Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI Value Service

IKKE DYRERE, BARE BEDRE.

Tror du service på din MINI er meget billigere i Tyskland end i Danmark? Har du hørt, at et autoriseret MINI værksted er dyrere end frie værksteder i Danmark? Så kan du godt tro om.

MINI Value Service er et skræddersyet serviceprogram med ekstremt konkurrencedygtige priser for udvalgte MINI 3-dørs, Cabrio & Clubman, hvor alt er inkluderet i prisen. Alt arbejde udføres af højtuddannede MINI mekanikere, der anvender olie godkendt af MINI og originale MINI reservedele med to års garanti. Vi sørger også for at vaske og støvsuge bilen – alt sammen en del af den service, du får hos MINI.

Som en ekstra fordel, er du også dækket af MINI Vejhjælp – uanset bilens alder – så længe du får udført service på et autoriseret MINI værksted i Danmark.

Bare fordi prisen er rigtig, går vi ikke på kompromis med bæredygtigheden. De danske autoriserede MINI værksteder er certificeret efter den internationale ISO14.001 miljøstandard, der sikrer korrekt bortskafning af miljøskadelige elementer såsom batterier og olie, fokus på reducering af energiforbrug etc., så du kan trygt overlade din MINI i vores hænder.

Bundlinjen? Fremragende kvalitet og en god mavefornemmelse til en forbløffende konkurrencedygtig pris. Det kalder vi MINI Value Service.

MOTOROLIESERVICE.

Denne servicepakke omfatter:

  • Aftapning af den gamle motorolie og påfyldning af frisk olie
  • Udskiftning af oliefilter
  • Nulstilling af serviceintervalindikatoren iht. MINI’s specifikationer
  • Miljørigtig bortskaffelse af udskiftede reservedele og aftappede væsker

UDSKIFTNING AF MIKROFILTER.

Et originalt mikrofilter med aktivt kul er den perfekte løsning – også for allergikere. Dit klimaanlæg desinficeres mod bakterier, og eventuelle lugtgener fjernes, så du kan køre med optimal luftkvalitet. Vores højtuddannede MINI mekanikere udskifter dit mikrofilter med et originalt MINI mikrofilter, som forbedrer luftkvaliteten i kabinen, hvilket medfører øget sikkerhed og komfort. Desuden bliver dit klimaanlæg desinficeret, så du får den optimale friske luft under kørsel.


Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af mikrofilter
  • Desinficering af klimaanlæg med klimarensspray
  • Miljøvenlig håndtering af gammelt mikrofilter

UDSKIFTNING AF BATTERI.

Vi udskifter startbatteriet på din MINI til et kraftfuldt, holdbart MINI originalbatteri. Vores MINI mekaniker installerer det nye batteri i bilen, så du kan være sikker på, at alle elektriske komfortfunktioner virker, som de skal.
Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af startbatteri
  • Kontrol af bilens elektriske komfortfunktioner efter udskiftning
  • Miljørigtig håndtering af det gamle batteri

Inkluderet modeller.

MINI Hatch, Cabrio og Clubman, gen. I & II.

De viste priser er anbefalede priser for deltagende forhandlere for det specificerede arbejde og gælder for MINI One, One D, Cooper, Cooper D og Cooper S (modell R50, R52, R53, R55, R56 & R57). Priserne gælder ikke JCW-modeller. Priser er inkl. moms, forbrugsmaterialer, reservedele og arbejdstid. Der tages forbehold for fejl og ændringer i serviceomfang.