Mini logo

Den nye MINI Clubman.

MINI Clubman

Oplev den nye MINI Clubman.

MINI - Sharp suited

FØLG DIN INTUITION.

Hvis du følger din intution, så falder du nok pladask for den nye MINI Clubman. Det nye design giver modellen endnu mere MINI karakter - også er det den største MINI produceret til dato. Den er hele 29 cm længere og 9 cm bredere end den forrige generation af MINI Clubman. Den har også, som den første MINI, ikke mindre end seks døre! Og så er bagagerummet på intet mindre end imponerende 360 liter.

Vælger du firehjulstræk til din MINI Cooper Clubman S/SD bliver en hvilken som helst afvej og omvej sjovere. Uanset underlag og køreforhold får du førsteklasses vejgreb, smidigt firehjulstræk, der suverænt tager selv den skarpste kurve og den ægte gokart følelse, som kun MINI kan det.

Den oplyste antenne på taget lyser op, på samme måde som dit smil, når du sætter dig bag rattet.

 

Se vores seneste Clubman film

EN BEMÆRKELSESVÆRDIG FINISH.

De to-delte bagdøre ser ikke bare super cool ud, men er også praktiske. Form og funktion i overbevisende partnerskab. Har du hænderne fulde, kan du med "Easy Opener" funktionen åbne bagdørene med fjernbetjeningen eller ved at stryge din fod under den bageste kofanger - selvfølgelig uden at røre bagdørene overhovedet. Når dørene er godt lukket, så vil alle bag dig kunne beundre de nydesignede vandrette baglygter..

MINI - Memorable Ending

MINI Clubman - Pånyttfödd rymd

GENOPDAG RUMMET.

Den nye MINI Clubman er ikke bare længere og bredere end sin forgænger, men har også udnyttet det indvendige langt bedre. Den ekstra plads giver rum til fem sæder, ekstra benplads på bagsædet og større bagagerum. Du får også den fleksible 40:20:40-deling af bagsæderne, som gør det nemt og bekvemt at pakke bilen. Og lige pludselig bliver 360 liters bagagerumsplads til 1.250 liter.

VI KAN GODT LIDE AT FORKÆLE DIG.

Interiøret i MINI Clubman er også helt nydesignet med et nyt instrumentbræt og det nyeste inden for "infotainment" systemer. Du får også et praktisk heads-up display, parkeringsassistent, bakkamera, aktiv fartpilot og en enkel form for autobremse. Du finder også automatisk dæmpning af lys og skilteaflæsning blandt ekstraudstyret. Og hvem kan modstå MINI logoet, der lyser op på vejen ved siden af førerdøren, når du åbner din MINI? Velkommen hjem!

MINI Clubman - Vi tycker om att skämma bort dig

Aktiv og sikker kørsel.

Den nye MINI Clubman har "Approach Control Warning" som en europæisk standard.

Hvis en bil foran dig bremser hurtigt og uventet, reagerer MINI Clubman automatisk. Approach Control warning systemet advarer dig først via et ikon i bilens display - og herefter med et blinkende advarselssignal, mens du også vil høre et alarmsignal. Slutteligt vil bilen bremse med 50% af den maksimale bremsekraft. Den automatiske bremsefunktion aktiveres ved hastigheder mellem 10-85 km/t, mens du også får de synlige og hørbare advarsler ved andre hastigheder.
 
Det personlige advarselssystem følger med som ekstraudstyr: 5AS Driving assistent. Systemet aktiveres i hastighedsområdet 10-60 km/t - og advarer med et enkelt signal ved akut fare. Systemet advarer om en truende kollision, mens bremsesystemet er forberedt til hurtig reaktion og bremseeffekt. I en nødsituation vil systemet selv aktivere bremserne.
 
I mørke og i dårlig sigtbarhed, fx tåge, kan systemets funktion blive nedsat.

Motorer.

MINI Clubman Cooper

CooperFra 318.100 kr.

Gokart følelse, når det er bedst: med 136 hk klarer den nye MINI Clubman sprinten fra 0 til 100 km / t på blot 9,1 sekunder og en tophastighed på 205 km / t.

