Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

Mini Countryman.

Det er på tide at  tage på eventyr i nye, spændende egne og opdage, hvor meget weekenden pludselig kan byde på. Tag mere med. Se det hele i lidt større perspektiv og gå på opdagelse i den nye, mere rummelige MINI Countryman.

Med sit perfekt afbalancerede mix af topmoderne teknologi, køredynamik og praktisk alsidighed, kan MINI Countryman forvandle sig fra cool bybil til barsk terrænfræser på et øjeblik. Hverdagens praktiske fornødenheder og det store eventyr går nemlig hånd i hånd i den nye MINI Countryman. Den er designet til de eventyrlystne, der vil leve livet fuldt ud - og den fører dig hellere end gerne hen, hvor vinden blæser.

TIL LIVETS STORE OG SMÅ ØJEBLIKKE.
MINI Countryman er en ægte SAV (Sports Activity Vehicle), der passer perfekt til den aktive, spontane livsstil. Den er fyldt med innovativ teknologi som for eksempel MINI Find Mate (tilvalg), der advarer dig, hvis du har glemt en vigtig ting inde i huset (jep, nu er det slut med at køre fra tegnedrengen). Og den nye Country Timer-funktion mærker, og optæller, hvor tit du kører offroad. Disse funktioner er fint flettet sammen med MINI Connected-systemet, der forbinder dig til en hel verden af multimedia.

Pris fra 321.200 kr.

Specialmodeller BESTIL PRØVETUR

HØJDEPUNKTER

SLIP DET FRI.

MINI Countryman er ligeså komfortabel ude i det åbne landskab som i storbyens dunkende puls. Takket være dens eminente offroad-egenskaber, kan du bare fortsætte ud, hvor vejen bringer dig – også når asfalten for længst er ophørt. Beherskede bakker eller voldsomt vildnis? Det er tid til eventyr. Det er tid til at opdage MINI Countryman's offroad-dna.

 

HØJDEPUNKTER

ÅBNE VIDDER.

Plads til ethvert eventyr. MINI Countryman er større end nogensinde før20cm for at være præcis. Og takket være de justerbare bagsæder, kan du nu udvide benpladsen eller bagagerummet.

HØJDEPUNKTER

WEEKENDEN KALDER.

Om du er på udkig efter pulsforhøjende præstationer eller en bil, der kan bringe dig længere ud i verden på en enkelt tankfuld, har vi modellen til dig i MINI Countryman modelrække. ”Jeg-stopper-ikke-for-noget”-attituden gør Countryman til det perfekte valg for dem, der kan lide at leve livet med lidt ekstra kant og meget gerne gør det til et eventyr. Ligemeget hvad du er til, fra kajakroning til mountainbiking, er denne MINI klar!

HØJDEPUNKTER

SIKKER MINI.

MINI Countryman har allerede fået højeste karakter, fem stjerner, i crashtest af det europæiske sikkerhedsinstitut Euro NCAP. Nu har det amerikanske sikkerhedsinstitut Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) også givet MINI Countryman højeste karakter i sikkerhed. MINI Countryman har blandt andet tilvalget kollisionsadvarsel med nødbremsefunktion.

Læs mere

MINI COUNTRYMAN

FILM.

Bag uopdaget terræn ligger nye horisonter. Filmskaberen Lisa Gunning har valgt at søge væk fra den slagne vej for at kunne vende hjem med fængslende billeder, der på smukkeste vis skaber samhørighed mellem storbyliv og det åbne land – to ellers meget kontrastfulde universer. Præsenteret af den nye MINI ALL4 Countryman.

se mere

MINI Countryman

ÅBNE VIDDER.

MINI Countryman.

EASY OPENER.

MINI Countryman.

MINI PICNICBÆNK.

MINI Countryman

MERE PLADS.

MINI Countryman

ALL4 4-HJULSTRÆKK.

MINI Countryman

INTERIØR.

MINI Countryman.

FUNKTIONER.

  • Ydeevne
  • Teknologi
  • Sikkerhed
  • Design

ALL4.

Fuld kontrol ligemeget hvad vejrguderne byder dig. 4-hjulstrækket fordeler selv kræfterne dynamisk mellem for- og bagaksel. Med udgangspunkt i din kørestil og vejgrebet, udregner ALL4 4-hjulstrækket det optimale moment for hvert enkelt hjul. Selv under ekstreme forhold, kan hele momentet distribueres til bagakslen, så du bogstavelig talt maser dig videre gennem sugende mudder og høj sne.

TWINPOWER TURBO-MOTORER.

Vi har udnyttet og optimeret BMW's prisbelønnede motorekspertise og har forsynet MINI Countryman med en kraftig TwinPower Turbo-motor.

OTTETRINS AUTOMATGEAR.

De otte gear giver dig et jævnt og nøjagtigt gearskift. Og med Steptronic-gearkassen vælger du selv mellem automatisk og manuelt gearskift. Fås også med pedalgear som i en Formel 1-racer.

EN, TO, TRE KØRE­INDSTILLINGER.

