Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

MINI Cabrio.

Her er der højt til himlen, sol og smil på læben. Den nyeste MINI Cabrio giver dig følelsen af at være fri som fuglen med en BMW turbomotor under motorhjelmen med masser af spark. Hertil et lækkert highend-interiør, der får selv den mest kræsne feinschmecker til at sukke. Jo, i en MINI Cabrio er det altid sommer. 

Pris fra 296.095kr.

BESTIL PRØVETUR

NY MINI MAX CABRIO EDITION – FÅ EKSTRAUDSTYR FOR 28.900 KR.

MINI MAX Cabrio har fået max gas på ekstraudstyret - som du ikke skal betale for. Ligesom service i 3 år også er med i prisen. Se hvordan det hænger sammen - men skynd dig, for MINI MAX Cabrio fås kun i en begrænset periode.

Læs mere

HØJDEPUNKTER

3-i-1.

MINI Cabrios elektroniske kaleche går fra tag over hovedet til åben himmel hurtigere, end du kan nå at tage sommerjakken af. Blot 15 sekunder, og du har vinden i håret – selv mens du kører! Vælg mellem det nye MINI Yours Union Jack-design eller et 3-i-1-cabriolettag, som både kan åbnes, lukkes og anvendes som soltag med en åbning på 40 cm, der byder den friske brise indenfor.

HØJDEPUNKTER

REGNVARSLING.

Det er ikke altid til at vide, hvornår eller hvorfra regnen kommer. Nå jo. For med MINIs eksklusive regnvarslingsapp ’Journey Mate’ får du automatisk besked, når der er ustadigt vejr i sigte, og kalechen er nede. Selv dårligt vejr preller af på din MINI Cabrio.

HØJDEPUNKTER

TWINPOWER TURBO.

MINI Cabrio er udstyret med BMW’s prisbelønnede TwinPower Turbo-motorteknologi. Det betyder mere saft og kraft til dig. Kort og godt.

Funktioner.

  • Ydeevne
  • Teknologi
  • Sikkerhed
  • Design

EN, TO, TRE KØRE­INDSTILLINGER

Vælg mellem indstillingerne Sport, Green og Mid. Sport giver dig ekstra saft og kraft. Green er mest økonomisk. Mid giver dig den perfekte balance lige midtimellem. Og det eneste, du behøver at gøre for at skifte køre-

oplevelse, er at trykke på en knap.

6-TRINS AUTOMATGEAR.

Hvordan vil du helst skifte gear? Med MINIs automatiske gear-

transmission, der giver dig ekstra bløde og præcise gearskift? Med Cooper S’ Steptronic gearkasse (tilvalg), hvor du kan skifte mellem automatgearkassens komfort og fornøjelsen ved selv at tage over, når du har brug for et ekstra kick? Eller måske med et par skift-paddles på rattet, hvor du kan skifte gear på en brøkdel af et sekund og accelerere, så det kan mærkes? Med MINI har du alle muligheder.

DYNAMISK STABILITETS­KONTROL.

Der kommer et sving. Du drejer. Du kører ud af svinget igen. Alt imens din MINI automatisk har tilføjet det optimale bremsetryk og den optimale motorkraft til hvert enkelt hjul hele vejen igennem. Du kan ikke undgå andet end at blive en skarpere bilist.

SUVERÆN AFFJEDRING, BEDRE STYRING.

MINIs verdensberømte styring og køredynamik kommer ikke af sig selv. Det er resultatet af det særlige MacPherson-ophæng på forhjulene og den højde-

indstillede, flerleddede affjedring på baghjulene. Du får en fantastisk kontrol og en køreoplevelse i en klasse for sig.

TWINPOWER TURBO-MOTORER.

MINI Cabrio er udstyret med BMW’s prisbelønnede TwinPower Turbo-motorteknologi. Det betyder mere saft og kraft til dig. Kort og godt.

MINI CONNECTED.

Med en indbygget, knivskarp skærm i instrumentbrættet får du innovativ underholdning, kommunikation og navigation lige ved hånden.

SPOTIFY®.

Find og spil musik fra eksempelvis Spotify med MINI Connected via instrumentbrættet på din MINI.

PARKERINGS-ASSISTENT.

Din MINI finder selv ud af, om der er plads til at parkere. Dernæst overtager den rattet og parkerer bilen for dig, alt imens den fortæller dig, hvornår du skal træde på henholdsvis speeder og bremse. Nemmere bliver det ikke.

NAVIGATION MED TRAFIK­OPLYSNINGER I REALTID.

MINIs navigationssystem giver dig trafikopdateringer i realtid, så du når frem til dit bestemmelsessted hurtigst muligt – også når det hele propper til.

TOUCH-CONTROLLER, DER LÆSER DIN HÅNDSKRIFT.

Her får du alt det bedste fra MINI Connected XL-systemet lige ved hånden. Brug de nemme knapper, eller skriv et par bogstaver med fingeren på touchpaden (for udvalgte modeller) for at indtaste en destination eller afspille en sang.

FORLYGTER, DER SER OM HJØRNER.

MINIs autonivellerings-

system sørger for, at vinklen på lyset fra LED-forlygterne er tilpasset bilens hastighed, og hvor tungt den er lastet. Ved tilvalg af afrundings-

radius vil din MINI endda oplyse svingene, når rattet drejes.

REGNVARSLING.

Det er ikke altid til at vide, hvornår eller hvorfra regnen kommer. Nå jo. For med MINIs eksklusive regnvarslingsapp ’Journey Mate’ får du automatisk besked, når der er ustadigt vejr i sigte, og kalechen er nede. Selv dårligt vejr preller af på din MINI Cabrio.