 

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI Clubman Cooper D

Cooper DFra 331.200 kr.

Dieselmotor, højere ydeevne (150hk), lavere brændstofforbrug. Den fire-cylindrede dieselmotor i MINI Cooper D er helt ny! Tryk pedalen i bund, og 8,6 sekunder senere har MINI Cooper D nået de 100 km / t. Tophastighed er 212 km / t, men den her diesel med go-kart følelse bruger alligevel blot 4,4 til 4,1 liter brændstof pr 100 km.

Konfigurér Bestil prøvetur
MINI Clubman Cooper S

Cooper SFra 408.900 kr.

Tag fat i sportsrattet og forbered dig på kraften (192 hk). Tryk pedalen i bund og efter kun 7,2 sekunder er MINI Cooper S nået de 100 km / t. Med en sådan flyvende start og en tophastighed på 228 km / t kan du - og dine venner på bagsædet - forvente en tur som aldrig før.Konfigurér Bestil prøvetur
MINI Cooper SD

Cooper SDFra 421.400 kr.

Du skal være hurtig for at nå et godt kig på de elegante linjer og geniale funktioner, der skiller MINI Cooper SD Clubman ud fra mængden. For bag de imponerende 0-100 km på 7,4 sekunder, finder du en seriøs effektiv dieselmotor, der er i stand til at levere hele 190 heste. Plus et interiør, der efterlader konkurrenterne i støvet. Du kan få den med et suverænt 8-trins automatgear - og så er den læsset med klassenes lækreste detaljer og en hidtil uset grad af raffinement og design. MINI Cooper SD Clubman elsker skarpe kurver og lover dig sjov med stil.

Konfigurér Bestil prøvetur

KEEP IT MINI.Original MINI tilbehør.

Endnu mere stil til din MINI med Original MINI tilbehør, som f. eks. LED-Fjernlygter, bagagerumsmåtter, MINI barnestoler og MINI Originalhjul.

Original MINI tilbehør Komplethjul for MINI Clubman

MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION.ERHVERVSKAMPAGNE.

BESKATNINGSGRUNDLAG
FRA 291.038,-

Standard udstyr: Sædevarme, armlæn, aircondition, lædersportsrat inkl. Multifunktion, fartpilot, regnsensor, radio MINI Visual Boost inkl. 6,5” skærm med controller og udvidet Bluetooth inkl. streaming af musik.


Leveres med Business pakke (Eftermonteret): MINI Navigation system 6,5”, 17” Vent Spoke Sommerhjul, Vinterdæk på standard fælge & Bonnet stripes.

LæS MER

Leasing & købekontrakt.

MINI 3 og 5 dørs

PRIVATLEASING ER VEJEN FREM.

I en MINI er vejen din egen. Koncentrér dig om den og lad MINI Financial Services sørge for resten. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i din faste månedlige ydelse, så det eneste, du skal betale er forsikring, grøn ejerafgift og brændstof, når du cruiser.
 

Læs mere om leasing MINI Leasing Beregner

Attraktiv lav rente.

Med en MINI købekontrakt kan en MINI nemt blive din egen MINI.

 

 

 

Læs mere om købekontrakt

MINI Forsikring.

Forsikring til dig der kører MINI.

Et helt unikt forsikringsprodukt til nye og eksisterende MINI ejere. Du kan tegne en MINI bilforsikring til din MINI hos din MINI forhandler, når du køber en ny MINI – eller en brugt, der ikke er ældre end fem år. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If Skadeforsikring – Nordens største forsikringsselskab.
 

Læs mere om forsikring
MINI 3 dørs

MINI SERVICE INCLUSIVE PAKKER.

100% STYR PÅ OMKOSTNINGERNE.

Stress og jag hører fortiden til: Med fleksible pakker fra MINI Service Inclusive behøver du ikke at bekymre dig om udgifter til vedligeholdelse, service eller slitage. For en engangsbetaling får du en lang række serviceydelser, som er gyldige på verdensplan − naturligvis inklusive de nødvendige originale MINI reservedele og original MINI motorolie.

 

MINI Service Inclusive

Vi har 3 ForhandlereFra Kongens Lyngby i øst til Kolding i vest.