Vælg mellem indstillingerne Sport, Green og Mid. Sport giver dig ekstra saft og kraft. Green er mest økonomisk. Mid giver dig den perfekte balance lige midtimellem. Og det eneste, du behøver at gøre for at skifte køreoplevelse, er at trykke på en knap.

Affjedring giver dig styringen.

Countryman byder på MacPherson-ophæng foran og højtindstillet flerleddet affjedring på de bagerste hjul. Det bidrager til MINIs verdensberømte styring og køredynamik.

EASY OPENER.

Lad os åbne døren for dig. MINI Countryman’s Easy Opener-funktion åbner bagsmækken, blot du fører foden forbi bagkofangerens sensor. Perfekt når du har hænderne fulde.

OPLYST.

Altid klar til at skinne – også når det er gråt og trist derude. MINI Countryman’s oplyste interiør booster med garanti dit humør med sin afdæmpede varme udstråling fra den baglyste instrumentering, der matcher kabinelyset i din ønskede farve.

ELEKTRISK INDSTILLING AF SÆDET.

Opnå den perfekte kørestilling hurtigere end nogensinde. Med elektrisk justerbart sæde (tilvalg) kan du lagre to forskellige indstillinger af førersædet, så du let og hurtigt kan skifte mellem dem. Alle er jo unikke.

MINI Connected.

Med en indbygget, knivskarp skærm i instrumentbrættet får du innovativ underholdning, kommunikation og navigation lige ved hånden. Countryman fås med en 6,5"-skærm.

SPOTIFY®.

Find og spil musik fra eksempelvis Spotify med MINI Connected via instrumentbrættet på din MINI.

PARKERINGS-ASSISTENT.

MINI Countryman finder selv ud af, om der er plads til at parkere. Dernæst overtager den rattet og parkerer bilen for dig, alt imens den fortæller dig, hvornår du skal træde på henholdsvis speeder og bremse. Nemmere bliver det ikke.

TOUCH-CONTROLLER, DER LÆSER DIN HÅNDSKRIFT.

Her får du alt det bedste fra MINI Connected XL-systemet lige ved hånden. Brug de nemme knapper, eller skriv et par bogstaver med fingeren på touchpaden (for udvalgte modeller) for at indtaste en destination eller afspille en sang.

ELEKTRONISK PARKERINGS­BREMSE.

I en MINI vil du aldrig opleve at køre med håndbremsen trukket. Den elektroniske parkerings-bremse sørger for, at håndbremsen kun er trukket, når du har brug for den, og aldrig, når du ikke har.

FORLYGTER, DER SER OM HJØRNER.

MINIs autonivellerings-system sørger for, at vinklen på lyset fra LED-forlygterne er tilpasset bilens hastighed, og hvor tungt den er lastet. Ved tilvalg af afrundings-radius vil din MINI endda oplyse svingene, når rattet drejes.

SIKKERHED FØRST.

Den vigtigste funktion i enhver MINI er dig. Derfor kan vores intelligene, elektroniske hjælpesystemer gribe ind, så en ulykke eller en kollision forhindres.

STOP. KØR.

Om du er parkeret, sætter i gang på en stigning eller er en del af metalelastikkens stop-n-go dans på en travl mandag morgen, sørger den elektriske håndbremse for, at din MINI ikke ruller, når den ikke skal. Aktiver eller deaktiver ved tryk på en knap.

RUNFLAT DÆK.

Med MINI’s tilvalg af runflat dæk resulterer en punktering ikke i en dækeksplosion. Runflat-teknologien lader dig fortsætte med hastigheder op til 80 km/t, så du kan komme sikkert hjem. Dækkets forstærkede karkasse er lavet af varmebestandigt gummi og fælgkantens særlige geometri forhindrer det trykløse dæk i at blive nulret af fælgen.

FØRER-
ASSISTANCE.

Med tilvalget MINI Driving Assistant er du hele tiden på forkant med trafiksikkerheden. Et kollisionsadvarselssystem hjælper med at forhindre ulykker, hvis hastighedsforskellen mellem din MINI og trafikken forude er for høj, eller køretøjet foran kommer for nær. Systemet forbereder bremserne til lynhurtig respons og kortere stoplængde, hvis behovet pludseligt skulle opstå.

OTTE AIRBAGS.

To airbags foran, to i siden, to i loftet og to i knæhøjde beskytter dig og dine passagerer ekstra godt. De mange airbags kontrollerer graden af kollision og tilpasser oppustningen.

ADAPTIV FARTPILOT.

MINIs fartpilot justerer farten i forhold til sving og bakker. Og det indbyggede kamera sørger automatisk for, at du hele tiden holder passende afstand til de øvrige bilister. Det er lige så bekvemt, som det er sikkert.

DYNAMISK STABILITETS­KONTROL.

Systemet, der helt automatisk gør dig til en bedre chauffør ved at tilføre selektivt bremsetryk eller motorkraft.

Head-up display.

