Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

FULDELEKTRISK MINI ACEMAN. FRA 299.900 KR**

MØD ESSET I ÆRMET.

Den stilrene nye fuldelektriske MINI Aceman er indbegrebet af minimalisme, komfort og innovation.

MINI ACEMAN E. 184 HK. Rækkevidde op til 305 km. Forbrug 13,7-15 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 4,25 timer. Hurtigopladning 10-80% v 70 kW: 28 min.

MINI ACEMAN SE. 218 HK. Rækkevidde op til 406 km. Forbrug 14,1-15 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 5,75 timer. Hurtigopladning 10-80% v 95 kW: 31 min.

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

**Alle oplyste priser er vejledende priser fra BMW Northern Europe AB. Den enkelte forhandler har lov til at sætte sin egen pris.

TILBUD

MINI Aceman E, Essential XS.

PRIVATLEASING FRA
3.795 KR./MÅNED*

*Leasingperiode 36 måneder. Førstegangsydelse 15.000. Totalomkostninger 157.515.

Privatleasing via BMW Financial Services af MINI Aceman. er inkl. 45.000 km i perioden leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4.995. Administrationsgebyr gebyr 25 kr./md. Forbehold for kreditgodkendelse. Prisen er gældende indtil andet kommunikeres. Forbrug 0. Co2 0g/km. 184 hk. Energiklasse 0.

OPRET DIN MINI ACEMAN

Vi tilbyder ikke blot mere standardudstyr end nogensinde før – vi har også finpudset og forenklet vores stilniveauer. Det har resulteret i en MINI Aceman, der viser nye og unikke sider af sig selv både indvendigt og udvendigt. Vælg dit udstyr og din motor, og skab en MINI, der tager dig derhen, hvor du vil.

ESSENTIAL

Essential Trim repræsenterer rene linjer og minimalisme.

Beskrivelse:

Her træder du ind i et MINI-univers med mere standardudstyr end nogensinde før. De centrale funktionelle indre og ydre komponenter stråler i Vibrant Silver, der erstatter krom som kontrastfarve. Et nyt spektrum af udvendige farver fremhæver det moderne look, der kendetegner den nye generation af MINI.

Motorer

Aceman E
 • Ydelse

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Aceman SE
 • Ydelse

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

CLASSIC

Classic Trim tager MINI’s unikke arv med ind i nutiden.

Beskrivelse:

Til dem, der værdsætter MINI’s ikoniske look og design. For første gang nogensinde i en MINI er interiøret udstyret med moderne 2D-strikket tekstil. Det strikkede materiale i sort og blå på instrumentbrættet og dørene står i legende kontrast til sædernes Vescin-læder i høj kvalitet, der fås i grå eller sort, og som har et perforeret houndstooth-mønster. Det 3-egede sportsrat er prydet med syninger og kontraster i Vibrant Silver. Udvendigt er kølergrillen i sort højglans, som står i kontrast til MINI-logoet, der stråler i Vibrant Silver. Du kan også vælge at konfigurere et kontrasttag.

Motorer

Aceman E
 • Ydelse

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Aceman SE
 • Ydelse

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

FAVOURED

Til dem med blik for moderne, sofistikerede detaljer har Favoured Trim materialer af højeste kvalitet, der fremhæver de udsøgte indvendige kontraster og overflader.

Beskrivelse:

Vores mest markante design omfatter et instrumentbræt strikket materiale. Sportssæderne udstråler raffineret kvalitet og er fremstillet i perforeret Vescin, som fås i forskellige farver og har traditionelle kontrastsyninger og -kanter. Udvendigt tilføjer kontrasterne i Vibrant Silver prikken over i'et. Du har også mulighed for at vælge et kontrasttag.

Motorer

Aceman E
 • Ydelse

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Aceman SE
 • Ydelse

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

JOHN COOPER WORKS

JCW Trim er inspireret af racerbiler og tager det hurtige look ind i din hverdagskørsel.

Beskrivelse:

Den har sit eget individuelle design foran og bagpå for at fremhæve modellens sporty vibe. Rammerne om kølergrillen og logoet i sort højglans kombineret med det valgfrie kontrasttag i Chili Red giver bilen et kraftfuldt udtryk. Ét blik og du er solgt. Fra det øjeblik du stiger ind, giver MINI’ens sportssæder med indtræk i strikket materiale og Vescin den helt særlige racerbilsfornemmelse. Den sorte og røde JCW-farvepalet fortsætter på instrumentbrættet og dørpanelerne. Og du kan tage svingene som en professionel med et sort JCW-sportsrat i perforeret Vescin prydet med Vibrant Silver-kontraster og rød syning.

Motorer

Aceman E
 • Ydelse

  184 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

Aceman SE
 • Ydelse

  218 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 0 g/km

INTERIØR

Inde i den fuldt elektriske MINI Aceman giver den rene, rolige atmosfære, de førsteklasses materialer, den avancerede teknologi og interiørbelysningen en behagelig rumfornemmelse.

