Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI JCW kan for tiden ikke bestilles til nyproduktion. Kontakt venligst din nærmeste MINI-forhandler, eller besøg ONLINE STORE for at se nye og leveringsklare MINI JCW, der er tilgængelige for køb.

Vores kraftigste motor.

MINI John Cooper Works.

TEST DIG SELV MED 306 HK. Med deres muskulære holdning, særprægende lav rumlen og 306 HK ren kraft er vores MINI John Cooper Works-modeller klar til at få dit hjerte til at sprinte afsted. Med uhyrlig høj ydeevneudgør disse modeller reinkarnationen af John Coopers vindende racerlegender og legemliggør selve essensen af motorsport. Nu går arven videre.

Med mere adræthed og den kraftigste motor, der nogensinde er placeret i en MINI, driver dette lidenskab i sin mest potente form. Med denne kraft og præcision til din rådighed, indser du straks, at det at stå stille i en JCW er den sværeste test af alle.

SVÆRESTE UDFORDRING AF

Når lysene skifter er du klar til at frigive kraften til din rådighed - og din indre racerkører. Vi udtænkte en række sværeste udfordringer for at vise vores nye MINI John Cooper Works modellers frygtindgydende præstation.

SVÆRESTE UDFORDRING AF

Når lysene skifter er du klar til at frigive kraften til din rådighed - og din indre racerkører. Vi udtænkte en række sværeste udfordringer for at vise vores nye MINI John Cooper Works modellers frygtindgydende præstation.

MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

MØD MODELLERNE

Vores MINI John Cooper Works-modeller udgør selve essensen af motorsport, med sit særprægende, men muskuløse raffinement, der får hoveder til at vende sig og munde efterlades åbne. De er reinkarnationen af John Coopers vindende rallylegender. Disse uforlignelige, enestående energibundter er pakket fuld med imponerende funktioner - og er bygget til at forbløffe dig.

Pakket med spændende funktioner, udgør hver eneste John Cooper Works-model selve essensen af motorsport. Direkte og intens oversætter kraften hver eneste impuls til handling. Som hver en kurve nærmer sig, vibrerer gaderne med livets puls - hele vejen til opløbsstrækningen.

MINI John Cooper Works Clubman ALL4

DJÆVELSKE DETALJER.

Ét blik og du er solgt. Inden du åbner døren fornemmer du at MINI John Cooper Works spiller i en liga for sig selv. Den aerodynamiske forkofanger og sportslige bagspoiler antyder allerede den spænding, der venter på dig. Træd indenfor og du vil opdage en suite af førsteklasses materialer og banefokuserede detaljer, der er designet til at give den eksklusive følelse af racerbil.

SKRIVER MOTORSPORTSHISTORIE

Historien om John Cooper Works har rødder tilbage til 1946. Charles Cooper og hans søn John grundlagde Cooper Car Company og byggede deres første racerbiler i Charles lille værksted i Surbiton, England. Den ydmyge begyndelse skulle ultimativt ændrer motorsportens kurs, og hjælpe med at skabe en blomstrende, verdensomspændende racingarv, der stadig eksisterer i dag. For ikke at nævne den dybe effekt, det snart ville få på den klassiske Mini. 

SÆTTER KØREREN FØRST.

Cooper Car Company byggede først enkeltsædede formel tre racerbiler. Disse var utroligt succesfulde i 500cc-klassen på grund af deres revolutionerende hækmotor. Denne genistreg gjorde snart Cooper Car Company til det naturlige valg for håbefulde unge kørere. John Cooper fortsatte med at vinde både Formula One World Championship og Constructors Championship.

EN LEGENDE FREMSTILLES.

Efter at have haft stor succes med sine egne bilkonstruktioner blev John Cooper fascineret af den nyligt introducerede klassiske Mini. Fascineret af dens potentiale, havde han til hensigt at gøre den til en mester racer. Med tilsætning af en mere kraftfuld motor, nye bremser og skarpere styring, havde han snart omdannet denne beskedne lille familiebil til en kæmpe-dræbende racerbil. I 1961 blev den første Mini Cooper født.

UDFORDRER ALLE KONVENTIONER.

Nu kunne intet holde Mini tilbage. John Coopers instinkt havde igen haft helt ret. Han var spillets mester. En holdbar bil var skabt. I 1964 var Mini Cooper et globalt kendt varemærke. Den vandt i næsten alle tænkelige konkurrencer - inklusive historiske løb som Monte Carlo Rally i 1964, 1965 og 1967. Mini og John Cooper havde udviklet den klassiske Mini til en vinder, som var alle konkurrenter totalt overlegen.

HELT NY ÆRA

I 2002 blev ’Mini’ en del af BMW Group og blev rebranded som MINI. Denne ændring bragte en stor og fornyet interesse for at tune MINI-modellerne og fortsætte John Cooper Works arv. John Cooper Works MINI Cooper og MINI Cooper S Tuning Kits blev gjort tilgængelige gennem MINI Centre over hele verden fra 2003, de hævede ydelsen i MINI Cooper til 126 hk (93 KW) og MINI Cooper S til imponerende 200 hk (147 KW).

HURTIGERE OG HURTIGERE.

En pretunet MINI Cooper S med John Cooper Works GP sæt blev lanceret i 2006. Denne nye begrænsede udgave MINI Hatchback leverede åndeløs ydeevne og en unik racerfølelse. Den var den hurtigste MINI godkendt til kørsel på landevej til dato, i stand til at nå 100 km/t på lige under 6,5 sekunder. Der blev kun produceret 2.000 eksemplarer. Og alt i et enkelt unikt farveskema: metallisk Thunder Blue med Chili Røde spejle og et Pure Silver tag, hvor produktionsnummeret mellem 1 og 2.000 var trykt.

EN LEGENDES GENFØDSEL.

I 2007 opkøbte BMW John Cooper Works varemærke, teknik og udviklingsressourcer. Og et år senere blev de første to nye MINI John Cooper Works modeller lanceret: en helt opdateret version af John Cooper Works Hatch og John Cooper Works Clubman. Disse energibundter blev udstyret med en 1,6-liters fircylindret motor med Twin Scroll turbolader og en effekt på 211 hk (155 kW). Et testamente for John Coopers banebrydende ånd og engagement i at øge præstationer. Fem år senere, i 2013, blev den begrænsede udgave MINI John Cooper Works GP udgivet med en 218 hk turboladet fircylindret motor. Igen blev der kun produceret 2.000 af disse særdeles efterspurgte modeller.

VINDERINSTINKT.

MINIs motorsportsarv lever videre i de MINI John Cooper Works modeller, der netop er kommet på gaden. De deler alle den samme højtydende DNA og racingklasse tuning for at levere en stærk kombination af præcisionshåndtering og acceleration. Desuden er vores MINI John Cooper Works Racing Team også ved at vinde konkurrencen. Det passerede for nylig det ternede flag på Daytona som de første - hvorved de slog nogle af verdens førende sportsvogne. Og efter at have vundet Dakar-rallyet fire år efter hinanden, havde X-raid MINI John Cooper Works Rally-holdet en fremragende Dakar Rally 2019, med fem besætninger færdige i top ti, og holdet nåede andenpladsen samlet.