Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Klar til alle livets øjeblikke.

MINI Countryman.

ESSENTIAL fra 301.617 kr.

Det er på tide at tage på eventyr i nye, spændende egne og opdage, hvor meget weekenden pludselig kan byde på. Tag mere med. Se det hele i lidt større perspektiv og gå på opdagelse i den nye, mere rummelige MINI Countryman.

Med sit perfekt afbalancerede mix af topmoderne teknologi, køredynamik og praktisk alsidighed, kan MINI Countryman forvandle sig fra cool bybil til barsk terrænfræser på et øjeblik. Hverdagens praktiske fornødenheder og det store eventyr går nemlig hånd i hånd i den nye MINI Countryman. Den er designet til de eventyrlystne, der vil leve livet fuldt ud - og den fører dig hellere end gerne hen, hvor vinden blæser.

TIL LIVETS STORE OG SMÅ ØJEBLIKKE.
MINI Countryman er en ægte SAV (Sports Activity Vehicle), der passer perfekt til den aktive, spontane livsstil. Den er fyldt med innovativ teknologi som for eksempel MINI Find Mate (tilvalg), der advarer dig, hvis du har glemt en vigtig ting inde i huset (jep, nu er det slut med at køre fra tegnedrengen). Og den nye Country Timer-funktion mærker, og optæller, hvor tit du kører offroad. Disse funktioner er fint flettet sammen med MINI Connected-systemet, der forbinder dig til en hel verden af multimedia.


HØJDEPUNKTER

SLIP DET FRI.

ÅBNE VIDDER.

WEEKENDEN KALDER.

Opdag MINI Countryman

MINI COUNTRYMAN

Klar til alle livets øjeblikke.

MINI COUNTRYMAN

Klar til alle livets øjeblikke.

MINI Countryman

ÅBNE VIDDER.

MINI Countryman.

EASY OPENER.

MINI Countryman.

MINI PICNICBÆNK.

MINI Countryman

MERE PLADS.

MINI Countryman

ALL4 4-HJULSTRÆKK.

MINI Countryman

INTERIØR.

MINI Countryman.

FUNKTIONER

 • Ydeevne
 • Teknologi
 • Sikkerhed
 • Design
 • Tilbehør

ALL4.

TWINPOWER TURBO-MOTORER.

OTTETRINS AUTOMATGEAR.

EN, TO, TRE KØRE­INDSTILLINGER.

Affjedring giver dig styringen.

EASY OPENER.

OPLYST.

ELEKTRISK INDSTILLING AF SÆDET.

MINI Connected.

SPOTIFY®.

PARKERINGS-ASSISTENT.

TOUCH-CONTROLLER, DER LÆSER DIN HÅNDSKRIFT.

ELEKTRONISK PARKERINGS­BREMSE.

FORLYGTER, DER SER OM HJØRNER.

SIKKERHED FØRST.

STOP. KØR.

RUNFLAT DÆK.

FØRER-
ASSISTANCE.

OTTE AIRBAGS.

ADAPTIV FARTPILOT.

DYNAMISK STABILITETS­KONTROL.

Head-up display.

OPHØJET.

MINI PICNICBÆNK.

EXTERIOR OPTIC PACK.

ROBUST DESIGN.

STRÆK BENENE.

MERE PLADS.

VARIABLE BAGSÆDER.

LUKSURIØST INTERIØR.

mini logo-
projektion.

MINI takbox

MINI ORIGINALTILBEHØR.

Uanset hvordan du vil forme din MINI Countryman, har vi noget som du kan lide. Vælg mellem forskellige komplette hjul med specielt udviklede køreegenskaber der fåes med eller uden RunFlat-teknologi. Forsyn din Countryman med skiholder, tagboks med Sport-stripes, sammenklappelig cykelholder eller LED-ekstralys. Eller hvorfor ikke give maks. gas og kombinere et tag i kontrastfarven Aspen White med 19” rallyfælge i samme farve og finish? Med MINI originaltilbehør er mulighederne uendelige!

UDSTYRSPAKKER

Park assistant

ESSENTIAL.

