Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

HELSTØBT INNOVATION.

MINI CONNECTED.

MINI Connected er det fælles navn for en række digitale services og apps, der forbinder dig med din MINI, og som giver dig information og underholdning til din rejse. Inkluderet er bl.a. MINI App og det indbyggede 4G Connected-display i din MINI. Ved at bruge internet og mobilteknologi gør MINI Connected dig online i og uden for din bil. Her kan du blive klogere på MINI Connected, og hvordan du benytter servicen optimalt, så du kan få mest muligt ud af at være MINI-ejer.

FÅ MEST MULIGT UD AF MINI CONNECTED.

TILSLUT DIN MINI TIL MINI APP.

Få mest muligt ud af MINIs digitale verden ved at tilslutte din MINI til MINI App. Appen byder på adskillige praktiske funktioner for at gøre dit bilejerskab så let og sjovt som muligt. Læs mere om appen, og hvordan du forbinder den med din MINI nedenfor.

MINI SHOP.

FORLÆNG DINE MINI CONNECTED SERVICER.

Nogle af servicerne i din MINI Connected-pakke udløber efter en vis periode. Det får du besked om både et stykke tid før, samme dag og et stykke tid efter servicens udløb. Du kan selvfølgelig forlænge dem, og det gør du i MINI Shop. Opret en MINI Connected konto og tilknyt din MINI til din konto; så får du et overblik over dine servicer, og hvornår de udløber.

MINI CONNECTED PAKKER

MINI Connected kommer i forskellige pakker og er altid inkluderet, når du køber en MINI. Hvilken af de tre pakker der medfølger, afhænger af, hvilket udstyrsniveau du vælger. Opret en MINI Connected konto og tilknyt din MINI til din konto; så får du et overblik over dine servicer, og hvornår de udløber. For at få mest muligt ud af din MINI Connected-pakke anbefaler vi, at du downloader og tilslutter din bil til MINI App.

Connected Media – touchscreen

CONNECTED MEDIA.

 • 8,8” berøringsskærm
 • MINI Visual Boost Radio
 • MINI-controller
 • Streaming af Bluetooth-lyd
 • Fjerntjenester
 • MINI Connected
 • Tilsluttede kørselstjenester
 • 2 ekstra mellemtonehøjttalere
 • TeleServices
Connected Navigation – touchscreen

CONNECTED NAVIGATION.

 • 8,8” berøringsskærm
 • MINI Visual Boost Radio
 • MINI-controller
 • Streaming af Bluetooth-lyd
 • Fjerntjenester
 • MINI navigationssystem
 • Automatisk opdatering af kort via luften
 • Trafikinformation i realtid
 • MINI Connected
 • Tilsluttede kørselstjenester
 • Apple Carplay forberedt
 • Teletjenester
 • Ekstra mellemtonehøjttalere

REMOTE SERVICES.

Remote Services giver dig fjernadgang til din MINI. Det går legende let via din smartphone.

 • Du har også adgang til bilen, selvom du befinder dig langt fra den.
 • Lås eller oplås bildørene, uanset hvor du befinder dig.
 • Send destinationer til dit navigationssystem.

MINI CONNECTED-FUNKTIONER

 • UNDERHOLDNING
 • REJSE
 • ASSISTANCE
 • BEKVEMMELIGHED
 • EDRIVE
mini connected - dab tuner

DAB TUNER.

Med DAB-tuneren (Digital Audio Broadcasting) kan du let skifte mellem dine yndlingsstationer med enestående lydkvalitet, hvor som helst, der er digital modtagelse. Den er også DAB+ aktiveret for endnu flere valgmuligheder og bedre lydkvalitet. Desuden kan du modtage yderligere info såsom trafik- og vejropdateringer samt sangtitel og kunstneroplysninger.

mini connected - visual boost radio

MINI VISUAL BOOST RADIO.

MINI Visual Boost Radio leveres med MINI Connected og en smuk, højopløsnings og brugervenlig berøringsskærm. Den indeholder en dobbelt tuner samt fire mellemtonehøjttalere og to centerbashøjttalere. En Bluetooth håndfri-grænseflade og en LED-ring omkring midterinstrumentet er også inkluderet. Den kan nemt betjenes via MINI Controller i midterkonsollen.

Apple CarPlay

APPLE CARPLAY® FORBEREDT.

