Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI Cabrio.

Experience fra 337.913 kr*.

LIVET ÅBNER OP.

MINI Cabrio er en raffineret fri ånd og essensen af nedfoldet tag, ufiltreret kørselsspænding. Oplev begejstringen for en cabriolet, der tilbyder fantastiske niveauer af håndtering og teknologi.

Med komfortable siddepladser til fire og et 3-i-1 elektrisk softtop er den altid klar til dit næste friluftseventyr. Og med en TWIN Power Turbo-motor, der kan ramme 100 km/t på under 7 sekunder, er den klar til at udnytte hvert øjeblik.

*Priserne gælder til 1.07.2021.

FREMHÆVEDE FEATURES

Opdag MINI Cabrio

Big love.

UIMODSTÅELIG VED DESIGN

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidde og korte udhæng, som giver MINI Cabrio sin stramme atletiske tilstedeværelse. De karakteristiske forlygter suppleres perfekt med de nye iøjnefaldende sidebånd, der indeholder LED-indikatorer.

Valgfri dørhåndtag, brændstofklap og andre nye designkontraster i slank Piano Black giver MINI Cabrio et endnu mere individuelt udseende. Og det innovative udvalg af unikke alufælge afrunder alt.

UDSTYRSNIVEAUER

Din MINI Cabrio kan udstyres i to niveauer, der passer til dine behov. Vælg mellem Experience og Maximise, og få alt hvad du behøver for at opdage livet med MINI.

Experience.

Udstyrsniveauet Experience indeholder udstyr, som gør din MINI endnu mere sporty og tiltalende.

Du får smarte tilføjelser som sportssæder, 17" aluminiumsfælge, PDC bagtil og foran, parkeringsassistent, komfortåbning, afblændbare interiørspejle, MINI Ambient Light, der muliggør oplyst panel i kabinen, hvilket både øger trivslen og gør det mere behageligt ved natkørsel.

Maximise.

Med Maximise får du en rigtig hot MINI med en stil, der gør dig synlig, og med en teknik, der gør, at du kan holde kontakt med omverdenen under kørslen.

Foruden alt udstyret fra Experience får du nu adaptive matrix LED-forlygter, MINI Navigation med MINI Connected og 8,8" skærm, head-up display, bakkamera, Harmon Kardon højttalere, Active Cruise Control, køreassistent og inddragelige sidespejle.

Specifikationer

 • Kapacitet

  Sæter 4
  Bagageplads 215 L
  Døre 2
  Brændstofkapacitet 40-44 L 
 • Utvendige mål

    Cooper Cooper S
  Egenvægt 1305 kg 1370 kg
  Bredde 1727 mm 1727 mm
  Højde 1415 mm 1415 mm
  Længde 3821 mm 3850 mm
  Akselafstand 2495 mm 2495 mm
 • Miljö & drivlina

    cooper cooper s**
  Antal cylindre 3 4
  Slagvolumen 1499 CM³ 1998 CM³
  Kraft 136 HP  178 HP 
  Drejningsmoment 220 NM  280 NM 
  Brændstoftype Bensin Bensin
  0 – 100 KM/T 8,8 7,2
  BRÆNDSTOFFORBRUG WLTP 15,6-16,4 14,5-15,6
  CO 2 G/KM WLTP
  138-146 146-156

  Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

  **Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at +25 ° C, approx. 40 s at -20 °C).