Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

LIVET ÅBNER OP.

MINI Cabrio.

Privatleasing fra 5 795 kr/måned*.

MINI Cabrio er en raffineret fri ånd og essensen af nedfoldet tag, ufiltreret kørselsspænding. Oplev begejstringen for en cabriolet, der tilbyder fantastiske niveauer af håndtering og teknologi.

Med komfortable siddepladser til fire og et 3-i-1 elektrisk softtop er den altid klar til dit næste friluftseventyr. Den tager kun 18 sekunder at lukke eller åbne helt, selv når du kører med hastigheder op til 30 km/t. Og der er en tredje mulighed for at skubbe taget 40 cm tilbage i soltagstilstand. Uanset hvilken tagposition du vælger, kører du altid med stil. Med en TWIN Power Turbo-motor der kan ramme 100 km/t på under 7 sekunder, er den klar til at udnytte hvert øjeblik. Oplev raffineret ydeevne, go-kart-følelse - og maksimal sjov i solen i en MINI.

Opdage din MINI Cabrio

Se det tilgængelige udstyrsniveau og vælg den motor, der passer dig bedst.

Essential

Fra 391 183 kr

Udstyret med det mest nødvendige.

Valg af indhold:

 • 16” / 17” fælge
 • Sportssæder
 • Elektriskt inddragelige sidespejle
 • Fartpilot
 • Komfortadgang
 • Parkeringshjælp bag (PDC)
 • Automatgearkasse (DTC)
 • Automatisk afblændbare interiørspejle
 • 8,8” berøringsskærm
 • Læderrat (Cooper S)
 • Bluetooth forbindelse til telefon og musik

Motorer

FREMHÆVEDE FEATURES

Specifikationer

 • Kapacitet

  Sæter 4
  Bagageplads 215 L
  Døre 2
  Brændstofkapacitet 40-44 L 
 • Udvendige mål

    Cooper Cooper S
  Egenvægt 1305 kg 1370 kg
  Bredde 1727 mm 1727 mm
  Højde 1415 mm 1415 mm
  Længde 3821 mm 3850 mm
  Akselafstand 2495 mm 2495 mm
 • Drivlinje og miljø

    cooper cooper s
  Antal cylindre 3 4
  Slagvolumen 1499 CM³ 1998 CM³
  Ydelse 136 HP  178 HP 
  Drejningsmoment 220 NM  280 NM 
  Brændstoftype Benzin Benzin
  0 – 100 KM/T 8,7 s 6,9 s
  BRÆNDSTOFFORBRUG km/l (WLTP) 16,7 15,9
  CO2-udledning G/KM (WLTP)
  136 143

   

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

UIMODSTÅELIG VED DESIGN

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidde og korte udhæng, som giver MINI Cabrio sin stramme atletiske tilstedeværelse. De karakteristiske forlygter suppleres perfekt med de nye iøjnefaldende sidebånd, der indeholder LED-indikatorer.

Valgfri dørhåndtag, brændstofklap og andre nye designkontraster i slank Piano Black giver MINI Cabrio et endnu mere individuelt udseende. Og det innovative udvalg af unikke alufælge afrunder alt.

*Leasingperiode 36 måneder. Førstegangsydelse 25 000 kr. Totalomkostninger fra 239 515 kr.

Privatleasing via BMW Financial Services af MINI Cabriolet. er inkl. 45 000 km i perioden leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4 995 kr. Administrationsgebyr gebyr 25 kr/md. Forbehold for kreditgodkendelse. Prisen er gældende indtil andet kommunikeres. Forbrug 16,70. Co2 136g/km. 136 hk. Energiklasse A.