Hvis du slutter din smartphone til Apple CarPlay® via MINI Connected, kan du omdanne den runde centrale skærm til en kæmpe smartphone-skærm. Din sædvanlige telefonmenu vises på dit MINI-display. Spil musik, besvar opkald, læs og besvar beskeder, eller naviger hvorhen du har lyst Du kan nemt åbne eller lukke apps fra din skærm. Endnu bedre: Med forberedelsen til Apple CarPlay® kan du bruge bestemte iPhone®-funktioner trådløst - en kort samtale med Siri er alt, hvad der kræves. Kompatibiliteten og rækkevidden af funktioner på din iPhone® med Apple CarPlay® afhænger af modelåret for iPhone® og den installerede softwareversion.

MINI CONNECTED DRIVE SERVICES.

MINI ConnectedDrive Services giver dig mulighed for at gøre hvad du vil og oprette forbindelse til alt, hvad der er vigtigt for dig. Nyd en lang række intelligente tjenester og køretøjsapps, der giver dig information og underholdning under hele din rejse. Det vil også være din mulighed for at bruge den nye MINI-app.

mini connected - online parking information

MINI ONLINE.

MINI Online inkluderer adskillige tjenester og apps, som du kan bruge til at afdække de seneste nyheder fra verden, forretning og sport eller vejrudsigten til enhver tid. Så du stadig kan koncentrere dig om vejen, kan du få de valgte nyheder læst op for dig via oplæsning. Du kan gemme individuelle RSS-feeds i appen under "Mine nyheder".

SPOTIFY.

MINI og Spotify giver dig adgang til al den musik, du nogensinde har brug for via dit MINI-lydsystem. Tilslut bare den gratis Spotify iPhone®-app til dit MINI Connected-system, og nyd 30 millioner sange samt Spotify-radio. Du kan også oprette dine egne spillelister, så du nu har den perfekte musik til enhver rejse. Styr din Spotify-musik fuldstændigt gennem MINI Connected og undgå distraktion fra din telefon.

YDERLIGERE MELLEMTONEHØJTTALERE.

Ud over det allerede imponerende højttalersystem, der er monteret som standard i din bil, giver MINI Connected Media og højere pakker dig to ekstra mellemtonehøjttalere. Disse er monteret i frontdørpanelerne for at levere en glattere og klarere lyd, der hjælper med at gøre din kørsel så sikker og behagelig som muligt med nem lydstyrkekontrol og stemmekommandofunktioner.

mini connected - trafikinformation

TRAFIKINFORMATION I SAND TID (RTTI).

Forbliv et skridt foran trafikken, og undgå forsinkelser takket være Real-Time Traffic Information (RTTI) og MINI Connecteds navigationssystem. Det advarer dig om ulykker, trafikpropper og vejarbejder foran. RTTI hjælper dig med at finde de hurtigste ruter og fjerne enhver forhindring. Den holder dig opdateret om trafiksituationen på alle vigtige veje og motorveje. Den beregner, hvilke forsinkelser der kan forventes, og foreslår omveje, så du kan reagere i god tid.

Vælg 'Navigation' i hovedmenuen, og vælg derefter 'Kort'.
Trafikforholdene vises i farver under 'Kortvisninger'.
Grøn indikerer ingen problemer. Gul viser langsomt kørende trafik.
Orange indikerer stop-og-kør. Rød signalerer stationær trafik.
En gul eller rød advarsel vises i ’Trafikinformation’ i det øjeblik, der er nyheder tilgængelige for en bestemt rute. Detaljer om forsinkelsen og mulige omveje gives, når du klikker på 'Trafikinformation'.

MINI NAVIGATIONSSYSTEM.

MINI navigationssystem giver dig rutenavigation, der fører dig til din destination gennem en kombination af stemmekommandoer, kortvisninger og pilindikatorer på en brugervenlig berøringsskærm i høj kvalitet med høj opløsning. Den lader dig knibe og zoome appen for at give dig et klart og detaljeret billede af din rute. Systemet tilbyder dig også nattilstand, trafikinformation i sand - tid og interessepunkts-søgefunktion (POI) for at guide dig hurtigt og sikkert til din destination. Systemet betjenes via MINI Controller’en med kortopdateringer tilgængelige via USB. Alt i alt gør det din MINI Visual Boost-radio til en ekspertguide.

mini connected - remote services

REMOTE SERVICES.

