Mini logo

Den nye MINI Clubman.

MINI Clubman

Oplev den nye MINI Clubman.

MINI - Sharp suited

Følg din intuition.

Når du falder for den nye MINI Clubman, så du ved, du kan følge din intuition. Det nye design giver modellen endnu mere MINI karakter og samtidig med at den er den største MINI produceret til dato. Den er hele 29 cm længere og 9 cm bredere end den forrige generation af MINI Clubman. Den har også, som den første MINI ikke mindre end seks døre! Og bagagerummet på imponerende 360 liter. På taget finder du en oplyst antenne, der gør at du lyser om som den stjerne du er.

 

Se vores seneste Clubman film

En bemærkelsesværdigt finish.

De opdelte bagdøre ser ikke bare vanvittigt godt ud, men er også praktiske. Her samarbejder form og funktion. Har du hænderne fulde, kan du med "Easy Opener" funktionen åbne bagdørene med fjernbetjeningen eller ved at stryge din fod under den bagerste kofanger - selvfølgelig uden at røre bagdørene overhovedet. Når dørene er godt lukket, så vil bilerne bag dig kunne beundre de nydesignede vandrette baglygter.

MINI - Memorable Ending

MINI Clubman - Pånyttfödd rymd

GENOPDAG RUMMET.

Den nye MINI Clubman er ikke blot længere og bredere end sin forgænger, men har også brugt det indvendige rum bedre. Den ekstra plads giver rum til fem sæder, ekstra benplads på bagsædet og større bagagerum. Du vil også finde den fleksible 40: 20: 40-deling af bagsæderne , som gør det nemt og bekvemt at pakke bilen. Lige pludselig er 360 liters bagagerumsplads blevet til 1250 liter.

Vi kan godt lide at forkæle dig.

Interiøret af MINI Clubman er også helt nydesignet med et nyt instrumentbræt og moderne "infotainment" systemer. Der er også et praktisk heads-up display, parkeringsassistent, bakkamera, aktiv fartpilot og en simplere form for autobremse. Automatisk dæmpning af lys og skilteaflæsning er også at finde blandt ekstraudstyret.  Og hvem kan modstå det oplyste MINI logo på vejen ved siden af førerdøren, der lyser op, når du åbner din MINI? Velkommen hjem!

MINI Clubman - Vi tycker om att skämma bort dig

Motorer.

MINI Clubman Cooper

CooperFra 336.000 kr.

Gokart følelse når det er bedst: med 136 hk klarer den nye MINI Clubman sprinten fra 0 til 100 km / t på blot 9,1 sekunder og en tophastighed på 205 km / t.

Konfigurér
MINI Clubman Cooper D

Cooper DFra 352.000 kr.

Dieselmotor, højere ydeevne (150hk), lavere brændstofforbrug. Den fire-cylindrede dieselmotor i MINI Cooper D er helt ny! Tryk pedalen i bund, og 8,6 sekunder senere har MINI Cooper D nået de 100 km / t. Tophastighed er 212 km / t, men den her diesel med go-kart følelse bruger alligevel blot 4,4 til 4,1 liter brændstof pr 100 km.

Konfigurér
MINI Clubman Cooper S

Cooper SFra 436.000 kr.

Tag fat i sportsrattet og forbered dig på kraften (192 hk). Tryk pedalen i bund og efter kun 7,2 sekunder er MINI Cooper S nået de 100 km / t. Med en sådan flyvende start og en tophastighed på 228 km / t kan du - og dine venner på bagsædet - forvente en tur som aldrig før.Konfigurér

Leasing & købekontrakt.

MINI 3 og 5 dørs

PRIVATLEASING ER VEJEN FREM.

I en MINI er vejen din egen. Koncentrér dig om den og lad MINI Financial Services sørge for resten. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i din faste månedlige ydelse, så det eneste, du skal betale er forsikring, grøn ejerafgift og brændstof, når du cruiser.
 

Læs mere om leasing MINI Leasing Beregner

Attraktiv lav rente.

Med en MINI købekontrakt kan en MINI nemt blive din egen MINI.

 

 

 

Læs mere om købekontrakt

MINI Forsikring.

Forsikring til dig der kører MINI.

Et helt unikt forsikringsprodukt til nye og eksisterende MINI ejere. Du kan tegne en MINI bilforsikring til din MINI hos din MINI forhandler, når du køber en ny MINI – eller en brugt, der ikke er ældre end fem år. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If Skadeforsikring – Nordens største forsikringsselskab.
 

Læs mere om forsikring
MINI 3 dørs

Vi har 4 ForhandlereFra Kongens Lyngby i øst til Kolding i vest.