Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI NAVIGATIONSSYSTEM.

GPS, TMC og USB opdateringer får dig hurtigt fra A til B. Med MINI navigationssystemet med night mode og points-of interest søge funktion farer du aldrig vild igen. Kortmaterialet kan have enkelte mangler, da dette opdateres løbende ud fra vejdirektorates informationer med ca. 6 mdrs. forsinkelse.

Kun i forbindelse med Connectivity pakke.

18.750 kr.


Passer sammen med:

 

EFTERMONTERET HEAD-UP SKÆRM MED NAVIGATION.

Innovativ og transparent skærm, der giver dig nye muligheder for overblik og information. Det lille display monteres på instrumentbrættet og viser dig vigtige informationer, såsom aktuel hastighed, fartpilotindstilling og navigationspile. Du behøver derfor ikke længere at flytte blikket fra vejen for at kunne se disse informationer.
Alle indstillinger foretages via den gratis app MINI Head-Up Screen, der kan downloades i App Store og Google Play. Ydermere kan du også downloade en gratis Garmin navigationsapp med kortmateriale over hele Europa og et væld af andre features.
Head up-displayet kan eftermonteres på stort set alle MINI modeller fra 2005 og frem – nemt og enkelt.
5.210 kr.

Passer sammen med:

 

Til MINI Clubman & Countryman

Anhængertræk, aftageligt.

Med anhængerstabilitetskontrol. når kuglehovedet er taget af, kan man ikke se anhængertrækket. Den er egnet til en maximal nosvægt på max 75 kg og belastninger af:

  • 1.300 kg (Cooper, Cooper D, Cooper S, Cooper SD Clubman)
  • 1.500 kg (alle Clubman ALL4-modeller, Cooper, Cooper D, Cooper S, Cooper SD Countryman)
  • 1.700 kg (Cooper ALL4 Countryman)
  • 1.800 kg (Cooper D ALL4, Cooper S ALL4, Cooper SD ALL4 & John Cooper Works ALL4 Countryman)

MINI Clubman 13.940 kr.
MINI Countryman 14.220 kr

Passer sammen med:

 

Sidespejlskapper.

Sæt din farve på din MINI Sidespejlsbeklædning fx Union Jack, ternet racerflag eller John Cooper Works Pro tema. Sidespejlskapperne fås i ni forskellige stilarter til MINI 3 og 5 dørs (årgang 2014 og frem). Der er også en bred vifte af indvendige spejle, tagflag, indstigningslister og matchende gulvmåtter.

1.610 kr.

Passer sammen med:

FARVETEMA.

Du kan kombinere forskellige farvetemaer flere forskellige steder på din MINI. Eksempelvis med temaet Union Jack. Dog er alle farvetemaer ikke tilgængelige på alle produkter og modeller. Spørg din forhandler om mere information på det ønskede farvetema. Monteringsomkostninger må påregnes.

BAKSPEJLSKAPPE

430 kr.

Passer sammen med:

SIDESPEJLE

1 610 kr.

Passer sammen med:

ROOF DECOR

2.155 kr.

Passer sammen med:

SIDE SCUTTLES

920 kr.

Passer sammen med:

1 605 kr

SIDEBLINKLYSGLAS (STORE)

1 825 kr.

Passer sammen med:

DØR PIN

421 kr.

Passer sammen med:

POPULÆRE PRODUKTER.

LED-Fjernlygter.

Fjernlys i LED forbedrer både udseende og udsyn. De runde forlygter med en diameter på 140 mm monteres direkte foran kølergrillen og integreres med resten af lyset. Fås i sort eller sølv design.

6.920 kr.
Uden LED-førlygter

7.740 kr.
Med LED-forlygter

Passer sammen med:

Tagboks.

Tagboksen anvender et avanceret tyverisikret åbningssystem. Den kan åbnes til begge sider og har ikke mindre end seks låsepunkter. Vælg mellem overdele i Titan Silver eller Black. Som ekstraudstyr tilbydes kontraststriber i forskellige farver (afstemt efter de prægede sportsstriber).