EKSTERIØR

Den nye fuldt elektriske MINI Aceman har et markant reduceret udvendigt design med karakteristiske træk, og dens crossover-proportioner gør den utrolig praktisk.

RENDYRKET MINI.

"ALLE INNOVATIONER FØLGER ÉT FÆLLES MÅL. RENDYRKET MINI. MINDRE KOMPLEKSITET, MERE INDIVIDUALITET. "

Oliver Heilmer, chef for MINI Design

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø*

   

    MINI Aceman E MINI Aceman SE
  ELEKTRISK RÆKKEVIDDE KM/OPLADNING (WLTP) 285 - 305 387 - 400
  ELFORBRUG KWH/100 KM (WLTP) 13,7 - 14,7 14,1 - 14,7
  DREJNINGSMOMENT NM 290 330

  0-100 KM/T

  7,9 SEK 7,1 SEK
  YDELSE HK 184 218
  CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP)
  0 0
  MAX HASTIGHED KM/T 160 170
  KØRESTØJ
  67 ¹ 67 ¹

   

  *Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

  ¹Værdierne målt i overensstemmelse med FN/ECE-regulativ nr. 51/EU-forordning 540/2014 er afrundet.

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

KØREOPLEVELSE

OPLEV DEN ELEKTRIFICERENDE FØLELSE AF MINI.

Forbered dig på den hurtige respons og smidige styring. Takket være det lave tyngdepunkt og den optimerede vægtfordeling, der forbedrer bilens dynamik, gør den fuldelektriske MINI Aceman dig klar til den ultimative urbane køreoplevelse.

FREMRAGENDE AERODYNAMIK OG SMIDIGHED.

Den helt lukkede undervogn og de flow-optimerede konturer hjælper den fuldelektriske MINI Aceman med at opnå en aerodynamisk luftmodstand. Med bilens kompakte proportioner og det lave tyngdepunkt rammer den en fin balance mellem kraft, håndtering og effektivitet. Mærk adrenalinen pumpe, når det responsive styretøj og det stramme ophæng hjælper dig med at sno dig igennem byens kringlede gader.

SELVSIKKER PARKERING OG MANØVRERING.

Takket være den fuldelektriske MINI Acemans snævre vendediameter er den nem at manøvrere rundt i smalle bygader og på steder med begrænset plads. Oven i det er kørsel i byen nu helt ukompliceret med Parking Assistant som standardudstyr. Assistenten finder en plads til dig og manøvrerer derefter ind på den med et tryk på en knap.

SIKKERHED, DU KAN REGNE MED.

Den fuldelektriske MINI Aceman er muligvis dristig og legesyg, men når det kommer til sikkerhed, overlader den ikke noget til tilfældighederne og overvåger konstant dine omgivelser for at sikre, at alt er under kontrol:

 • Advarsel om vognbaneskift med aktiv returnering advarer dig, når du er ved at forlade din vognbane.
 • Den dynamiske fartpilot holder din MINI på en konstant hastighed.
 • Havariblinket aktiveres med dobbelt hastighed, hvis der registreres en potentiel kollision bagfra.
 • Det valgfrie Safe Exit registrerer genstande, der nærmer sig, og advarer dine passagerer og dig, når dørene åbnes.

MINI DRIVING MODES.

Med et enkelt tryk på skiftekontakten giver MINI Driving Modes dig mulighed for at tilpasse omgivelserne til dit humør. Alle de inkluderede MINI Experience Modes har hver deres look og lydunivers.
 
GREEN MODE. Denne køreindstilling er udpræget økonomisk og forenklet, så du kan køre endnu længere på tanken.


CORE MODE. En klassisk og komfortabel køreoplevelse i MINI med en sofistikeret og moderne stemning.


GO-KART MODE. Oplev en spændende kørsel med en adrenalinfremkaldende motorsportsæstetik.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I DIN MINI.

Sig "Hey MINI", eller tryk på taleknappen på rattet for at aktivere den nye stemmeassistent. Du kan vælge mellem to visualiseringer på OLED-displayet, "MINI" – et stilfuldt billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent, der kaldes "Spike". Med Intelligent Personal Assistant kan du:

• Styre navigationen.

• Foretage telefonopkald.

• Styre temperaturen.

• Få adgang til oplysninger om rejsen.

• Tjekke vejret.

• Bare få en sludder.

*Leasingperiode 36 måneder. Førstegangsydelse 15.000. Totalomkostninger 157.515.

Privatleasing via BMW Financial Services af MINI Aceman. er inkl. 45.000 km i perioden leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4.995. Administrationsgebyr gebyr 25 kr./md. Forbehold for kreditgodkendelse. Prisen er gældende indtil andet kommunikeres. Forbrug 0. Co2 0g/km. 184 hk. Energiklasse 0.