Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

PASSIONERET BYBIL
TIL PASSIONEREDE BYBOERE.

MINI er vild med vores allesammens hovedstad. Vild med nytænkning. Vild med passion og folk, der går nye veje. Vild med det anderledes, det ambitiøse og det angstprovokerende. MINI hylder dem, der vil, der tør, og der gør...

Derfor er MINI også hovedsponsor for AOK’s Byens Bedste 2018. Vi glæder os til at støtte og fejre dem, der går forrest, tager omveje og frem for alt kæmper for at give os andre nye oplevelser – og være de bedste til det.

I 2017 blev AOK.dk's Byens Bedste Awards afholdt i Kødbyen i København. Her blev Københavns kreative kræfter, kulturelle institutioner og bedste restauratører hyldet.

En dejlig dag med høj solskin, god mad og massere af fest. Se filmen her.

Passion siden 1959

MINI er skabt af og med passion. I 1959 udtænkte og udviklede Alec Issigonis en helt ny og banebrydende bil. Hans vision, ideer og passion er blevet en milepæl i bilhistorien og folk over hele verden indså hurtigt, at MINI ikke er som andre biler. Det ligger i MINI's DNA at inspirere andre, sprede glæde og optimisme. Vi vil derfor i en række film sætte fokus på og hylde personer, der på samme måde viser verden deres passion med nytænkning og kant - og som samtidigt tænker på deres omgivelser.

Vi kalder det PASSION defined by MINI.

Blå bog

  • Torsten Vildgaard (36 år) bor i et rækkehus på Amager i København sammen med konen Josephine (30 år) og døtrene Ea Emilie (4 ½ år) og Anna Viola (1 ½ år

  • Medejer og Head Chef på Studio i København, hvor han fik den hurtigst tildelte Michelin-stjerne i løbet af de første 3 måneder.

  • Tidligere Head Chef på Noma gennem 8 år og har været med til at skabe det Noma vi kender i dag.

  • Torsten har rejst jorden rundt med bl.a René Redzepi og har skabt unikke spiseoplevelser for folk som bl.a. Madonna, Gwyneth Paltrow, Beyonce & Chris Martin.

  • Vinder af “Nordic Challenge” i 2009

  • Vinder af Årets Kok i 2005 (DK)

  • Krug Champagne Ambassadør

  • Blog: “Keep Testing” 

    Da René Redzepi fra Noma og jeg underskrev bøger, lavede Rene altid en lille kokkehue ved siden af hans navn. Jeg ville have noget at sætte ved siden af mit navn, der kunne være min særlige signatur ligesom han havde huen. I min tid på Noma, gav René mig tid og plads til at teste en masse nye og spændende ting så KEEP TESTING var det oplagte valg, og det har holdt sig til mig siden da.

 

Torsten er en Clubman.

Torsten cykler helst til arbejde, men er rigtig glad for at kunne tage sin MINI Clubman Cooper SD, hvis lakering i British racing green og hvid passer til restauranten. Den kører godt, er rummelig og har et supercool design. Og så har jeg plads til alle råvarerne og kasserne med fisk – de er temmelig svære at cykle med!

Hk: 190

0-100 km/t: 7,4 sek

Km/l: 22,2

Co2: 119 gram

Læs mere om MINI Clubman her