitetsgaranti fra MINI, der gælder i hele Europa. Ordningen gælder 5 år fra købet af din MINI, den gælder døgnet rundt og omfatter meget mere end bare almindelig vejhjælp.

Få mere at vide om gyldigheden af MINI Vejhjælp Mobile Care ved at klikke på linket "Yderligere oplysninger".

TAXA OG HOTEL.

Hvis bilens driftstop gør det nødvendigt at fortsætte turen med taxa, dækker vi dine udgifter til en eller flere taxature op til et samlet beløb på kr. 600,-.

Hvis problemet med bilen kræver, at du overnatter på hotel, kan du trygt checke ind og få dig en god nats søvn. Vi dækker udgifterne til hotelovernatning for alle passagerer i bilen, indtil din MINI igen er køreklar. Dog maks. 4 overnatninger (hotelkategori maks. fire stjerner). Eneste forudsætning er, at uheldet med bilen sker mere end 100 km fra din bopæl.

Lånebil og bugsering.

Der findes ingen fuldgod erstatning for din MINI. Men så længe reparationen står på, dækker vi udgifterne til en lånebil i samme kategori¹’². I Danmark kan du råde over lånebilen i op til tre hverdage samt én weekend, hvis arbejdsdage skæres af weekenden. I udlandet dækker ordningen en lånebil i op til fem arbejdsdage samt én weekend.

Hvis problemet ikke kan afhjælpes på stedet og din MINI må en tur på værksted, sørger vi for bugsering af bilen til nærmeste autoriserede MINI værksted.

¹ Udvalget af lånebiler kan variere regionalt og afhængigt af den pågældende situation.
² Vær venligst opmærksom på, at forretningsbetingelserne hos de enkelte kommercielle biludlejningsfirmaer evt. kan indeholde begrænsninger, hvad angår rejsedestinationer.

Punkteringer og mindre uheld.

I tilfælde af en punktering yder MINI Vejhjælp Mobile Care om nødvendigt hjælp på stedet via MINI Servicebilen, eller et udvalgt autoriseret MINI serviceværksted.

Hvis din MINI kører på dæk med nødkørselsegenskaber (mærket med et rundt symbol på siden af dækket med bogstaverne RSC), skal anvisninger som beskrevet i bilens instruktionsbog altid følges. Er din MINI i stedet forsynet med mobilitetskit (pumpe og tætningsmateriale), skal dette benyttes. Anvisninger ifølge bilens instruktionsbog skal følges.

Hvis det ikke er muligt for dig at nå nærmeste autoriserede MINI serviceværksted fordi dækket er kørt i stykker, kan MINI Mobile Care være behjælpelig med at arrangere vejhjælp. Omkostninger til erstatningsdæk og mobilitetskit er ikke omfattet af MINI Vejhjælp Mobile Care.

MINI Vejhjælp Mobile Care yder også meget gerne hjælp, via MINI Servicebilen, i tilfælde af mindre problemer som fx en bortkommet nøgle, forkert brændstof i tanken, eller hvis du er løbet tør for brændstof. Materialeomkostninger til disse serviceydelser under MINI Vejhjælp Mobile Care dækningen afholdes ikke af MINI Vejhjælp Mobile Care.

Uhindret mobilitet.

Det er vores mål, at du hurtigst muligt og uden afbrydelser bliver mobil igen. Derfor dækker vi desuden følgende ydelser enten enkeltvis eller i kombination op til et maksimumbeløb på kr. 4.850,-¹ pr. driftstop:

FORTSAT REJSE, ELLER HJEMREJSE MED TOG ELLER FLY.
Hvis omstændighederne kræver det, dækker vi udgifterne til en tog- eller flybillet til dit rejsemål eller din bopæl – dog gælder ovennævnte beløbsgrænse.

AFHENTNING ELLER HJEMTRANSPORT AF DIN MINI.
Vi dækker udgifterne til afhentning af bilen op til ovennævnte beløbsgrænse. Forudsat at reparationen varer længere end tre arbejdsdage fra bilen ankommer på værkstedet til forventet klarmelding, og der er mere end 100 km mellem ulykkesstedet og din bopæl.

FØLGENDE GÆLDER I UDLANDET:
Ved behov sørger vi for hjemtransport af din bil inden for ti arbejdsdage (akkumuleret transport).

Førlæng vejhjælpspakke.

Efter 5 år vil du fortsat være sikret dækning af MINI Vejhjælp Mobile Care i Danmark, hvis du får udført service på et autoriseret MINI serviceværksted i Danmark. Dækningen gælder så længe bilens serviceplan overholdes og følges på et autoriseret MINI værksted i Danmark.