Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Tilbehør

MINI originalhjul.

Vælg din model

Den grundigt testede MINI

MINI Originalhjul er resultatet af en kombination af de bedste dæk og fælge. De er omhyggeligt testede og designet til hver af MINI modellerne for at give de bedst mulige køreegenskaber og sikkerhed. År efter år. Følgende er vigtige grunde til at vælge MINI Originalhjul:

STJERNEMÆRKEDE MINI ORIGINALDÆK.

STJERNEMÆRKEDE MINI ORIGINALDÆK.

MINI Originalhjul er resultatet af de bedste kombinationer af dæk og fælge. De er nøje designet og testet til hver enkelt MINI model for at give den størst mulige sikkerhed og de bedst mulige køreegenskaber. År efter år. Der er mange vigtige grunde til at vælge MINI Originalhjul: Din MINI er udviklet og testet i simulatorer, testbænke, i vindtunnel på racerbaner og veje over hele verden med disse dækkonfigurationer. Tusindvis af mennesker har arbejdet med at indbygge den rette fornemmelse, køreglæden og de høje præstationer, du forventer af en MINI. Alt dette formidles, trods udvikling og avanceret teknologi, stadig via fire små flader, der er din kontakt med vejbanen (og omverdenen). Disse fire flader udgøres af dine specialudviklede, stjernemærkede MINI originaldæk. Kun med disse dæk oplever du derfor fuldt ud de køreegenskaber, vores udviklingsteam har givet modellen. Hvis du elsker din MINI, lader du den derfor altid funkle med MINI stjernemærkede originaldæk.

DESIGNEDE TIL DIN MINI.

Med den perfekte pasform bibeholdes bilens køreegenskaber, vibrationer undgås og risikoen for fremskyndet slid på chassis og drivlinekomponenter minimeres.

Design som optimerer luftstrømning mindsker luftmodstand, køler bremserne, og blæser skidt og partikler fra bremseskiverne ud. Med MINI vinterhjul er hele bilen dækket af garantien.

RunFlat-Dæk.

RunFlat-Dæk.

RunFlat-Dæk giver dig muligheden for at fortsætte op til 80km med 80 km/t trods en punktering. Du behøver altså ikke blive holdende på et trafikfarligt sted eller blive overrasket af uventede udskridninger. Med RunFlat-Dæk gælder mobilitetsgarantien som en yderligere garanti for altid at kunne komme videre. RunFlat-Dæk findes som tilvalg til MINI. Spørg din forhandler for mere information.

RunFlat icon

Trykovervågningssystem.

Trykovervågningssystem.

RDC trykovervågningssystem advarer, hvis trykket i nogle af dækkene falder, eksempelvis som konsekvens af en punktering. Eftermonterede hjul kan mangle dette system, eller have trykovervågningssystemer, der ikke er kompatible med MINI. Dette kan lede til fejlagtige værdier og indikationer.

DÆKFORSIKRING.

Fra 1. juni 2016 dækkes alle dæk (inklusive komplette originale hjul) med 36 måneders forsikring. *

Den dækker:

  • Dækskader forårsaget af en spids genstand f.eks. søm eller glasskår.
  • Skader forårsaget ved påkørsel af kantsten.
  • Hærværk.
  • Tyveri.

Vær opmærksom på, at det kun er dækkene, der forsikres. Tyveri eller beskadigelse af fælge dækkes ikke.

DÆKFORSIKRING

TESTET HÅRDT AF MINI

Inden de godkendes, skal alle MINI Original fælge igennem et omfattende testprogram. Dette stiller betydelig hårdere krav end hos andre eftermarkedsproducenter. Nedenfor fremgår nogle af testområderne.

Nürenburg-testen.

MINI Original Aluminiumsfælge skal igennem kompromisløse udholdenhedstester på den krævende og legendariske bane. Vedvarende overlegen præstation er et krav trods kørsel på kantsten, i ekstreme sving, med høje hastigheder, og med kraftige accelerationer og nedbremsninger.

Saltvandstesten.

Aluminiumsfælgene udsættes for aggressiv saltvandsspray i lang tid, for at sikre langvarig korrosionsmodstand. Dette garanterer at finishen ikke påvirkes af årstidernes varierende prøvelser.

Røntgenunder­søgelsen.

Med Røntgenundersøgelsen opdages gasbobler, der kan være opstået under støbningen. Opdages disse ikke kan det være en potentiel sikkerhedsrisiko. Undersøgelsen sikrer altså høj stabilitet og et godt forsvar imod materialeudmatning, hvilket betyder øget sikkerhed ved høj belastnin.