Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Rummeligt bagagerum.

En MINI har litervis af bagagerum. MINI Countryman har for eksempel 1170 liter med bagsæderne foldet ned, og takket være lemmen i bunden har du plads til endnu mere oppakning. Der er nok plads til al den bagage, der er nødvendig på turen. Eller udstyret til weekenden i vildmarken. Eller snowboardet og alt det beskidte vasketøj. Eller måske et 42 tommer tv og et stereoanlæg. Eller Sankt Bernhardshunden og hundemaden. Du kan endda få et 12-volt stik i bagagerummet, så du kan tilslutte tv'et med den rette adapter.

Fleksibilitet, der kan deles.

Har du lånt din kusines håndvægte? Er der tilbud på stylter? Har du købt ekstra isolering til renovering af huset? Intet problem. Bagsæderne i MINI kan klappes ned 60:40. Så kan du fx medtage en passager bagved og stadig have plads til pladskrævende bagage.

Hvilken farve?

Deep Blue, Blazing Red eller måske Racing Green? Der er mange lækre farver til eksteriøren at vælge imellem, og nu får du endda metallak med i købet, uanset hvilken MINI model du bestemmer dig for*. Og dit job som designer stopper ikke der. Du har mere end én million forskellige muligheder for at sætte dit personlige touch på designet også.

*Dog ikke MINI Yours farverne Enigmatic Black og Rebel Green.

Tilbehør.

Du kan vælge en farve. Eller Union Jack (Storbritanniens flag). Altså, til de små hætter på hjulenes luftventiler. Foretrækker du noget andet, kan du eksempelvis vælge sort-hvid-ternet, sølv, sort og meget mere. Og sådan fortsætter det: Du kan designe sidespejle, forlygter, afgangssrør, luftindtag, dørhåndtag, tagsræling, gearknop og meget mere.