Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

FULDEND OPLEVELSEN – FOKUSER PÅ DET VÆSENTLIGE.

MINI Lifestyle Kollektion 2016-2018 repræsenterer mere end 50 produkter. Denne nye linje spænder fra tøj over tasker, kufferter og geniale hverdagsprodukter. Vores særlige program af børneprodukter fuldender kollektionen sammen med flere forskellige to- og firehjulede emner til både nye og ældre MINI-entustiaster. Lifestyle Kollektionen er en del af MINI’s nye mærkeidentitet, som sløret blev løftet for i juni sidste år. Med sit rene og tidløst stilistiske udtryk og topkvalitet materialer, viser kollektionen MINI’s sans for godt design og position som et brand, der rækker langt ud over bilernes verden.

Katalog Webshop FORHANDLERE

DESIGNKONCEPT MED KONTRAST.

Selvom produkterne i vores nye MINI Lifestyle Kollektion fokuserer på det væsentligste, er de også fyldt med typiske MINI-overraskelser. Kontraster i form, farve og materialer spiller som altid en afgørende rolle i brandet. Den gennemgående åre i kollektionen er samspillet mellem basis- og kontrastfarver, der giver ethvert design liv og kant – den velkendte MINI “Kontrastblok”. Farverne Aqua og Lemon på underliggende Sort, Hvid og Grå skaber på den måde et harmonisk, tiltalende og effektfuldt farvekoncept. Kollektionens tasker og kufferter er eminente ambassadører for netop dette. Med en produktvifte fra punge (MINI Pung Kontrast) og handy indkøbsnet (MINI Shopper Kontrast) til rejsetasker og hårde rejsekufferter med hjul (MINI Kabine Trolley) vil du kunne finde den perfekte ting til stort set enhver lejlighed. Brugen af overfladebehandlet kanvas sikrer desuden, at alle tasker og matchende tilbehør er robuste, smuds- og vandafvisende.

SMARTE DETALJER.

I kraft af vores gennemtænkte design har alle emner i den nye MINI Lifestyle Kollektion en høj grad af funktionalitet og smarte indbyggede detaljer. De mange rum i taskerne, for eksempel, og rejsekuffertens intelligente layout hjælper dig med let at få orden i sagerne, selvom der også er plads til fleksibilitet. Alle MINI-taskerne (MINI Duffle Bag Kontrast, MINI Overnight Bag Material Mix og MINI Weekender Material Mix), har desuden isyet karabinhage til dine nøgler, så du ikke længere behøver lede efter dem. Kollektionens tilbehør er også smart udtænkt. MINI Watch har vendbar rem, der giver variation i hverdagen, og MINI Water Bottle Kontrast skilles på det bredeste stykke, så rengøring og opfyldning bliver langt lettere.

BRITISK ISLÆT.

Vores nye Lifestyle Kollektion ærer også MINI-brandets engelske aner. MINI Tekande og matchende MINI Kop Kontrast, viser derfor britisk te-kultur set gennem vores designbriller. Og med MINI Termoflaske og MINI Termokop, kan du også afholde en MINI te-ceremoni på turen. Termokandens smarte snaplåg gør det let at hælde op og lukke igen. Vi behøver ikke at sige, at både kande og kop passer i alle MINI-kopholdere, vel...

ANSVARLIGT BRUG AF RESSOURCER.

Den nye kollektion viser også vores engagement i bæredygtighed og miljø. Alle vores papir- og træprodukter er FSC-certificeret, og acetaten i de håndlavede italienske MINI Solbriller Aviator Kontrast og MINI Solbriller Panto Kontrast er biologisk nedbrydelige. MINI arbejder nu også med det innovative materiale LEFA, der er genanvendt læder, som et alternativ til almindeligt forarbejdet læder. Dette materiale er basen i kollektionens “Material Mix”-serie og benyttes blandt andet i MINI Rygsæk og MINI Laptop Taske.

KREATIVE PRODUKTER TIL BØRN.

Vores nye MINI Lifestyle Kollektion har også masser at tilbyde de allermindste MINI-entusiaster. MINI Colouring Car Set, for eksempel, indeholder et MINI-samlesæt af FSC-certificeret papir, der kan farvelægges med topkvalitet “Stabilo Woody 3-i-1” farveblyanterne. Så har de små også mulighed for at kreere deres helt egen MINI. MINI Kids Craft Sets hjælper ungerne med at bygge alt fra bilvask til dyr ved hjælp af husholdningens brugte emballage. Sættene dyrker ikke alene børnenes kreativitet på en sjov måde, de fremmer også miljøbevidsthed og fornuftig brug af ressourcer.