Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

Rummeligt bagagerum.

En MINI har litervis af bagagerum. MINI Countryman har for eksempel 1170 liter med bagsæderne foldet ned, og takket være lemmen i bunden har du plads til endnu mere oppakning. Der er nok plads til al den bagage, der er nødvendig på turen. Eller udstyret til weekenden i vildmarken. Eller snowboardet og alt det beskidte vasketøj. Eller måske et 42 tommer tv og et stereoanlæg. Eller Sankt Bernhardshunden og hundemaden. Du kan endda få et 12-volt stik i bagagerummet, så du kan tilslutte tv'et med den rette adapter.

Fleksibilitet, der kan deles.

Har du lånt din kusines håndvægte? Er der tilbud på stylter? Har du købt ekstra isolering til renovering af huset? Intet problem. Bagsæderne i MINI kan klappes ned 60:40. Så kan du fx medtage en passager bagved og stadig have plads til pladskrævende bagage.

Hvilken farve?

Deep Blue, Blazing Red eller måske Racing Green? Der er mange lækre eksteriørfarver at vælge imellem, og nu får du endda metallak med i købet, uanset hvilken MINI model du bestemmer dig for*. Og dit job som designer stopper ikke der. Du har mere end én million forskellige muligheder for at sætte dit personlige touch på designet også.

*Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

Tilbehør.

Du kan vælge en farve. Eller Union Jack (Storbritanniens flag). Altså, til de små hætter på hjulenes luftventiler. Foretrækker du noget andet, kan du eksempelvis vælge sort-hvid-ternet, sølv, sort og meget mere. Og sådan fortsætter det: Du kan designe sidespejle, forlygter, afgangssrør, luftindtag, dørhåndtag, tagsræling, gearknop og meget mere.

Original MINI tilbehør

Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding.

Något gick fel. Försök igen om en liten stund.

Fornavn er obligatorisk
Efternavn er obligatorisk
E-mailadresse er obligatorisk
Du skal acceptere betingelserne. vilkår

Ja, tak. Jeg ønsker at modtage nyheder og tilbud fra BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere vedrørende MINI produkter, finansieringsløsninger, service og forsikringsydelser samt produkter og services relateret hertil og giver derfor samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må kontakte mig via e-mail. En oversigt over autoriserede MINI forhandlere kan findes her. Jeg giver samtidig samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må dele mine oplysninger med hinanden, og at de hver for sig eller i fællesskab må bruge oplysningerne til markedsføring rettet mod mig. Jeg kan til enhver tid meddele BMW Danmark A/S, at jeg ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale.

TILBAGE TIL TOPPEN