Always Open Timer.

Holder styr på den samlede tid, du har kørt med åben kaleche. Dit helt personlige feel good-barometer.

AKTIVT ROLLOVER-SYSTEM.

I det usandsynlige tilfælde, hvor en MINI Cabrio registrerer, at den er ved at vælte, skyder den på millisekunder de skjulte styrtbøjler op og beskytter passagerne mod slag. Ingeniørerne bag MINI Cabrio har skam brugt hovedet.

ADAPTIV FARTPILOT.

Din MINI holder farten op ad bakke, ned ad bakke og selv om søndagen. Den adaptive fartpilot bremser og accelererer præcist efter forholdene og justerer automatisk hastigheden i forhold til de forankørende bilister. Så slipper du for at skulle skifte mellem speeder og pedal som en anden orgelpianist. Du kan naturligvis altid justere farten op eller ned via knapperne på rattet.

HEAD-UP DISPLAY.

Head Up-dislayet viser aktuel førerinformation såsom hastighed, navigation, hastighedsskilte, radio og telefonsamtale på en gennemsigtig skærm placeret foran rattet. Så kan du koncentrere dig om kørslen uden at skulle slippe vejen af syne.

SYV AIRBAGS.

Ikke to sammenstød er ens. Derfor er MINI udstyret med målere, der registrerer kraften af sammenstødet og tilpasser oppustningen af hver enkelt af de syv airbags til den øjeblikkelige situation. Det betyder mere sikkerhed for dig.

AVANCEREDE BREMSER.

Fjerner du pludseligt foden fra gaspedalen, forbereder din MINI sig automatisk på katastrofeopbremsning. Men ikke nok med det. Bremserne holder sig også automatisk tørre i vådt føre. Det er ikke blot avanceret. Det er også intelligent.

CORNER BRAKE CONTROL.

Du registrerer det muligvis ikke, men bremser du i et sving, slår MINIens Corner Brake Control (CBC) automatisk til og justerer bremsekraften optimalt til hvert enkelt hjul. Det er med til at gøre køreoplevelsen til noget særligt. Og hjælper dig med at bevare kontrollen selv i pressede situationer.

KARROSSERI MED FORSTÆRKET STÅLRAMME.

Der er stål. Og så er der MINIs flerfasede stål, forstærket med austenit og nanopartikler. Stærkere stålramme findes ikke og giver dig og dine medpassagerer maksimal beskyttelse i tilfælde af en kollision.

3-i-1.

MINI Cabrios elektroniske kaleche går fra tag over hovedet til åben himmel hurtigere, end du kan nå at tage sommerjakken af. Blot 15 sekunder, og du har vinden i håret – selv mens du kører! Vælg mellem det nye MINI Yours Union Jack-design eller et 3-i-1-cabriolettag, som både kan åbnes, lukkes og anvendes som soltag med en åbning på 40 cm, der byder den friske brise indenfor.

Plads til mere.

MINI Cabrio har plads til fire voksne. Bagsæderne kan slås ned, så der er fri passage til bagagerummet. Der er plads til 161 liter bagage, når kalechen er slået ned. 215 liter, når kalechen er oppe. Det er 25 % mere bagageplads end i forgængeren. Velkommen indenfor.

MINI logo­projektion.

Når du åbner døren til din MINI Cabrio, bliver du som chauffør hilst velkommen af et MINI logo, der projiceres ned på vejen i førersiden. Så ved du allerede, at det bliver en sjovere dag.

PREMIUM CABIN.

Du kan få din MINI Cabrio lige så lækker, som du vil have den, ved at beklæde det elegante interiør med flere forskellige highend-indtræk. Malt Brown Chesterfield-

læder med søm i diamantmønster er blot én mulighed. Så find bare din indre designer frem.

MÆRK LYSET.

Skab din helt personlige stemning i kabinen med 12 unikke lysindstillinger og 255 farvetoner.

DESIGNET AF DIG.

10 millioner design. Det er så mange kombinations-

muligheder, du har, for at skræddersy din MINI til lige netop din smag og dine præferencer. Der findes aldrig en MINI helt magen til din.

FLIP KNAPPEN.

Du gør nemt din MINI mere rap. Du flipper bare en af knapperne på betjenings-

panelet, og med ét bliver køreoplevelsen meget sjovere. Flip igen, og du er tilbage, hvor du startede.

Metallak med i købet

Du får en lækker metallak med i købet af din nye MINI Cabrio. Så er spørgsmålet bare, om du mest er til Deep Blue, Blazing Red, Racing Green eller en af de otte andre unikke farver*. Det er altid sjovt at køre MINI, men det bliver kun endnu sjovere af, at den står helt skarpt i lige netop din yndlingsfarve.

*Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

SE FARVERNE

Motorer.

Cooper

HK 136 (136)
0 – 100 km/t 8,8 (8,7)
BRÆNDSTOFFORBRUG 20,4 (19,6)
CO 2 g/km 114 (119)
Konfigurér Mere info

Cooper D

HK 116 (116)
0 – 100 km/t 9,9 (9,9)
BRÆNDSTOFFORBRUG 26,3 (25,6)
CO 2 g/km 100 (104)
Konfigurér Mere info

Cooper S

HK 192 (192)
0 – 100 km/t 7,2 (7,1)
BRÆNDSTOFFORBRUG 16,7 (17,9)
CO 2 g/km 139 (131)
Konfigurér Mere info

John Cooper Works

HK 231 (231)
0 – 100 km/t 6,6 (6,5)
BRÆNDSTOFFORBRUG 15,4 (16,9)
CO 2 g/km 152 (138)
Konfigurér Mere info
TILBAGE TIL TOPPEN