Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Erhverv.

MINI AT WORK. DU KØRER – VI KLARER ARBEJDET.

Når vi siger, at MINI er en sjovere firmabil, så mener vi ikke bare de underholdende køreegenskaber, det generøse udstyr, et fantastisk design og innovativ teknik. Vi mener også, at det er meget sjovere, når du slipper for administrativt besvær og kan fokusere på din nye bil. Og det er derfor, vi har udviklet en række services med fuld fokus på enkelthed. Så kan du køre, mens vi klarer arbejdet.

Købekontrakt

Med en MINI købekontrakt kan en MINI nemt blive din nye firmabil. Din virksomhed kan få en løbetid på alt mellem 12 til 96 måneder og I kan når som helst indfri lånet.

Læes mere om Købekontrakt

Prislister

Her finder du prislister over samtalige MINI-modeller.

Prislister

Inspiration: Pana Mogren

Entreprenøren og multikunstneren Pana Mogren er ikke bange for svært tilgængelige steder, og trives bedst i vildmarken blandt bratte dale og forblæste bjergpas. I Panas dynamiske tilværelse er der plads til meget, men ikke kompromisser - lige som MINI.

Inspiration: Åreguiderna

MINI er ikke den eneste, der giver sine kunder det lille ekstra, der er nødvendigt for at få det bedste af vinteren. Åreguiderna, som er én af Sveriges ældste aktivitetsvirksomheder, der blandt andre drives af Jesper Johnsson, deler den passion.