Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MØD ESSET I ÆRMET.

Den stilrene nye fuldelektriske MINI Aceman er indbegrebet af minimalisme, komfort og innovation.

MINI ACEMAN E. 184 HK. Rækkevidde op til 305 km. Forbrug 13,7-15 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 4,25 timer. Hurtigopladning 10-80% v 70 kW: 28 min.

MINI ACEMAN SE. 218 HK. Rækkevidde op til 400 km. Forbrug 14,1-15 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 5,75 timer. Hurtigopladning 10-80% v 95 kW: 31 min.

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

INTERIØR

Inde i den fuldt elektriske MINI Aceman giver den rene, rolige atmosfære, de førsteklasses materialer, den avancerede teknologi og interiørbelysningen en behagelig rumfornemmelse.

EKSTERIØR

Den nye fuldt elektriske MINI Aceman har et markant reduceret udvendigt design med karakteristiske træk, og dens crossover-proportioner gør den utrolig praktisk.

RENDYRKET MINI.

"ALLE INNOVATIONER FØLGER ÉT FÆLLES MÅL. RENDYRKET MINI. MINDRE KOMPLEKSITET, MERE INDIVIDUALITET. "

Oliver Heilmer, chef for MINI Design

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø*

   

    MINI Aceman E MINI Aceman SE
  ELEKTRISK RÆKKEVIDDE KM/OPLADNING (WLTP) 285 - 305 387 - 400
  ELFORBRUG KWH/100 KM (WLTP) 13,7 - 15 14,1 - 15
  DREJNINGSMOMENT NM 290 330

  0-100 KM/T

  7,9 Sek 7,1 Sek
  YDELSE HK

  184

  218

  CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP)
  0 0
  MAX HASTIGHED KM/T 160 170

   

  * Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

KØREOPLEVELSE

Den fænomenale reaktionsevne og smidige styring på den nye fuldelektriske MINI Aceman gør dig klar til den ultimative urbane køreoplevelse.

OPLEV DEN ELEKTRIFICERENDE FØLELSE AF MINI.

Forbered dig på den hurtige respons og smidige styring. Takket være det lave tyngdepunkt og den optimerede vægtfordeling, der forbedrer bilens dynamik, gør den fuldelektriske MINI Aceman dig klar til den ultimative urbane køreoplevelse.

FREMRAGENDE AERODYNAMIK OG SMIDIGHED.

Den helt lukkede undervogn og de flow-optimerede konturer hjælper den fuldelektriske MINI Aceman med at opnå en aerodynamisk luftmodstand. Med bilens kompakte proportioner og det lave tyngdepunkt rammer den en fin balance mellem kraft, håndtering og effektivitet. Mærk adrenalinen pumpe, når det responsive styretøj og det stramme ophæng hjælper dig med at sno dig igennem byens kringlede gader.

SELVSIKKER PARKERING OG MANØVRERING.

Takket være den fuldelektriske MINI Acemans snævre vendediameter er den nem at manøvrere rundt i smalle bygader og på steder med begrænset plads. Oven i det er kørsel i byen nu helt ukompliceret med Parking Assistant som standardudstyr. Assistenten finder en plads til dig og manøvrerer derefter ind på den med et tryk på en knap.

SIKKERHED, DU KAN REGNE MED.

Den fuldelektriske MINI Aceman er muligvis dristig og legesyg, men når det kommer til sikkerhed, overlader den ikke noget til tilfældighederne og overvåger konstant dine omgivelser for at sikre, at alt er under kontrol:

 • Advarsel om vognbaneskift med aktiv returnering advarer dig, når du er ved at forlade din vognbane.
 • Den dynamiske fartpilot holder din MINI på en konstant hastighed.
 • Havariblinket aktiveres med dobbelt hastighed, hvis der registreres en potentiel kollision bagfra.
 • Det valgfrie Safe Exit registrerer genstande, der nærmer sig, og advarer dine passagerer og dig, når dørene åbnes.

MINI DRIVING MODES.

Med et enkelt tryk på skiftekontakten giver MINI Driving Modes dig mulighed for at tilpasse omgivelserne til dit humør. Alle de inkluderede MINI Experience Modes har hver deres look og lydunivers.
 
GREEN MODE. Denne køreindstilling er udpræget økonomisk og forenklet, så du kan køre endnu længere på tanken.


CORE MODE. En klassisk og komfortabel køreoplevelse i MINI med en sofistikeret og moderne stemning.


GO-KART MODE. Oplev en spændende kørsel med en adrenalinfremkaldende motorsportsæstetik.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I DIN MINI.

Sig "Hey MINI", eller tryk på taleknappen på rattet for at aktivere den nye stemmeassistent. Du kan vælge mellem to visualiseringer på OLED-displayet, "MINI" – et stilfuldt billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent, der kaldes "Spike". Med Intelligent Personal Assistant kan du:

• Styre navigationen.

• Foretage telefonopkald.

• Styre temperaturen.

• Få adgang til oplysninger om rejsen.

• Tjekke vejret.

• Bare få en sludder.