Remote Services giver dig adgang til din MINI og aktiverer nogle af dens funktioner med din telefon på afstand ved hjælp af MINI-appen. Dette betyder, at du kan finde dit køretøj. Du kan låse og låse dørene op på afstand.. Og du kan også aktivere aircondition og ventilation på afstand for at sikre, at det er nøjagtigt som du vil have det, inden du tager afsted - og meget mere. Alt dette, og mere, kan du gøre med MINI-appen.

mini connected - automatisk kortopdatering

AUTOMATISK KORTOPDATERING VIA LUFTEN.

For at få mest muligt ud af dit MINI-navigationssystem anbefaler vi, at du opdaterer dine kort regelmæssigt. Vejnet skifter hurtigt - fra lukninger, store vedligeholdelser til helt nye gader. Derfor opdaterer vi løbende vores kortdata for at sikre, at MINI-kørere har kraftfuld navigation lige ved hånden. Opdateringer af navigationskort for dit land sendes til din MINI op til fire gange om året og installeres automatisk via luften.
Nye opdateringer vises i systemet i det øjeblik de er tilgængelige. Alt du skal gøre er at bekræfte. For komplette kortopdateringer, bedes du kontakte din foretrukne forhandler.

mini connected - intelligent nødopkald

INTELLIGENT NØDOPKALD.

Hvis du ikke selv er i stand til direkte at tilkalde hjælp ved en ulykke, er det godt at vide at MINI kan Med det intelligente nødopkaldssystem (ekstraudstyr) sender din MINI automatisk et nødopkald til de lokalt tilgængelige mobiltjenester. Et SIM-kort og en integreret telematikenhed transmitterer relevante data såsom de nøjagtige GPS-koordinater for din MINI, chassisnummer (VIN), kollisionstype (f.eks. hvor påvirkningen har ramt), status for airbags og sikkerhedsseler, antal passagerer og køreretning. Specialuddannet personale vil derefter etablere kontakt med dig, informere de relevante redningstjenester, så hjælp kan nå frem til stedet så hurtigt som muligt. De giver dig support via telefon - på dit eget sprog, hvor det er muligt. Denne funktion kan også aktiveres manuelt.

mini connected - automatisk lovligt nødopkald

AUTOMATISK LOVLIGT NØDOPKALD.

Alle nye MINI-modeller i EU integrerer nu også eCall - det obligatoriske automatiske nødopkaldssystem, der advarer alarmtjenester i tilfælde af kollision. eCall ringer automatisk til Europas eneste alarmnummer - 112 - i tilfælde af en alvorlig trafikulykke og oplyser redningstjenesterne om køretøjets placering samt yderligere redningsrelevante data.

Kunder behandles på deres nationale sprog, uanset hvor nødopkaldet udløses. Vi skal tilføje, at denne tjeneste ikke er en sort boks og ikke konstant registrerer positionen for din MINI. Det er der for ekstra beskyttelse og registrerer kun minimumsdata på tidspunktet for en hændelse - såsom chassisnummer (VIN), nøjagtig placering (via GPS) og yderligere data som kollisionstype. eCall kan ikke bruges til at overvåge bilistens bevægelser.

mini connected - teletjenester

TELESERVICES.

MINI TeleServices muliggør forbindelse mellem MINI og selve din bil. Så uanset hvor du er, har vi dig dækket. Hvis det er nødvendigt, oprettes der en øjeblikkelig forbindelse til nød- eller nedbrudstjenester, så der snart kommer hjælp. Men det er ikke alt. Denne intelligente teknologi udløser også en advarsel, hvis f.eks. din MINIs batteri er lavt. Eller hvis en service forfalder, sender den vigtige køretøjsdata til den relevante MINI servicepartner, som derefter kontakter dig for at arrangere en dato for service eller reparation af din MINI. Alternativt kan du bruge menuen MINI Connected til at anmode om hjælp manuelt.

mini connected - forståelse af naturligt sprog

FORSTÅELSE AF NATURLIGT SPROG.

Du kan tale med din MINI med din naturlige talestemme. Den naturlige sprogforståelse har en behandlingshastighed på kun få sekunder og kan genkende din normale stemme. Så du kan interagere med din MINI med din stemme - og afbryde den, hvis du ønsker det. Du kan endda bede den om at gøre ting som: "vis mig den hurtigste vej hjem." Det er den perfekte måde at kontrollere mange af din telefons funktioner på, så du kan holde dine hænder på rattet og øjne sikkert på vejen. Naturligvis kan denne funktion også deaktiveres når som helst.

mini connected - bekvemmelighed

TOUCHSCREEN DISPLAY.

