Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Kontakt forhandler

SIKKERHED AF HØJ KLASSE OG BEDST MULIGE VEJGREB.

MINI ORIGINAL-HJUL.

MINI komplette, originale hjul bestående af dæk og fælg fås passende til ethvert eventyr, uanset årstid og underlag. Vores hjul gennemgår omfattende og modelspecifikke tests, og de ikke alene opfylder EU-reglerne – de overgår dem med over 50 kriterier opfyldt. Vi vil altid gøre det ekstra arbejde, der kræves, for at du som MINI-ejer får de sikreste hjul og kan nyde den ikoniske MINI gokartoplevelse. I vores tilbehørskonfigurator kan du visualisere vores hjul og sende en tilbudsforespørgsel til din MINI-forhandler. Du kan naturligvis også kontakte din MINI-forhandler direkte for at få mere information og for at få hjælp til at finde det rigtige dæk og fælg til netop din MINI.

Når du køber komplette MINI Original-hjul, følger der altid en 36-måneders dækforsikring med.*

SOMMERDÆK TIL ALLE EVENTYR

Vores sommerdæk er lavet af hårdere gummiblandinger, der på varme underlag giver mere kontrol med bedre vejgreb og kortere bremselængder. Fordi pålidelige dæk skal være en selvfølge, uanset årstid og vejunderlag.

VINTERDÆK TIL FORSKELLIGE BEHOV

EUROPÆISKE DÆK UDEN PIGGE.

Vinterdæk med optimalt vejgreb og stabilitet på både tør og våd asfalt.

Gode køreegenskaber også på sne.

Passer til dig, som:

  • I vintermånederne kører på mange tørre, våde og stærkt saltede motorveje.
  • Ikke kører på mange sne- og isglatte veje med skiftende kørselsforhold.

NORDISKE DÆK UDEN PIGGE.

Dæk uden pigge udviklet til nordiske forhold.

Optimalt greb på is og sne med lavt støjniveau.

Passer til dig, som:

  • I vintermånederne kører på mange sne- og isglatte veje og prioriterer et lavt støjniveau.

PIGDÆK.

Disse vinterdæk er udviklet specielt til nordiske forhold.

Piggene, dækmønsteret og gummiblandingen giver tilsammen maksimalt greb på is og sne.

Passer til dig, som:

  • I vintermånederne kører på mange sne- og isglatte veje, hvor glatføre pludseligt opstår.

HJUL AF HØJESTE KVALITET

DESIGNET TIL DIN MINI.

MINIs Original-hjul bestående af dæk og fælg er designet til at bevare køreegenskaberne med en perfekt pasform, undgå vibrationer og gå hånd i hånd med bilens chassis og drivlinekomponenter. Hjulenes konstruktion optimerer luftstrømmen ved reduceret luftmodstand, køler bremserne og blæser snavs og partikler af bremseskiverne.

PUNKTERING BEHØVER IKKE AT STOPPE DIG.

RUNFLAT-DÆK.

Et smart tilvalg for dig, der har en MINI, er vores RunFlat dæk. Med forstærkede sidevægge har RunFlat dæk en øget stivhed, der giver dig som fører mulighed for at fortsætte kørslen i tilfælde af en punktering, da dækket har kræfter til at overleve i lang tid uden luft.

Med et RunFlat-dæk kan du køre op til 80 km efter en punktering, hvilket giver dig mulighed for at tage på et autoværksted i stedet for at stoppe midt på vejen og vente på hjælp. Med RunFlat-dæk gælder mobilitetsgarantien som en ekstra garanti for, at du som MINI-ejer altid kan komme videre.

Tal med din forhandler for at få mere at vide om MINIs RunFlat-dæk.

VORES SIKRESTE DÆK.

STJERNEKLART VALG.

Alle vores dæk er af høj kvalitet, men vores allersikreste dæk, der er blevet godkendt i de hårdeste tests, har vi mærket med en stjerne. Vores dæk med stjernemærket bliver testet i seks kategorier: sikkerhed, slitage, komfort, effektivitet og – typisk for MINI – i to kategorier for køreglæde: køreegenskaber og sporty stil. Dækkene fremstilles i samarbejde med producenter som Michelin, Bridgestone og Pirelli, og du kan altid finde dem hos din nærmeste autoriserede MINI-forhandler. Fokuser  på alle livets eventyr.

EKSKLUSIVE SOMMERHJUL.

HJUL FRA JOHN COOPER WORKS.

Vil du have de sejeste hjul? Så tag et kig på vores eksklusive sommerhjul fra John Cooper Works. I vores tilbehørskonfigurator kan du se, hvordan de ser ud og sende en tilbudsforespørgsel til din MINI-forhandler. Vil du hellere tale med en MINI-forhandler, er det selvfølgelig en god idé at kontakte dem direkte; så hjælper de dig med at få din MINI præcis efter dine ønsker til stil og dine behov.

FÆLGE HÅRDT TESTET AF MINI

NÜRBURGRING-TESTS.

MINI Original aluminiumshjul skal gennemgå kompromisløse udholdenhedstests på den krævende og legendariske motorbane Nürburgring. På trods af kørsel på kantsten, ekstreme sving ved høje hastigheder og hurtige accelerationer og opbremsninger skal overlegen ydeevne fortsat opfyldes.

SALTVANDSTESTS.

Vi udsætter aluminiumshjulet for aggressiv saltopløsningsspray i lang tid for at sikre langvarig korrosionsbestandighed. Dette garanterer, at finishen ikke påvirkes af forskellige årstiders prøvelser.

RØNTGENTESTS.

Vi laver røntgenundersøgelser af vores fælge for at opdage gasbobler, der kan opstå under hærdningen. Hvis disse ikke opdages, kan det være en potentiel sikkerhedsrisiko. Undersøgelsen sikrer desuden høj stabilitet og et godt forsvar mod materialetræthed, hvilket betyder øget sikkerhed ved høj belastning.