Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Tilbehør

MINI originalhjul.

FIND SOMMERDÆK TIL DIN MODEL.

TIL ALLE EVENTYR.

Dine dæk skal selvfølgelig være sikre – uanset vejr og vejunderlag. Med sommerdæk fra MINI kan du køre fra det ene eventyr til det andet. De passer både til den tyske Autobahn og til landlige grusveje.

De komplette MINI Original-hjul skal nemlig opfylde mere end 50 kriterier, før de kan godkendes – så du kan stole på dem på rejsen.

STJERNEMÆRKEDE MINI ORIGINALDÆK.

STJERNEKLART VALG.

Vi har mærket vores sikreste dæk med en stjerne. Mærket bliver kun givet til dæk, der har været igennem hårde test og klaret det med bravur. Dækkene fremstilles i samarbejde med producenter som Michelin, Bridgestone og Pirelli, og du kan altid finde dem hos den nærmeste MINI-servicepartner.

Så lad os klare dækkene, mens du fokuserer på alle livets eventyr. Vores dæk med stjernemærket bliver testet i seks kategorier: sikkerhed, slitage, komfort, effektivitet og – typisk for MINI – i to kategorier for køreglæde: køreegenskaber og sporty stil. Når du køber komplette MINI Original-hjul eller -dæk, følger der altid en 36-måneders dækforsikring med.*

MINI TILBEHØRSKONFIGURATOR

Den grundigt testede MINI

MINI Originalhjul er resultatet af en kombination af de bedste dæk og fælge. De er omhyggeligt testede og designet til hver af MINI modellerne for at give de bedst mulige køreegenskaber og sikkerhed. År efter år. Følgende er vigtige grunde til at vælge MINI Originalhjul:

DESIGNEDE TIL DIN MINI.

Med den perfekte pasform bibeholdes bilens køreegenskaber, vibrationer undgås og risikoen for fremskyndet slid på chassis og drivlinekomponenter minimeres.

Design som optimerer luftstrømning mindsker luftmodstand, køler bremserne, og blæser skidt og partikler fra bremseskiverne ud. Med MINI vinterhjul er hele bilen dækket af garantien.

RunFlat-Dæk.

RunFlat-Dæk.

RunFlat-Dæk giver dig muligheden for at fortsætte op til 80km med 80 km/t trods en punktering. Du behøver altså ikke blive holdende på et trafikfarligt sted eller blive overrasket af uventede udskridninger. Med RunFlat-Dæk gælder mobilitetsgarantien som en yderligere garanti for altid at kunne komme videre. RunFlat-Dæk findes som tilvalg til MINI. Spørg din forhandler for mere information.

RunFlat icon

Trykovervågningssystem.

Trykovervågningssystem.

RDC trykovervågningssystem advarer, hvis trykket i nogle af dækkene falder, eksempelvis som konsekvens af en punktering. Eftermonterede hjul kan mangle dette system, eller have trykovervågningssystemer, der ikke er kompatible med MINI. Dette kan lede til fejlagtige værdier og indikationer.

MINI DÆKFORSIKRING.

Ved køb af en ny MINI med første registreringsdato fra 01.03.2020 (eller ved køb af Originale MINI Hjul og dæk) modtager du automatisk en 36 måneders dækforsikring uden ekstra omkostninger. Din MINI Dækforsikring giver dig dækning i hele Europa (undtagen Tyskland, Baltikum, Storbritannien, Schweiz og Belgien).*

Dækforsikringen omfatter:

  • Skader forårsaget af spidse genstande, som f.eks. søm og glasskår
  • Beskadigelse forårsaget af sammenstød med kantsten
  • Tyveri
  • Hærværk

Vær opmærksom på, at det kun er dækkene, der forsikres. Tyveri eller beskadigelse af fælge dækkes ikke.

DÆKFORSIKRING

 

*VILKÅR MINI DÆKFORSIKRING:

MINI Dækforsikring er gyldig for alle dæk og komplette hjul købt hos dit MINI Serviceværksted der er leveret af MINI Nordeuropa (start fra købsdato). Derudover er MINI Dækforsikring gyldig for alle oprindeligt monterede dæk på bilen og med 1. registreringsdato fra 01.03.2020. Fælge og lønomkostninger er ikke dækket.

Kun private, flåde og erhvervskunder er dækkene monteret på bilen forsikrede. Forsikringstager kan ikke få refunderet for sommerdæk med en slidbanedybde på under 3 mm eller vinterdæk med en slidbanedybde på under 4 mm.

TESTET HÅRDT AF MINI

Inden de godkendes, skal alle MINI Original fælge igennem et omfattende testprogram. Dette stiller betydelig hårdere krav end hos andre eftermarkedsproducenter. Nedenfor fremgår nogle af testområderne.

Nürenburg-testen.

MINI Original Aluminiumsfælge skal igennem kompromisløse udholdenhedstester på den krævende og legendariske bane. Vedvarende overlegen præstation er et krav trods kørsel på kantsten, i ekstreme sving, med høje hastigheder, og med kraftige accelerationer og nedbremsninger.

Saltvandstesten.

Aluminiumsfælgene udsættes for aggressiv saltvandsspray i lang tid, for at sikre langvarig korrosionsmodstand. Dette garanterer at finishen ikke påvirkes af årstidernes varierende prøvelser.

Røntgenunder­søgelsen.

Med Røntgenundersøgelsen opdages gasbobler, der kan være opstået under støbningen. Opdages disse ikke kan det være en potentiel sikkerhedsrisiko. Undersøgelsen sikrer altså høj stabilitet og et godt forsvar imod materialeudmatning, hvilket betyder øget sikkerhed ved høj belastnin.