Styrk din forbindelse til den digitale verden og kraften i din MINI-teknologi med 8,8" touchscreen display med høj opløsning. Denne premium-grænseflade giver dig ubesværet adgang til alle dine MINIs apps og giver det klareste billede af din rute med navigationssystemet. Avanceret berøringsskærmsteknologi anbringer bogstaveligt talt alle de innovative underholdnings-, kommunikations- og navigationsfunktioner lige ved hånden.

mini connected - tjenerservices

TJENERSERVICES.

Leder du efter en sushi-restaurant sent på aftenen, har du brug for flyoplysninger eller vil du reservere et hotel? Vores tjener-serviceteam er til stede for dig via telefon døgnet rundt. Med et enkelt tryk på en knap på dit navigationssystem ringer dit køretøj til en af dine “personlige assistenter”, som du kan tale med, mens du kører. Tjener-serviceteamet giver information og adresseoplysninger, undersøger forbindelser og giver praktiske tip, der gør hver tur lettere - uanset hvor den fører hen.

Bemærk, at dette i øjeblikket kun er tilgængeligt som en ekstra service med MINI Connected Navigation og MINI Connected Navigation Plus. Tilgængelighed kan afhænge af køretøjsspecifikation, valgfrit udstyr og produktionsdato. Kontakt din lokale MINI-forhandler for yderligere information, hvis det kræves.

mini connected - forreste armlæn

FORRESTE ARMLÆN.

Det forreste armlæn (med opbevaringsrum) er lige så praktisk, som det er behageligt. Ergonomisk designet og giver let adgang til MINI Controller. Armlænet foldes ned og kan fastgøres i flere positioner. Derudover huser det det robuste trådløse docking-system, der udstyret med en telefonspecifik adapter integrerer perfekt QI-aktiverede smartphones i dit køretøj for sikker opbevaring og hurtig, optimeret opladning.

mini connected- trådløs opladning

TRÅDLØS OPLADNING.

MINI Wireless Charging hylden i midterkonsollen giver dig mulighed for sikkert at opbevare og oplade QI-aktiverede smartphones. Så køreområdet forbliver kabelfrit. Så snart du placerer din smartphone i ladestationen, viser en LED-lampe, at din telefon er tilsluttet og oplader. I ladestationen har smartphonen også den bedste modtagelse takket være induktiv kobling til den eksterne antenne. Hvis du har spørgsmål om kompatibilitet, bedes du kontakte din MINI-partner. Bemærk, at opladningshylden skal installeres af specialiserede teknikere. Din lokale MINI-partner hjælper dig.

mini connected - grænseflader

USB GRÆNSEFLADE.

USB-forbindelsen i bunden af midterkonsollen er effektivt et ekstra input (og oplader), der giver dig mulighed for direkte at styre og afspille musikafspillere, filer på hukommelsessticks og smartphones. Tilslutning af enheder til USB-grænsefladen er enkel og ligetil - afhængigt af udstyret - og kan udføres ved hjælp af dine originale USB-kabler eller en MINI-kabeladapter, der fås som tilbehør.

Connected Navigation Plus-pakken indeholder to USB-porte/grænseflader ved siden af hinanden i midterkonsollen: en Type A/1,5A og en Type C-port med 3A til ekstra hurtig opladning af mobile enheder, så du kan bruge og oplade to smartphones (eller andre enheder) på samme tid.

mini connected - controller

MINI CONTROLLER.

MINI Controller er placeret i midterkonsollen og giver dig mulighed for nemt at navigere gennem alle dine MINI Connected funktioner ved at dreje, trykke og vippe drejeknappen. En lille gengivelse af controlleren vises på din Touchscreen-skærm, så du nemt kan se, hvor du er inden for MINI Connected, og hvad du laver. Der er også direkte valgknapper til medier, telekommunikation, hovedmenu, radio og kortmenu. En optionstast åbner en kontekstafhængig indstillingsside, og ved at trykke på Tilbage kommer du til den sidst valgte side.

mini connected - bluetooth håndfri grænseflade

BLUETOOTH HÅNDFRI GRÆNSEFLADE.

