Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Bæredygtig kaffe.

Balck Coffee brænder for at gøre en forskel.

Vi hos MINI er inspireret af mennesker og virksomheder, der deler vores passion for bæredygtighed og ansvar - og vi er opmærksomme på, at det gennemsyrer alle vores initiativer og samarbejde lokalt og globalt.

Balck Coffee kom til fra et brændende engagement og en vilje om at ændre kaffebranchen. De er en virksomhed drevet af passion, en af ​​mange ting, de har til fælles med MINI.

Se gerne filmen: "Balck Coffee - Den bæredygtige vej fra producent til kop".

Samarbejdet mellem MINI og Balck Coffee føltes naturligt fra første dag. Sebastian Balck, grundlægger af Balck Coffee, udtaler:

”Vi er interesserede i at arbejde med mennesker og virksomheder, der også vil gøre en forskel. MINI har altid følt sig som en udfordrer, så kvalitet og bæredygtighed er noget, vi har til fælles. Vi kan relatere deres rejse fra at være en lille bil til at blive et premium brand. Dermed kommer livsstil og personlighed jo ind. Den personlighed, der findes hos os, findes også hos MINI. "

Takket være samarbejdet med Balck tilbyder alle MINIs forhandlere bæredygtig og etisk produceret kvalitetskaffe fra deres helt egen producent. Den serverede kaffe er sammensat af Sebastian til MINI og er en tyk fyldig og cremet arabica fra den brasilianske kaffedyrker Mario Ferrari.

Mario og hans søn Alberto dyrker bæredygtig specialkaffe uden pesticider på deres gård Fazenda da Serra og er anden generations kaffebønder. Kaffen, de dyrker, vokser i vulkansk jord højt op på skråningerne, hvilket betyder, at kaffen skal plukkes manuelt. Dette giver en mere udvalgt kvalitet og en bæredygtig produktion i et land, der ellers er hårdt ramt af den industrielle produktion af kaffe.