Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Opladning af elbil hjemme.

Den letteste måde at oplade din elbil eller plug-in-hybridbil er at gøre det derhjemme. Det gør du enten ved hjælp af et mode-2-kabel eller en Flexible charger, som alt efter modellen leveres sammen med din bil. Du kan anvende en Flexible Charger ved enkeltstående opladninger via et normalt strømudtag med en maksimal ladekapacitet på 1,4 kW. Til din Flexible Charger fås der også adaptere som tilvalg, der gør det muligt at oplade via stikkontakter i andre lande eller via industrielle strømudtag med en ladekapacitet på op til 11 kW.

For hurtige og sikre opladninger anbefaler vi en ladeboks inklusive installation via vores samarbejdspartner E.ON. Hvis du vælger en ladeboks uden fast kabel, kan du anvende mode-3-kablet, der ligeledes følger med bilen som standard.

LADEBOKS

E.ON SMART LADEBOKS INKLUSIV INSTALLATION (LEVERET AF E.ON).

Smart ladeboks med elmåler og direkte opkobling. Elmåler giver mulighed for tilbagebetaling af elafgift efter Statens regler. Tilslutning via 4G sikrer trådløse opdateringer/vedligehold af ladeboksen. Testet og godkendt af BMW. Vælg om du ønsker at eje eller leje ladeboksen. Bestil gennem din MINI-forhandler.

Opladning hjemme fra stikkontakt.

Sikkerhedsstyrelsen fraråder regelmæssig opladning fra almindelige væg- og motorvarmer-stikkontakter, da de ikke er dimensionerede til opladning af elbiler og derfor ikke kan holde til gentagen høj belastning i lang tid. Hvis der er gamle eller forkert udførte installationer i ejendommen, kan det også forårsage opvarmning ved høj belastning, som igen kan medføre brand. Brug af en forlængerledning medfører en risiko for, at sikringen ikke beskytter på den rigtige måde, ligesom den let kan blive beskadiget, hvis den ender på jorden.

Adaptere

Flexible Charger.

Flexible Charger kan anvendes til enkeltstående opladninger via en normal stikkontakt, hvor den har en maksimal ladekapacitet på 1,4 kW (6 A). Som tilvalg kan du også få adaptere, der gør det muligt at oplade via industrielle strømudtag med en ladehastighed på op til 11 kW. Det er også muligt at tilkøbe adaptere, der gør det muligt at oplade via almindelige stikkontakter i andre lande. Et Flexible Charger følger, afhængigt af bilmodellen, med bilen som standard.

MODE 2-KABEL.

Mode 2-kablet kan anvendes til enkelstående opladninger via en normal stikkontakt, hvor det har en maksimal ladekapacitet på 1,4 kW (6A). Et mode 2-kabel følger, afhængigt af bilmodellen, med bilen som standard

Hjemmeopladning.

Hjemmeopladning.

Opladning med MINI ladeboks.

Opladning med Flexible Charger.