3.445 kr.
Tagboks uden striber

1.975 kr.
Lastholdere

995 kr.
Sportsstriber til tagboks

Passer sammen med:

LED indstigningslister.

Stilfulde indstigningslister med LED-lys, der lyser, hver gang du åbner døren. Batteriet holder op til tre år. Fås i fire forskellige stilarter, Union Jack, Vivid Green, Speedwell Blå og John Cooper Works Pro.

2.485 kr.

2.695 kr.

Sportstriber.

Finnes i hvitt, svart, rødt og Melting Silver* i to forskjellige sett, et for taket og et for bakluke og panser. Selges som separate deler, som du kan velge fritt mellom.

*Kun til MINI Clubman


1 150 kr
(Tak)
1 410 kr (Panser & bakluke)


1 610 kr
(Per set)

Travel & Comfort.

Modulsystemet består en base, som let fastgøres mellem stængerne til nakkestøtten. Basen kan herefter udvides med en tøjbøjle, en iPad-holder eller en universalkrog.

Base holder. 185 kr.
Universal hook. 230 kr
Coat hanger. 530 kr.
iPad Mini holder. 930 kr.
GoPro holder. 785 kr.

Passer sammen med:

Click & Drive.

MINI Click & Drive System omfatter en universalholder til smartphones og navigationsenheder, som forener genial funktionalitet med originalt design. Holderen er anbragt ergonomisk korrekt, så bilens fører altid har uhindret udsyn til navigationsenheden eller mobiltelefonen. Holderen fås med forskellige indsatser til en række forskellige smartphones eller MINI navigationssystemet Portable XL.

Basholder (med fastmontering). 1.765 kr.
Universal holder. 400 kr.
MINI Portable navigation & holder. 2.690 kr.

Passer sammen med:

LED dørprojektor.

De nye MINI LED dørprojektorer giver dig en helt unik oplevelse, hver gang du stiger ind i eller ud af din MINI. Så snart du åbner døren, projiceres en grafik ned på asfalten ved siden af bilen. Ud over MINI logoet kan du vælge mellem en række andre motiver, som nemt skiftes ud. Det gør hver eneste tur i MINI endnu mere individuel og unik.

1.120 kr.

Passer sammen med:

Bagagerumsmåtte.

Den praktiske gummimåtte beskytter bagagerummet i din MINI mod snavs og fugt.

485 kr
500 kr
580
kr
680 kr 

Essential black

MINI Gummimåtter

I gummi eller velour. Findes i fire varianter, blandt andet Essential black der ses på billedet.

Komplet sæt. 810 kr.

Passer sammen med:

MINI Barnestol 2/3.

Den nye barnestol MINI Junior Seat 2/3 er udviklet specielt til børn i vægtklassen 15 til 36 kg og en højde på ca. 95 til 150 cm, hvilket gør den perfekt egnet til aldersgruppen 3 til ca. 12 år. Stolen spændes fast ved hjælp af bilens trepunktsele eller via de indbyggede ISOFIX-beslag. Stolen har desuden indbyggede airpads, som yder ekstra god beskyttelse i hovedregionen, og som er dejligt bløde og komfortable ved daglig brug. MINI signaturen, der er trykt på ydersiden af kvalitetsstolen, ses også tydeligt udefra.

3.270 kr.

Passar ihop med:

Snap-in adapter.

For lightning eller micro-USB. Tag plads bag rattet, og læg telefonen i holderen, så er kommunikations- og underholdningsfunktionerne fra din iPhone en del af MINI, og du er klar til at køre. Snap-in-adapteren sørger for at lade iPhonen op og holder telefonen sikkert og stabilt på plads under kørslen.

1 920 kr. Apple iPhone 6.

Passar ihop med:

Alle priser er vejledende udsalgspriser inkl. montering og moms. MINI Danmark tager forbehold for fejl og ændringer.

MINI originalhjul.

MINI original-hjul er resultatet af en kombination af de bedste dæk og fælge. De er omhyggeligt testet og designet til hver af MINI modellerne, for at give de bedst mulige køreegenskaber og sikkerhed. År efter år.

TILBEHØRSKATALOG.

Se, hvilket tilbehør der passer til din MINI.