Head Up-dislayet viser aktuel førerinformation såsom hastighed, navigation, hastighedsskilte, radio og telefonsamtale på en gennemsigtig skærm placeret foran rattet. Så kan du koncentrere dig om kørslen uden at skulle slippe vejen af syne.

OPHØJET.

I MINI Countryman er udsynet over trafikken og terrænet perfekt. Sæderne er hævet, så du med frit udsyn kan få kontrol over enhver situation.

MINI PICNICBÆNK.

Fold picnicbænken ud af bagagerummet på MINI Countryman, tag en slapper og nyd udsigten. Denne bløde 2-personers bænk har desuden en smudsbekyttelsesflap, så jeansene forbliver rene, selvom du har været ”ude og lege”.

EXTERIOR OPTIC PACK.

Udforsk med stil – både i byen og på vej ud i uforudsigeligt terræn. Tilvalget MINI ALL4 Optisk Exteriør-pakke består af kofangere i sort højglans-lakering, sølvfarvede bundbeskyttelsesplader og tagrælinger med sølvfarvede sider.

ROBUST DESIGN.

MINI Countryman er umiskendeligt MINI. Med maskuline proportioner og ægte pionerånd er den, hvad vi kalder en SAV – Sports Activity Vehicle. Et utrolig alsidigt køretøj, der håndterer storbyens mylder og eventyret til bjergets top med samme vitalitet og lethed.

STRÆK BENENE.

MINI Countryman er vores mest alsidige MINI til dato. Den rummelige og luksuriøse kabine har plads til fem voksne personer. Nu med endnu mere benplads, så selv de højeste passagerer kan strække deres lange ben ud på længere ture.

MERE PLADS.

Bagagerummet er udvidet, så der er plads til langt mere. MINI Countryman sluger let al bagagen – fra storbyshopping og til weekendophold.

VARIABLE BAGSÆDER.

Giv plads hvor det er nødvendigt. Medbring tre voksne på bagsædet eller 3 store kufferter i bagagerummet. Ryk den bageste, justerbare sæderække op til 13 cm baglæns for ekstra benplads, fold sæderne ned 40/20/40 eller udnyt kabinedybden med et enkelt sæde nedfældet 60/40.

LUKSURIØST INTERIØR.

Læn dig tilbage. Slap af. Det er ren luksus. Synk ned i de lækre topkvalitet MINI Yours Lounge-sæder (tilvalg) eller lad hånden glide over instrumentbordets bløde overflade. Stimuler dine sanser.

mini logo-
projektion.

Når du åbner døren til din MINI Countryman, bliver du som chauffør hilst velkommen af et MINI logo, der projiceres ned på vejen i førersiden. Så ved du allerede, at det bliver en sjovere dag.

SÆT STRØM TIL.

DEN NYE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Den nye MINI Countryman plug-in hybrid kombinerer hverdagsbrug og muligheden for at tage på lange distancer i en spændende, miljøbevidst pakke. Lokalt kan du endda køre fuldstændig CO2-neutralt i den elektriske køretilstand. Accelerationen er lynhurtig som en MINI Cooper S, når forbrændingsmotoren understøttes af e-boostet. Nyd pladsen og alsidigheden, der stort set matcher den ”konventionelle” MINI Countryman. I samspil med elektronisk ALL4-funktionalitet får du det bedste ud af begge drivkilder, og med en elektrisk rækkevidde på op til 40 km, er der ingen grænser for, hvor langt du kan køre i din MINI Countryman opladningshybrid.

Pris fra 456.200 kr.

DEN NYE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

FILM.

I handlen fra juni 2017.

MINI ORIGINALTILBEHØR.

Uanset hvordan du vil forme din MINI Countryman, har vi noget som du kan lide. Vælg mellem forskellige komplette hjul med specielt udviklede køreegenskaber der fåes med eller uden RunFlat-teknologi. Forsyn din Countryman med skiholder, tagboks med Sport-stripes, sammenklappelig cykelholder eller LED-ekstralys. Eller hvorfor ikke give maks. gas og kombinere et tag i kontrastfarven Aspen White med 19” rallyfælge i samme farve og finish?
Med MINI originaltilbehør er mulighederne uendelige!

Læs mere

Metallak med i købet

Du får en lækker metallak med i købet af din nye MINI Countryman. Så er spørgsmålet bare, om du mest er til Deep Blue, Blazing Red, Racing Green eller en af de otte andre unikke farver*. Det er altid sjovt at køre MINI, men det bliver kun endnu sjovere af, at den står helt skarpt i lige netop din yndlingsfarve.

*Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

SE FARVERNE

Motorer.

John Cooper Works

HK 231 (231)
0 – 100 km/h 6,5 (6,5)
FORBRUG km/l 13,5 (14,5)
CO2 g/km 169 (158)
MERE INFO Konfigurér

COOPER S E ALL4

PLUG-IN HYBRID

HK 224
0 – 100 km/h 6,8
FORBRUG km/l 41,7
CO2 g/km 55
MERE INFO Konfigurér
TILBAGE TIL TOPPEN