Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI COOPER 5 DØRS.

DET BLIVER IKKE MERE MINI.

MINI Cooper 5-dørs kombinerer den karakteristiske MINI attitude med vores minimalistiske designsprog og giver dig alt det, du elsker ved MINI – bare i en større skala.

MINI COOPER C. 156 hk. Forbrug 6-6,3 l/100 km. CO2-udledning 136-142 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. 

MINI COOPER S. 204 hk. Forbrug 6,3-6,5 l/100 km. CO2-udledning 141-146 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. 

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

OPRET DIN MINI COOPER 5 DØRS

Vi tilbyder ikke blot mere standardudstyr end nogensinde før – vi har også finpudset og forenklet vores stilniveauer. Det har resulteret i en MINI Cooper 5 dørs, der viser nye og unikke sider af sig selv både indvendigt og udvendigt. Vælg dit udstyr og din motor, og skab en MINI, der tager dig derhen, hvor du vil.

ESSENTIAL

Essential Trim repræsenterer rene linjer og minimalisme.

Beskrivelse:

Her træder du ind i et MINI-univers med mere standardudstyr end nogensinde før. De centrale funktionelle indre og ydre komponenter stråler i Vibrant Silver, der erstatter krom som kontrastfarve. Et nyt spektrum af udvendige farver fremhæver det moderne look, der kendetegner den nye generation af MINI.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 136 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 141 g/km

CLASSIC

Classic Trim tager MINI’s unikke arv med ind i nutiden.

Beskrivelse:

Til dem, der værdsætter MINI’s ikoniske look og design. For første gang nogensinde i en MINI er interiøret udstyret med moderne 2D-strikket tekstil. Det strikkede materiale i sort og blå på instrumentbrættet og dørene står i legende kontrast til sædernes Vescin-læder i høj kvalitet, der fås i grå eller sort, og som har et perforeret houndstooth-mønster. Det 3-egede sportsrat er prydet med syninger og kontraster i Vibrant Silver. Udvendigt er kølergrillen i sort højglans, som står i kontrast til MINI-logoet, der stråler i Vibrant Silver. Du kan også vælge at konfigurere et kontrasttag.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 136 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 141 g/km

FAVOURED

Til dem med blik for moderne, sofistikerede detaljer har Favoured Trim materialer af højeste kvalitet, der fremhæver de udsøgte indvendige kontraster og overflader.

Beskrivelse:

Vores mest markante design omfatter et instrumentbræt strikket materiale. Sportssæderne udstråler raffineret kvalitet og er fremstillet i perforeret Vescin, som fås i forskellige farver og har traditionelle kontrastsyninger og -kanter. Udvendigt tilføjer kontrasterne i Vibrant Silver prikken over i'et. Du har også mulighed for at vælge et kontrasttag.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 137 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 142 g/km

JOHN COOPER WORKS

JCW Trim er inspireret af racerbiler og tager det hurtige look ind i din hverdagskørsel.

Beskrivelse:

Den har sit eget individuelle design foran og bagpå for at fremhæve modellens sporty vibe. Rammerne om kølergrillen og logoet i sort højglans kombineret med det valgfrie kontrasttag i Chili Red giver bilen et kraftfuldt udtryk. Ét blik og du er solgt. Fra det øjeblik du stiger ind, giver MINI’ens sportssæder med indtræk i strikket materiale og Vescin den helt særlige racerbilsfornemmelse. Den sorte og røde JCW-farvepalet fortsætter på instrumentbrættet og dørpanelerne. Og du kan tage svingene som en professionel med et sort JCW-sportsrat i perforeret Vescin prydet med Vibrant Silver-kontraster og rød syning.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 141 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 145 g/km

INTERIØR

MINI Cooper 5-dørs giver bedre plads til familie og bagage, mens OLED-skærmen, instrumentbrættet og sæderne giver sørger for både stil og komfort. Stig ind, og mærk komforten. Det rene design og de lækre, læderfrie materialer skaber en behagelig rumfornemmelse. Og med alt inden for rækkevidde i form af OLED-skærmen, de fem vippekontakter og det valgfri Head-Up Display er det slet ikke sikkert, du får lyst til at stige ud af bilen igen.

