Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI NAVIGATIONSSYSTEM.

GPS, TMC og USB opdateringer får dig hurtigt fra A til B. Med MINI navigationssystemet med night mode og points-of interest søge funktion farer du aldrig vild igen. Kortmaterialet kan have enkelte mangler, da dette opdateres løbende ud fra vejdirektorates informationer med ca. 6 mdrs. forsinkelse.

Kun i forbindelse med Connectivity pakke.


Passer sammen med:

 

EFTERMONTERET HEAD-UP SKÆRM MED NAVIGATION.

Innovativ og transparent skærm, der giver dig nye muligheder for overblik og information. Det lille display monteres på instrumentbrættet og viser dig vigtige informationer, såsom aktuel hastighed, fartpilotindstilling og navigationspile. Du behøver derfor ikke længere at flytte blikket fra vejen for at kunne se disse informationer.
Alle indstillinger foretages via den gratis app MINI Head-Up Screen, der kan downloades i App Store og Google Play. Ydermere kan du også downloade en gratis Garmin navigationsapp med kortmateriale over hele Europa og et væld af andre features.
Head up-displayet kan eftermonteres på stort set alle MINI modeller fra 2005 og frem – nemt og enkelt

Passer sammen med:

 

Til MINI Clubman & Countryman

Anhængertræk, aftageligt.

Med anhængerstabilitetskontrol. når kuglehovedet er taget af, kan man ikke se anhængertrækket. Den er egnet til en maximal nosvægt på max 75 kg og belastninger af:

  • 1.300 kg (Cooper, Cooper D, Cooper S, Cooper SD Clubman)
  • 1.500 kg (alle Clubman ALL4-modeller, Cooper, Cooper D, Cooper S, Cooper SD Countryman)
  • 1.700 kg (Cooper ALL4 Countryman)
  • 1.800 kg (Cooper D ALL4, Cooper S ALL4, Cooper SD ALL4 & John Cooper Works ALL4 Countryman)

Passer sammen med:

 

Sidespejlskapper.

Sæt din farve på din MINI Sidespejlsbeklædning fx Union Jack, ternet racerflag eller John Cooper Works Pro tema. Sidespejlskapperne fås i ni forskellige stilarter til MINI 3 og 5 dørs (årgang 2014 og frem). Der er også en bred vifte af indvendige spejle, tagflag, indstigningslister og matchende gulvmåtter.

Passer sammen med:

FARVETEMA.

Du kan kombinere forskellige farvetemaer flere forskellige steder på din MINI. Eksempelvis med temaet Union Jack. Dog er alle farvetemaer ikke tilgængelige på alle produkter og modeller. Spørg din forhandler om mere information på det ønskede farvetema. Monteringsomkostninger må påregnes.

BAKSPEJLSKAPPE

Passer sammen med:

SIDESPEJLE

Passer sammen med:

ROOF DECOR

Passer sammen med:

SIDE SCUTTLES

Passer sammen med:

SIDEBLINKLYSGLAS (STORE)

Passer sammen med:

DØR PIN

Passer sammen med:

POPULÆRE PRODUKTER.

LED-Fjernlygter.

Fjernlys i LED forbedrer både udseende og udsyn. De runde forlygter med en diameter på 140 mm monteres direkte foran kølergrillen og integreres med resten af lyset. Fås i sort eller sølv design.

Passer sammen med:

Tagboks.

Tagboksen anvender et avanceret tyverisikret åbningssystem. Den kan åbnes til begge sider og har ikke mindre end seks låsepunkter. Vælg mellem overdele i Titan Silver eller Black. Som ekstraudstyr tilbydes kontraststriber i forskellige farver (afstemt efter de prægede sportsstriber).

Passer sammen med:

LED indstigningslister.

Stilfulde indstigningslister med LED-lys, der lyser, hver gang du åbner døren. Batteriet holder op til tre år. Fås i fire forskellige stilarter, Union Jack, Vivid Green og John Cooper Works Pro.


SPORTS-STRIBER.

Findes i hvide, sorte, røde og Melting Silver* i to forskellige sæt, det ene til taget, det andet til bagklap og motorhjelm. Sælges separat.

*Kun til MINI Clubman


Travel & Comfort.

Modulsystemet består en base, som let fastgøres mellem stængerne til nakkestøtten. Basen kan herefter udvides med en tøjbøjle, en iPad-holder eller en universalkrog.

Base holder.
Universal hook.
Coat hanger.
iPad Mini holder.
GoPro holder.

Passer sammen med:

Click & Drive.

MINI Click & Drive System omfatter en universalholder til smartphones og navigationsenheder, som forener genial funktionalitet med originalt design. Holderen er anbragt ergonomisk korrekt, så bilens fører altid har uhindret udsyn til navigationsenheden eller mobiltelefonen. Holderen fås med forskellige indsatser til en række forskellige smartphones eller MINI navigationssystemet Portable XL.

Basholder (med fastmontering).
Universal holder.
MINI Portable navigation & holder

Passer sammen med:

LED-DØRPROJEKTØR.

De nye MINI LED dørprojektører giver dig en helt unik oplevelse, hver gang du stiger ind i eller ud af din MINI. Så snart du åbner døren, projiceres en grafik ned på asfalten ved siden af bilen. Ud over MINI logoet kan du vælge mellem en række andre motiver, som nemt skiftes ud. Det gør hver eneste tur i MINI endnu mere individuel og unik.

Passer sammen med:

Bagagerumsmåtte.

Den praktiske gummimåtte beskytter bagagerummet i din MINI mod snavs og fugt.

Essential black

MINI Gummimåtter

I gummi eller velour. Findes i fire varianter, blandt andet Essential black der ses på billedet.

Passer sammen med:

Snap-in adapter.

For lightning eller micro-USB. Tag plads bag rattet, og læg telefonen i holderen, så er kommunikations- og underholdningsfunktionerne fra din iPhone en del af MINI, og du er klar til at køre. Snap-in-adapteren sørger for at lade iPhonen op og holder telefonen sikkert og stabilt på plads under kørslen.

Passer sammen med:

Alle priser er vejledende udsalgspriser inkl. montering og moms. MINI Danmark tager forbehold for fejl og ændringer.

MINI originalhjul.

MINI originalhjul er resultatet af en kombination af de bedste dæk og fælge. De er omhyggeligt testede og designet til hver af MINI modellerne for at give de bedst mulige køreegenskaber og sikkerhed. År efter år.