Bluetooth håndfri grænseflade integrerer kompatible, Bluetooth-aktiverede smartphones trådløst og intelligent til dit MINIs system og selvfølgelig de intuitive skærm- og kontrolmuligheder. Dette betyder, at du direkte kan få adgang til de vigtigste data og funktioner på din telefon eller enhed inde i din MINI. Det er ekstremt sikkert og behageligt at bruge, da det kan betjenes af MINI Controller, det multifunktionelle rat eller med stemmestyring.

mini connected - bluetooth lydstreaming

BLUETOOTH LYDSTREAMING.

Bluetooth lydstreaming gør det muligt for Bluetooth-håndfri grænsefladen trådløst at overføre musikdata til din MINIs lydsystem. Dette er muligt med Radio MINI Visual Boost og alle MINI Connected-pakkeindstillinger. Tekst-til-tale funktionen lader dig høre indhold via lydsystemet. Afhængigt af det installerede udstyr kan mobiltelefonen betjenes af MINI Controller, det multifunktionelle rat eller med stemmestyring.

mini connected - udvidet bluetooth mobilforberedelse

UDVIDET BLUETOOTH MOBILFORBEREDELSE.

Denne option muliggør håndfri telefonopkald og forbinder op til to kompatible telefoner med dine MINI-systemer, samtidig med at lydkvaliteten i dine opkald forbedres betydeligt. Den inkluderer et midterarmlæn med dockingbakke, der er ideel til opbevaring og opladning af din mobiltelefon. Du får også et multifunktionelt, 3-egeret, sportslæderrat, der ikke kun forstærker køreoplevelsen, men også giver en perfekt måde at kontrollere mange af telefonens funktioner på.

mini connected - edrive tjenester - plug in elektrisk hybrid

EDRIVE TJENESTER TIL DIN PLUG-IN HYBRID.

MINI Connecteds valgfri eDrive-tjenester hjælper med at maksimere komfort, praktisk anvendelse og effektivitet i din MINI Countryman Plug-in Electric Hybrid. Det kan vise dig de nærmeste EV-opladningsstationer i enhver region på et kort, dit batteris rækkevidde, aktuelle opladningsstatus og den resterende opladningstid. Disse vises alle tydeligt på dit centrale display eller via MINI-appen. Det giver dig også forbedrede prækonditioneringsmuligheder for batteriet og eksterne tjenester, der giver dig mulighed for at betjene køretøjsrelaterede funktioner bekvemt fra din smartphone. Ud over fjernlåsning og oplåsning kan du også justere indstillingerne for opladning og aircondition på bestemte afgangstider. Det hjælper dig også med at køre mere effektivt ved at vurdere data fra din sidste rejse sammen med yderligere statistik.

mini connected - edrive tjenester - elektrisk

EDRIVE TJENESTER TIL DIN MINI Cooper SE.

MINI Connecteds valgfri eDrive-tjenester hjælper med at maksimere komfort, praktisk anvendelse og effektivitet i din MINI Electric. Mens du kører, beregner den løbende din grønne rute - den mest energieffektive rute, du i øjeblikket kan tage. Din MINI-app viser dig i realtid, hvor de nærmeste ladestationer er placeret, hvilke forbindelsestyper og opladningskapacitet der kan leveres. Det forsøger altid at sikre, at du når din foretrukne ladestation. Det viser dig også dit batteris rækkevidde for alle kørselstilstande, din aktuelle opladningsstatus og den resterende opladningstid.

SPØRGSMÅL OG SVAR

 • Hvad er MINI Connected?

  MINI Connected er en gruppe af 'tilsluttede' produkter, der fås i forskellige bundter eller pakker, som bruger mobil- og internetteknologier, der muliggør forbindelse i og uden for dit køretøj.

 • Hvordan kan jeg ændre mine adgangsoplysninger?

  Du kan ændre dit brugernavn og din adgangskode fra menuen Min profil > Kontoopplysninger på MINI Connected-portalen.

 • Hvilke adgangsoplysninger kan jeg bruge til at logge ind på MINI Connected-portalen?

  For at bruge MINI Connected kan du oprette en brugerkonto/MINI ID ved hjælp af enten MINI-appen eller MINI Connected-portalen. Hvis du allerede har oprettet dit MINI ID ved hjælp af MINI-appen, kan du også bruge dette til at logge ind på MINI Connected-portalen.

