Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

MINI Service Inclusive

100% STYR PÅ OMKOSTNINGERNE.

Fuldstændig styr på omkostningerne med MINI Service Inclusives tre forskellige vedligeholdelses-/servicepakker til fast pris, som er gyldige verden over.

MINI Service Inclusive

MINI Value Service

SERVICE TIL ÆLDRE MINI.

MINI Value Service er et skræddersyet serviceprogram med ekstremt konkurrencedygtige priser for udvalgte MINI modeller, hvor alt er inkluderet i prisen.

MINI Value Service

CONDITION BASED SERVICE (CBS) – MINI-KONCEPTET.

Faste serviceintervaller er passé. Med en MINI afhænger service af hvor ofte, sporty og langt du kører. For at bestemme det nøjagtige tidspunkt overvåger din MINI flere vigtige elementer: Sensorer kontrollerer fx bremse- klodser og skivers forfatning og holder øje med væsker som motorolie og bremsevæske. Med hjælp fra de indsamlede oplysninger udregner MINI selv , hvornår det er tid til service eller vedligeholdelse.

Du behøver ikke længere at tænke på, hvornår det er tid til næste olieskift. MINI minder dig i god tid om, hvornår du skal have de nødvendige service. Vil du alligevel gerneselv holde øje med servicebehovet, skal du blot se Check Control-displayet i omdrejningstælleren eller navigationssystemets display.

På værkstedet kan du også slappe af: din MINI servicepartner aflæser alle CBS data gemt på din MINI nøgle, for at vide hvilket servicearbejde, der skal udføres. Så du kan bruge tiden på noget sjovere - såsom at planlægge den næste udflugt i din MINI.

Find din forhandler

MINI Mobile Care

Vi hjælper dig døgnet rundt.

Selv om du har et uheld med din MINI, så går turen videre – med garanti. Det sikrer MINI Vejhjælp Mobile Care – mobilitetsgaranti fra MINI, der gælder i hele Europa.

MINI Mobile Care

GARANTI.

En MINI er byggede til at holde så du kan nyde den i mange år. Det garantere vi! Så derfor indgår:

  • 12 års gennemtæringsgaranti
  • 3 års lakgaranti
  • 2 års nybilsgaranti
  • 2 års garanti for MINI Originaldeler
  • 2 års garanti for MINI Originaltilbehør

For mere information, læs mere i vores garantifolder her.

Garanteret køreglæde

Garantierne fra MINI.

Når du køber en ny MINI, er du sikret køreglæde. Dit MINI serviceværksted har fra 2004 (første indregistrering) udvidet garantien på karrosseriet til i alt 12 år og på lakken til tre år. For hele bilen (med undtagelse af sliddele), samtlige originale MINI reservedele samt originalt MINI tilbehør gælder to års garanti uden kilometerbegrænsning. Sådan sikres din køreglæde – med garanti. Med en MINI Repair Inclusive pakke, har du nu mulighed for at forlænge den mekaniske nybilsgaranti på din MINI op til 6 år i alt.

Download
TILBAGE TIL TOPPEN