Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI COOPER SE RESOLUTE EDITION.

Fra 323.150 kr.

Resolute Edition.

ELEGANT OG SPONTAN KØREGLÆDE.

Med inspiration fra vores designmæssige arv og vores stolte racerløbshistorik gør MINI Cooper SE Resolute Edition indtryk med det samme. Den udfordrer os til at tænke anderledes med sin rene og autentiske stil samt optimistiske attitude. Elegante og sportslige præstationer samt en utæmmet og legesyg gokartfølelse er en del af vores DNA.

OPDAG DETALJERNE

DYB FINISH I REBEL GREEN.

MINI Resolute Edition kommer i den fantastiske farve Rebel Green – en dyb farve, som hylder den oprindelige MINI Cannaught Green, der blev brugt til Austin 1100. Det fuldendes af Edition-specifikke Bonnet Stripes i Resolute Bronze, der giver bilen et unikt udseende.

SOFISTIKEREDE DESIGNDETALJER.

MINI Resolute Edition har et moderne stødfangerdesign. Ringene omkring for- og baglygterne, dørhåndtagene og sideluftindtagene er alle i farven Resolute Bronze, der giver bilen en individuel og dynamisk karakter.

TAG OG SIDESPEJLSKAPPER I PEPPER WHITE.

Tag og sidespejlskapper i kontrastfarven Pepper White skaber sammen med lakfarven Rebel Green en flot farvekombination, som leder tankerne hen på MINIs sportslige arv og tradition. Det sorte alternativ, der fås som tilvalg, er præcist lige så ikonisk.

UFORLIGNELIG STYLING I PIANO BLACK.

De unikke detaljer som fx afgangsrøret, den indre kølergrillramme samt MINI-logoet på motorhjelmen og bagklappen er alle i den prægnante farve Piano Black. Det giver en følelse af magi og poleret elegance.

EN STORSTILET ENTRÉ. HVER DAG.

Det er en oplevelse i sig selv at sætte sig ind i en MINI Resolute Edition. Den har Edition-specifikke lister i fører- og passagersiden, og rattet bærer Edition-signaturen ”Resolute”.

EKSKLUSIVE SIDELUFTINDTAG.

Du genkender en MINI Resolute Edition, når du ser den – det skyldes blandt andet de eksklusive sideluftindtag i Rebel Green med elementer i Resolute Bronze.

ELEGANT INSTRUMENTPANEL.

Det iøjnefaldende og moderne instrumentpanel viser, hvordan interiøret i din MINI både kan få dig til at se godt ud og føle dig godt tilpas.

LÆDERRAT.

Det ergonomiske læderrat har en tiltalende æstetik og en blød overflade, der giver dig et godt greb om rattet. Konfigurationen er selvsikker og sportslig, og betjening af telefoni, stemmestyring og volumen kræver blot et tryk på en knap.

STOF-/KUNSTLÆDERINDTRÆK I BLACK PEARL.

Den eksklusive kombination af stof- og kunstlæderindtræk i Black Pearl Light Chequered og de sorte detaljer passer utroligt godt sammen.