Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Kontakt forhandler

DIN MINI. DIN STIL.

TILBEHØR TIL DIN MINI.

Som MINI-ejer kan du købe både funktionelt og smart tilbehør til din bil. Funktionelt tilbehør som f.eks. højkvalitetsdæk og smarte cykelholdere eller skønne designdetaljer til både inder- og ydersiden af din MINI. Uanset om du går efter stil, funktion eller måske både og, hjælper din MINI-forhandler dig med at finde det helt rigtige. For at din MINI skal være præcis, som du vil have den!

Kontakt din forhandler

POPULÆRT TILBEHØR

TIL MINI COUNTRYMAN.

FLEKSIBEL CYKELHOLDER.

Vores smarte cykelholder til MINI Countryman monteres nemt på anhængertrækket og kan foldes sammen og opbevares under bagagerumsbunden, når den ikke er i brug. Vil du have adgang til noget bagage, når cyklerne er på plads? Intet problem; du kan nemt få adgang til det, du skal bruge, uden at skulle afmontere cykelholderen.

PAK SIKKERT.

MINI TAGBOKS.

MINI tagboks i sort eller sølv matcher designet på din MINI og er den eneste tagboks, der er udviklet og testet for optimal pasform og sikkerhed. Fås med Sport Stripes i sort eller hvid som tilvalg. Pak sikkert og med stil!

GODT GREB PÅ ALLE UNDERLAG.

DÆK & FÆLGE.

Vi nøjes ikke med noget ringere end det bedste, og derfor har MINIs komplette hjul bestående af dæk og fælge gennemgået strenge tests. Når du er ude på vejen, skal du mærke, at du har total kontrol i din MINI, uanset underlag.

UD PÅ TUR, ALDRIG SUR.

SKI- & SNOWBOARDHOLDER.

Det er nemt at pakke ski og snowboards til en tur med vores ski- og snowboardholder. Fordi tiden skal bruges på bakken eller løjpen og ikke ved bilen. En. to. tre. Kør!

LET AT LÆSSE.

BESKYTTELSESMÅTTE.

Beskyttelsesmåtten hjælper dig med at læsse din MINI uden frygt for at ridse eller tilsmudse bilens kofanger. Smart og fleksibelt!

ELEGANT I BAGAGEN.

BAGAGERUMSMÅTTE.

Bagagerumsmåtten i Essential Black passer perfekt til helårsmåtterne i Essential Black og er lavet af et højkvalitets-materiale, der er let at tørre.

BESKYT BILEN MOD SNAVSEDE FØDDER.

HELÅRSMÅTTER.

Et komplet sæt helårsmåtter til for- og bagsæde beskytter enkelt din MINI mod snavs. Tæpperne er flot designet i Essential Black diamantmønster med stofsøm og et greb i MINI-design.

JOHN COOPER WORKS TILBEHØR.

STYR STILEN PÅ BILEN.

Nu kan næsten alle MINI-ejere få tilbehør fra John Cooper Works. Tilføj sportsbremser, sidespejlkapper i carbon, sportslige side- og tagstriber eller hvorfor ikke et sportsligt rat i eksklusiv Alcantara? Uanset hvad du vælger, får din MINI et dristigt, baneinspireret look med John Cooper Works.

MINI ORIGINAL-HJUL.

ET GODT HJUL-SETUP KAN GØRE HELE FORSKELLEN.

Med komplette MINI Original-hjul bestående af dæk og fælg kan du lade det ene eventyr afløse det næste. Vores komplette hjul bestående af dæk og fælg gennemgår en lang række tests og opfylder over 50 kriterier, inden de godkendes; alt sammen for at levere høj sikkerhed og det bedst mulige vejgreb, uanset om vejen er tør, våd eller endda iset. Vælg blandt vores komplette sommer- og vinterhjul eller nogle af vores John Cooper Works letmetalhjul for et virkelig dristigt look. Fordi pålidelige hjul skal være en selvfølge.

NIGHT JACK DESIGN TILBEHØR.

BESKYTTELSE OG STIL I ÉT.

Night Jack-kollektionen tilbyder attraktivt og eksklusivt tilbehør i mørkere stil. Kollektionens tagklistermærke giver ikke bare din MINI en unik stil fra oven. Det perfekt skræddersyede klistermærke af høj kvalitet hjælper også med at beskytte mod beskadigelser forårsaget af sollys og vaskeanlæg. Kontakt din MINI-forhandler for at se hele kollektionen.