Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

SÅ DU KAN FOKUSERE PÅ KØREGLÆDEN.

Service med MINI.

Alle biler har med jævne mellemrum brug for service, og uanset om det drejer sig om f.eks. olieskift, udskiftning af bremsebelægninger eller dækservice, anbefaler vi, at du benytter dig af et autoriseret MINI Serviceværksted. De kender din MINI og bruger udelukkende ægte MINI Originaldele og Originaltilbehør ved service og reparation.

Læs mere om vores bilservice og vores servicepakker længere nede på siden, eller bestil den service, du har brug for, ved at klikke på knappen "Bestil MINI Service". Så kommer du til en side, hvor alle forhandlere er samlet. Klik i service til højre for kortet.

HVILKEN TYPE SERVICE PASSER DIG OG DIN MINI?

TRYG OG GUNSTIG SERVICEAFTALE.

MINI Service Inclusive.

Vores MINI Service Inclusive-pakke gør det muligt at fokusere på det sjove ved at have bil. Bestem aftaleperiode, og betal en engangsomkostning; derefter er al service til din bil inkluderet med MINI Service Inclusive Plus og næsten al service med almindelig MINI Service Inclusive pakke*. Klar prisfordel i forhold til at betale for enkelt service, og du kan være tryg ved, at et autoriseret MINI Serviceværksted tager sig af din MINI, så hurtigt som nødvendigt.

* Det eneste, der ikke er inkluderet i MINI Service Inclusive, er service af bremsebelægninger, bremseklodser, kobling og viskerblade. Disse serviceydelser er inkluderet i MINI Service Inclusive Plus.

ATTRAKTIVE SERVICE FOR ÆLDRE MINI.

MINI SERVICE 5+

I har været på mange eventyr sammen, du og din MINI. Og vi ønsker ikke, at det slutter, selvom din MINI har nogle år på bagen. Derfor tilbydes MINI Value Service; engangsservice til reduceret pris for dig, der har en MINI, der er ældre end 5 år. Udviklet for at du og din MINI kan holde sammen længe endnu.

SERVICE TIL ALLE PÅ MINI SERVICEVÆRKSTED.

Engangsservice.

Også du der har en MINI, der er yngre end 5 år, kan naturligvis bestille engangsservice ved behov. Vi anbefaler altid, at du får serviceret din MINI på et autoriseret MINI Serviceværksted. Med et solidt kendskab til din MINI bliver der gjort, alt hvad der kræves, for at den får det så godt som muligt. Vores værksteder anvender naturligvis kun MINI Originaldele og MINI Originaltilbehør ved service og reparation.

HVAD VI TILBYDER, I DETALJER

GUNSTIGT, TRYGT OG BARE GODT.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

 1. Forskellige servicepakker til forskellige behov: til benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler.
 2. Klar prisfordel i forhold til at betale for enkelt service og med fuld kontrol over omkostningerne.
 3. Aftaleperioder på 3 til 6 år eller 40.000 til 120.000 km for biler med forbrændingsmotor, ingen kilometerbegrænsning for elbiler.*
 4. Servicespecialister, der kender MINI og MINI Originaldele.
 5. Højere videresalgsværdi takket være automatisk overførsel til den nye ejer.

* Omfang, periode og distance kan forlænges til 10 år og 200.000 km i op til 15 måneder efter aftalens udløb. Perioden/distancen tæller fra registreringsdatoen.

Hvis du indtaster dit registreringsnummer herunder, beregner kalkulatoren, hvilken Service Inclusive-pakke der ville passe bedst til dig og din MINI.

TIL DIG MED EN ÆLDRE MINI.

MINI SERVICE 5+

Din MINI fortjener altid den bedste service, kærlighed og omsorg – uanset alder. MINI Value Service er en engangsservice til reduceret pris for dig, der har en MINI, der er ældre end 5 år. For at du og din MINI kan blive sammen længe endnu.

HVORDAN KAN VI VÆRE TIL TJENESTE?

SERVICEOMRÅDER PÅ VORES MINI SERVICEVÆRKSTEDER.

Denne service kan vi yde i vores forskellige servicepakker:

Benzin-, diesel- og hybridbiler:

 • Service/udskiftning af motorolie inkl. påfyldning
 • Eftersyn af bilen iht. MINIs standarder
 • Service/udskiftning af luftfilter
 • Service/udskiftning af brændstoffilter (dieselmotorer)
 • Service/udskiftning af mikrofilter
 • Service/udskiftning af tændrør (benzinmotorer)
 • Service/udskiftning af bremsevæske

Elbiler:

 • Eftersyn af bilen iht. MINIs standarder
 • Udskiftning af mikrofilter
 • Service/udskiftning af bremsevæske

INDLEVERING AF SKROTNINGSKLARE BILER.

Bilens sidste bruger eller ejer skal indlevere sin skrotningsklare bil på et opsamlingssted eller hos en godkendt specialvirksomhed. Her får du udstedt en genanvendelsesattest, som skal anvendes ved afmelding af bilen på motorkontoret. Godkendte opsamlingssteder tager ikke gebyr for at modtage en skrotningsklar MINI.

Følgende forudsætninger skal være opfyldt for gratis at kunne indlevere bilen: Bilen skal være komplet (især motor, drivlinje, karrosseri, katalysator, værdidefinerende elektroniske komponenter og andre væsentlige komponenter) og fri for affald.

ONLINETJENESTER

DIN MINI GIVER BESKED.

Condition Based Service.

Med MINIs Condition Based Service, forkortet CBS, behøver du ikke tænke på, hvornår det er tid til at køre på værksted. CBS er et intelligent vedligeholdelsessystem, der aktivt overvåger forskellige servicekomponenter. Når din MINI kræver service, vises et CBS-ikon på instrumentbrættet. Smart, sikkert og fleksibelt.

MINI i mobilen.

MINI App.

At planlægge ture, indstille timer til opladningsdrift og kabinevarmer eller se information om olieniveauer og serviceintervaller er blot nogle af de ting, du kan gøre i MINI-appen. Download appen i dag, og få fuld kontrol over din MINI, uanset hvor du er!