Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID UNTAMED EDITION.

Fra 514.291 kr.

Untamed Edition.

GRÆNSELØSE EVENTYR VENTER.

Med inspiration fra naturen er MINI Countryman Untamed Edition eventyrlysten og vovet. Kombinationen af en gennemtænkt konstruktion og det robuste design skaber en god balance mellem styrke og holdbarhed. Ved at fokusere på det autentiske og det rå, giver den dig den frihed og fleksibilitet, som du har brug for til at kunne køre derhen, hvor din eventyrlyst tager dag.

OPDAG DETALJERNE

UNTAMED ER NAVNET.

Den subtile og diskrete Edition-signatur pryder elegantt bagruden i begge sider og er også belyst på instrumentpanelet.

NYE UNTAMED 18'' LETMETALFÆLGE.

De markante 18"-letmetalfælge giver din MINI et robust offroadlook.

TAG, TAGRÆLINGER OG SIDESPEJLSKAPPER I PIANO BLACK.

Tag, tagrælinger og sidespejlkapper i Piano Black skaber en kraftfuld kontrast til bilens farve, der er holdt i Momentum Grey.

DESIGNDETALJER I PIANO BLACK.

De elegante designdetaljer i Piano Black tilfører stil og karisma til ringene omkring for- og baglygterne, dørhåndtagene, kølergrillrammen foran og ALL4-modelbetegnelsen. Den klassiske finish giver ligeledes bilen et unikt personligt præg.

SIDELUFTINDTAG I 3D.

De eksklusive sideluftindtag har det elegante MINI Untamed-mønster. Med udgangspunkt i naturen udstråler kontrastfarven Frozen Bluestone en subtil individualitet.

ET DESIGN INSPIRERET AF NATUREN.

Med inspiration fra naturen er området ved føreren blevet forsynet med dekorativt lys og en ”Untamed”-signatur, der tiltrækker sig alle blikke. Uanset hvad vejen har at byde på, så vil bilens interiør give dig en følelse af ro og velbehag.

LÆDERRAT.

Det ergonomiske læderrat har en blød overflade, der giver dig et godt greb om rattet. I midten prydes rattet af signaturen Untamed, og konfigurationen er selvsikker og sportslig. Den har ligeledes en adaptiv fartpilot. 

EKSKLUSIVE SÆDER I HIGHLAND GREEN.

Intet symboliserer tanken bag interiøret i MINI Countryman Untamed Edition bedre end de eksklusive MINI Yours Leather Lounge-sæderne i Highland Green.