Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

Køreegenskaber i verdensklasse.

Hjulene er placerede helt ude i hjørerne og bilens perfekt afstemte balance får den til at fungere som en gokart på vejen - og den føles præcis som en gokart, når du kører. Eller rettere sagt; Den har køreegenskaber som en MINI. Dynamic Damper Control sikrer, at spjældene altid er perfekt afstemt, så du har den bedste kontrol. Elektronikken overvåger bilens bevægelser firehundrede gange i sekundet og justerer støddæmperne. Vil du have en blødere og mere brændstofeffektiv kørestil? Intet problem. Eller er du ivrig efter skarpere sving? Dynamisk Damper Control styrer det hele.

ELEKTRONISK SERVOSTYRING.

Mange er imponerede over MINI's servostyring. Uanset om du skal parkere eller tage et sving med høj hastighed, skal du justere den elektroniske styring, så du har total kontrol. Servo bruger en elektrisk motor til at bistå styringen. Det sikrer både en forbedring af bilens præstationer og sænker samtidig brændstofforbruget.

Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding.

Något gick fel. Försök igen om en liten stund.

Fornavn er obligatorisk
Efternavn er obligatorisk
E-mailadresse er obligatorisk
Du skal acceptere betingelserne. vilkår

Ja, tak. Jeg ønsker at modtage nyheder og tilbud fra BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere vedrørende MINI produkter, finansieringsløsninger, service og forsikringsydelser samt produkter og services relateret hertil og giver derfor samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må kontakte mig via e-mail. En oversigt over autoriserede MINI forhandlere kan findes her. Jeg giver samtidig samtykke til, at BMW Danmark A/S, BMW Financial Services Denmark A/S og autoriserede MINI forhandlere må dele mine oplysninger med hinanden, og at de hver for sig eller i fællesskab må bruge oplysningerne til markedsføring rettet mod mig. Jeg kan til enhver tid meddele BMW Danmark A/S, at jeg ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale.

TILBAGE TIL TOPPEN