Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Køreegenskaber i verdensklasse.

Hjulene er placerede helt ude i hjørerne og bilens perfekt afstemte balance får den til at fungere som en gokart på vejen - og den føles præcis som en gokart, når du kører. Eller rettere sagt; Den har køreegenskaber som en MINI. Vores adaptive ophæng sikrer, at spjældene altid er perfekt afstemt, så du har den bedste kontrol. Elektronikken overvåger bilens bevægelser firehundrede gange i sekundet og justerer støddæmperne. Vil du have en blødere og mere brændstofeffektiv kørestil? Intet problem. Eller er du ivrig efter skarpere sving? Den adaptive ophæng styrer det hele.

ELEKTRONISK SERVOSTYRING.

Mange er imponerede over MINI's servostyring. Uanset om du skal parkere eller tage et sving med høj hastighed, skal du justere den elektroniske styring, så du har total kontrol. Servo bruger en elektrisk motor til at bistå styringen. Det sikrer både en forbedring af bilens præstationer og sænker samtidig brændstofforbruget.