 • Hvor længe opbevares telematikdata i BMW Group?

  BMW Group indsamler, gemmer og bruger kun telematikdata, der overføres til BMW Group-servere inden for rammerne af gældende lovbestemmelser.

  Telematikdata behandles og bruges kun, hvor dette er nødvendigt for at underbygge, designe indholdet eller ændre kontraktforholdet (lagerdata) og til at gøre brug af eller fakturere de forskellige tjenester (brugsdata).

  Telematikdata, der kræves til passende fakturering af tjenester (faktureringsdata), kan gemmes og bruges af BMW Group efter afslutningen af ​​brugsperioden, indtil fakturaen er afviklet.

  Visse data kan også gemmes længere i anonymiseret form.

 • Hvad er mit VIN?

  Dit VIN er dit køretøjs identifikationsnummer og er unikt for dit køretøj. Normalt kan du finde det flere steder. VIN findes i din MINIs papirer eller serviceaftale eller er stemplet på førersidens dørstolpe eller forruden. I nogle lande findes den måske på stolpen ved passagersiden. Det er også skrevet i dine registreringsdokumenter og forsikringspolicen.

  Den afslører specifikke oplysninger om din MINI, herunder: Effekt (kw), transmissionstype, farve, produktionsdato eller fremstillingsdato og andre funktioner.

 • Hvad er MINI CarData?

  MINI CarData giver dig mulighed for at gemme et overblik over de grundlæggende telematikdata, som dit køretøj sender til BMW Group som en del af MINI Connected-tjenester, der derefter gemmes der. Hvis du vil kende de aktuelle værdier for disse telematikdata, kan du til enhver tid anmode om et MINI CarData-dataarkiv.

  Du kan til enhver tid også bruge MINI CarData til at give tredjeparter adgang til valgte telematikdata. Et museklik er tilstrækkeligt til at give dataadgang til en tredjepart, til at afvise en sådan anmodning eller til at tilbagekalde en tidligere leveret dataadgang. Det betyder, at kun du vælger, hvilket firma der vil modtage hvilke telematikdata.

 • Hvilke data indsamles fra mit køretøj? Til hvilke formål?

  Talrige elektroniske komponenter i dit køretøj indeholder hukommelse, der midlertidigt gemmer oplysninger om køretøjets tilstand og potentielle fejlhændelser.

  Disse data er af teknisk art og tjener til at identificere fejl, reparere dem og til at optimere køretøjets funktioner.

  For at give dig MINI Connected-tjenester videresendes nogle af de data, der er gemt i køretøjet, til BMW Group-serveren i form af telematikdata via det permanent installerede SIM-kort.

 • Hvad kan jeg gøre, hvis de MINI Connected-tjenester, jeg har betalt for, ikke vises i min bil?

  Hvis du ikke kan se den MINI Connected-pakke, du har betalt for, kan du hjælpe ved at opdatere tjenesterne i din bil. For at gøre dette: Gå først til menuen "MINI Connected" og tryk på knappen "Options" til højre under controlleren. Menupunktet "Opdater MINI-tjenester" vises på MINI-kontrolskærmen. Vælg denne mulighed, og vent, indtil opdateringen er afsluttet. Herefter vises den MINI Connected-pakke, du har betalt for.

 • Hvilket formål tjener SIM-kortet?

  Det integrerede SIM-kort er permanent indbygget i din MINI som en del af MINI-ekstraudstyret. Det giver dig mulighed for at bruge mange MINI Connected funktioner og udstyrsindstillinger såsom Real-Time Traffic Information, Concierge Services eller Remote Services uden behov for nogen ekstra enhed. Frem for alt betyder det, at din MINI er i stand til at hjælpe dig i vanskelige situationer. MINI TeleServices er en del af de grundlæggende MINI ConnectedDrive-tjenester og det intelligente nødopkald, som giver grundlaget for at bruge mange andre MINI Connected-funktioner.

 • Hvordan ved jeg, om de nyeste kort til MINI Connected 'USB Map Update' er tilgængelige for min MINI?

  Hvis du har bestilt MINI Connected "USB Map Update" til din MINI, skal du gå til MINI Connected Portal og bruge programmet "Download Manager" til at downloade det. Når du starter programmet og vælger dit køretøj, vil du se, om en ny version af kortmaterialet er tilgængelig til download. Du modtager ikke yderligere meddelelser om de nyeste kortmaterialer.