Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Kontakt forhandler

EKSKLUSIVE DESIGNDETALJER.

JOHN COOPER WORKS TILBEHØR.

Giv din MINI ekstra karakter med dristige, sportslige og unikke designdetaljer fra John Cooper Works. Fra sidestriber til dæk tilbyder John Cooper Works en hel masse forskelligt tilbehør, som du kan vælge imellem, og fungerer til både nye og brugte MINIer. Kontakt din MINI-forhandler for at få hjælp til at få din MINI, lige som du ønsker den.

KONTAKT MINI-FORHANDLER

INTERIØR-STYLING.

Både stil og kvalitet til din MINI indvendigt. JCW tilbyder alt fra måtter, der med et stilfuldt design beskytter din bil, til luksuriøse rat og gearstænger, der giver dig den eksklusive racerfølelse.

EKSTERIØR-STYLING.

Når det gælder det udvendige, findes der et stort udvalg af JCW eksteriørtilbehør. Fra sidespejlkapper til lofts- og sideindtræk. Kontakt din MINI-forhandler for at få din MINI lige, som du ønsker den.

LETMETALFÆLGE.

Med JCW letmetalfælge tilføjer du let ekstra stil til din MINI. Lette at påføre, i høj kvalitet og fulde af karakter; alt sammen for det perfekte "final touch" af din MINI.

VENTILEREDE BREMSESKIVER.

Alt vores John Cooper Works-tilbehør er blevet testet for at opfylde de højeste standarder. Også de uovertrufne bremseskiver, der løfter din MINIs ydelse.

CFK-TILBEHØR.

Premium og moderne; vores udvalg af John Cooper Works CFK-tilbehør giver en unik sportslig finish. Vores innovative produktionsmetode af det nye carbonmateriale er et eksempel på MINIs banebrydende tænkning.

ET RAT, DU GERNE VIL LÆGGE HÅND PÅ.

CW STEERING WHEEL.

Det eksklusive, sporty og moderne JCW rat CW Steering Wheel er et af årets højdepunkter! Med materialevalg i høj kvalitet i form af Alcantara og kulstoffiber er dette med sikkerhed et rat, man gerne vil lægge hænderne på. Selvfølgelig er rattet signeret med det eksklusive John Cooper Works-mærke.

Desværre leveres CW Steering Wheel ikke med ratvarme, og multifunktionstasterne på LCI II-bilerne skal erstattes af pre-LCI-tasterne. For mere information om CW Steering Wheel og andet JCW-tilbehør. Kontakt DIN MINI-forhandler.

UNIKT, ELEGANT OCH SPORTSLIGT.

MINI PIANO BLACK WAISTLINE.

Vi er så glade for at kunne præsentere MINI Piano Black Waistline for dig som MINI-ejer. Et sportsligt og elegant tilbehør til din MINI, som giver et unikt udseende. Kan suppleres med andet tilbehør i Piano Black-serien. Kontakt din forhandler for nærmere information.

JCW SOMMERHJUL

EKSKLUSIVT TIL MINI CLUBMAN.

19" RADIAL SPOKE SOMMERHJUL.

Denne komplette hjulpakke fra JCW fås med fælge i to forskellige højkvalitets og vægtoptimerede udførelser: Brilliant Black i højglans finish eller i sølv. Leveres som et komplet sæt med dækkene Bridgestone Potenza S001 RFT.

 


EKSKLUSIVT TIL MINI COUNTRYMAN, GEN II.

19" RALLYE SPOKE SOMMERHJUL.

Denne komplette hjulpakke fra JCW fås med fælge i to forskellige højkvalitets- og vægtoptimerede udførelser: Aspen White i højglans finish eller Orbit Grey i mat finish. Fælgene skiller sig ud med deres laserindgraverede Checkered Flag-mønster med meget høj præcision, en rød pyntering og passer perfekt til dig, der vil individualisere din MINI Countryman. Leveres som et komplet sæt med RunFlat, dæktryksovervågning med dæk Bridgestone Potenza S001 RFT (Aspen White) eller Dunlop SP Sport Maxx RT 2 ROF (Orbit Grey) 225 / 45R19.