Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

The MINI Electric Pacesetter, inspireret af JCW.

FØRSTE ELEKTRISKE MINI SOM FIA FORMULA E SIKKERHEDSBIL.

Baseret på MINI Cooper SE og udviklet i et samarbejde mellem MINI Design, BMW Motorsport, FIA og Formel E præsenteres den nye "MINI Electric Pacesetter inspired by JCW" nu som den nye sikkerhedsbil i racing-serien ABB FIA Formula E. Denne ekstreme version af MINI Cooper SE forbinder varemærkets elektriske fremtid med John Cooper Works' rige motorsportshistorie. Bilen er udviklet til at være en sikkerhedsbil til Formel E og er ikke beregnet til offentligheden, men den giver en indikation af, hvad der kan ske ved elektrificering af JCW-mærket.

"VI HAR ALLEREDE BEVIST, HVOR GODT ELEKTRISK KØRSEL OG KØREGLÆDE GÅR HÅND I HÅND I MINI COOPER SE, OG FOR MIG ER DER INGEN TVIVL OM, AT ELEKTRIFICERING OG JOHN COOPER WORKS ER FORENELIGT".

Bernd Körber, Head of MINI.

Bag det kraftfulde design af MINI Electric Pacesetter inspired by JCW er der lagt stort fokus på at reducere vægten ved at anvende letvægtsmaterialer. I alt vejer bilen 130 kg mindre end MINI Cooper SE, hvilket giver bilen bedre fartegenskaber, selvom drivlinen er den samme. Sammen med et omarbejdet chassis, opgraderede bremser og specialdæk leverer MINI Electric Pacesetter inspired by JCW maksimal gokart-følelse.

Bilen vil kunne ses første gang i Rom den 10. april i forbindelse med det tredje løb i Formel E-sæsonen 2021. Læs mere her.