EKSTERIØR

MINI 5-dørs har et ikonisk, kompakt design med et lavt tyngdepunkt, der giver mere plads i bilen, så du kan få mere ud af den. Du får MINI’s velkendte egenskaber og styring – nu med mere plads til passagerer og bagage.

RENDYRKET MINI.

"ALLE INNOVATIONER FØLGER ÈT FÆLLES MÅL. RENDYRKET MINI. MINDRE KOMPLEKSITET, MERE INDIVIDUALITET."

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø*

   

    MINI Cooper C MINI Cooper S
  YDELSE HK 156 204
  DREJNINGSMOMENT NM 230 300
  BRÆNDSTOFTYPE BENZIN BENZIN

  0-100 KM/T

  8 Sek 6,8 Sek
  BRÆNDSTOFFORBRUG L/100 KM

  6 - 6,3

  6,3 - 6,5

  CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP)
  136 - 142 141 - 146
  MAX HASTIGHED KM/T 225 242
  KØRESTØJ 66 ¹ 66 ¹
  STATIONÆR STØJ
  76 / 3750 ¹
  77 / 3750 ¹

   

  *Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

  ¹Værdierne målt i overensstemmelse med FN/ECE-regulativ nr. 51/EU-forordning 540/2014 er afrundet.

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

KØREOPLEVELSE

MINI Cooper 5-dørs giver dig den klassiske gokartfølelse med en adrenalinfremkaldende acceleration og smidighed – bare med flere døre, bedre plads og større fleksibilitet.

TIL DET TRAVLE BYLIV.

Takket være det lave tyngdepunkt og den intense gokartfølelse har den turboladede MINI Cooper 5-dørs de samme suveræne køreegenskaber – bare med flere døre, bedre benplads og et større bagagerum.

SMIDIGHED OG AERODYNAMIK.

MINI Cooper 5-dørs er designet til at være så aerodynamisk som muligt, så den skærer gennem luften.

NEM PARKERING.

Med den medfølgende Parking Assistant er det lige blevet meget nemmere at køre i byen. Assistenten finder en plads til dig og manøvrerer derefter ind på den.

EKSTRA ØJNE PÅ VEJEN.

MINI Cooper 5-dørs holder løbende øje med din bils omgivelser for at sørge for din sikkerhed.

• Lane Change Warning hjælper dig med at holde vognbanen.

• Dynamic Cruise Control holder bilen på en konstant hastighed.

• Hvis der er risiko for kollision bagfra, aktiveres bilens havariblink med hurtige blink.

• Active Cruise Control (ekstraudstyr) regulerer afstanden til køretøjet foran.

SÆT STEMNINGEN.

Tilpas din MINI til dit humør ved at vælge mellem forskellige MINI Modes – hver med sit eget look og lydbillede.
 
GREEN MODE. Denne køreindstilling er udpræget effektiv og forenklet, så du kan køre længere på tanken.


CORE MODE. En klassisk og komfortabel køreoplevelse i MINI med en sofistikeret og moderne stemning.


GO-KART MODE. Oplev en adrenalinfremkaldende tilstand med et visuelt udtryk inspireret af motorsport.

DIN SMARTE FØLGESVEND.

Sig "Hey MINI", eller tryk på taleknappen på rattet for at aktivere den nye stemmeassistent. Du kan vælge mellem to visualiseringer på OLED-displayet, "MINI" – et stiliseret billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent, der kaldes "Spike". Med Intelligent Personal Assistant kan du:

• Styre navigationen.

• Foretage telefonopkald.

• Styre temperaturen.

• Få adgang til oplysninger om rejsen.

• Tjekke vejrudsigten.

• Bare få en sludder.