Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI Charging.

Opladning af elbil ved ladestation.

Når du er ude på vejene, er det nemt at oplade din elbil eller plug-in hybrid på en af de mange ladestationer, der findes overalt. Nogle ladestationer har faste kabler; ellers kan du bruge den, der følger med bilen. Din MINI kan modtage en ladeeffekt på op til 50 kW.

Opladning med MINI Charging

Den offentlige ladetjeneste MINI Public Charging giver dig adgang til det stadigt voksende netværk af offentligt tilgængelige ladestationer i byerne, på parkeringspladser og langs med vejene ved hjælp af et kort eller en app. Opladningsnetværket omfatter over 500.000 ladesteder i Europa, hvoraf over 8.500 ligger i Danmark. Du kan finde ladestederne på mini-charging.com ved hjælp af navigationssystemet i din MINI eller i din MINI App.

Registrer dig til MINI Charging.

Du skal bruge et MINI Charging Card eller MINI App når du skal starte en opladning. Ladekortet leveres sammen med din nye MINI, men kan også bestilles separat. Når du køber en MINI, følger der desuden et mode-3-kabel med, som du skal bruge, hvis ladestationen ikke er udstyret med et fast ladekabel.

Registrer dig til MINI Charging, og vælg mellem de to forskellige abonnementer Active og Flex.  Active er velegnet til dig, der ofte rejser og har brug for at lade, mens du er ude at køre. Flex er for dig, der ikke så tit har behov for at lade op, mens du er ude at køre. Som ny elbilsejer kan du i de første 12 måneder oplade din bil i hele Europa til fordelagtige priser helt uden basispris. 

MODE 3-KABEL.

I købet af din MINI indgår der som standard også et mode 3-kabel med en ladekapacitet på op til 11 kW. Det 5 m lange kabel bruges til opladning ved offentlige ladestationer eller ved din ladeboks derhjemme, hvis de ikke er udstyret med et fast kabel.

Oplad den undervejs.