Ved at tilføje udstyrsniveauet "Essential" gør du din MINI mere personlig og får alt det grundlæggende, man ønsker sig i en bil. Den indeholder blandt andet LED-lys, herunder tågelygter i LED, PDC for og bag, parkeringsassistent, sportslæderrat, fartpilot med bremsefunktion, Connected Media med 6,5" berøringsskærm, smart og stilfuldt belysningssystem med velkomstlys, læselys og godt oplyste spejle i solbeskyttelsen, armlæn foran, højdejustering for passagersædet foran, handskerum og velourmåtter.

Ambient light

EXPERIENCE.

Udstyrsniveauet "Experience" indeholder udstyr, som gør din MINI endnu mere sporty og tiltalende. Den indeholder alt fra "Essential" plus smarte tilføjelser som ryglæn, der kan slås ned 40/20/40, bagagenet, Connected Navigation, afblændbare interiørspejle, 17" Vent Spoke aluminiumsfælge, Excitement Package, en indvendig lyspakke i flere farver, som lader dig vælge belysning efter humør og giver oplyste dørhåndtag, velkomstbelysning m.m. og MINI Yours interiør Illuminated, der muliggør oplyst panel i kabinen, hvilket både øger trivslen og gør det mere behageligt ved natkørsel. 

Head-up display

MAXIMISE.

Med Maximise-pakken får du en rigtig hot MINI med en stil, der gør dig synlig, og med en teknik, der gør, at du kan holde kontakt med omverdenen under kørslen. Foruden alt udstyret fra Essential og Experience får du nu sportssæder foran, indvendige og udvendige spejle med inddragelige sidespejle, MINI Connected Navigation Plus, head-up display, bakkamera, Harmon Kardon højttalere, adaptiv fartpilot med bremsefunktion, Comfort Access-system, MINI Yours læder, MINI Driving Modes samt køreassistent med fjernlysautomatik og advarselssystem mod personkollision.

SÆT STRØM TIL

DEN NYE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Den nye MINI Countryman plug-in hybrid kombinerer hverdagsbrug og muligheden for at tage på lange distancer i en spændende, miljøbevidst pakke. Lokalt kan du endda køre fuldstændig CO2-neutralt i den elektriske køretilstand. Accelerationen er lynhurtig som en MINI Cooper S, når forbrændingsmotoren understøttes af e-boostet. Nyd pladsen og alsidigheden, der stort set matcher den ”konventionelle” MINI Countryman. I samspil med elektronisk ALL4-funktionalitet får du det bedste ud af begge drivkilder, og med en elektrisk rækkevidde på op til 40 km, er der ingen grænser for, hvor langt du kan køre i din MINI Countryman opladningshybrid.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Metallak med i købet

Du får en lækker metallak med i købet af din nye MINI Countryman. Så er spørgsmålet bare, om du mest er til Deep Blue, Blazing Red, Racing Green eller en af de otte andre unikke farver*. Det er altid sjovt at køre MINI, men det bliver kun endnu sjovere af, at den står helt skarpt i lige netop din yndlingsfarve.

*Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

 • Kapacitet

    Cooper Cooper S
  Sæter 5 5
  Bagageplads 450-1390 L  450-1390 L
  Døre 5 5
  Brændstofkapacitet 51-61 L 51-61 L
 • Udvendige mål

    Cooper Cooper S
  Egenvægt 1460 KG 1525 KG 
  Bredde 1822 MM  1822 MM 
  Højde 1557 MM 1557 MM
  Længde 4299 MM 4299 MM
  Akselafstand 2670 MM 2670 MM
 • Drivaggregat og miljø

    cooper cooper s
  Antal cylindre 3 4
  Slagvolumen 1499 CM³ 1998 CM³
  Kraft 136 HP 192 HP
  Drejningsmoment 220 NM  280 NM 
  Brændstoftype Bensin Bensin 
  0 – 100 KM/T 9,6 7,5
  BRÆNDSTOFFORBRUG WLTP 14,4-13,3 14,4-13,3
  CO 2 G/KM WLTP
  156-169 156-169

  Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.