Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Teknologi.

MINI Connected.

Med en indbygget, knivskarp skærm i instrumentbrættet får du innovativ underholdning, kommunikation og navigation lige ved hånden.

TOUCH-CONTROLLER, DER LÆSER DIN HÅNDSKRIFT.

Her får du alt det bedste fra MINI Connected XL-systemet lige ved hånden. Brug de nemme knapper, eller skriv et par bogstaver med fingeren på touchpaden (for udvalgte modeller) for at indtaste en destination eller afspille en sang.

SPOTIFY®.

Find og spil musik fra eksempelvis Spotify med MINI Connected via instrumentbrættet på din MINI.

Sikkerhed.

PÅ DEN SIKRE SIDE.

Din MINI passer på dig og dine medpassagerer og optimerer kørslen, så alle kan føle sig trygge. MINI anvender den seneste teknologi til at give dig sikker køreglæde.

HEAD UP-DISPLAY.

Head Up-dislayet viser aktuel førerinformation såsom hastighed, navigation, hastighedsskilte, radio og telefonsamtale på en gennemsigtig skærm placeret foran rattet. Så kan du koncentrere dig om kørslen uden at skulle slippe vejen af syne.

ROLLOVER SYSTEM.

MINI Cabrio har Invisible rollover-system. På en brøkdel af et sekund skyder systemet to beskyttelsesbøjler op og beskytter bilens passagerer, hvis bilen vælter. Det er smart tænkt og smart designet – styrtbøjlen skjules nemlig flot i bagsædets seleholdere og kommer kun til syne, når systemet aktiveres.

ADAPTIV FARTPILOT.

Sørger for, at din MINI altid holder passende afstand til de forankørende. Den adaptive fartpilot kan aktiveres ved hastigheder mellem 30-140 km/t. og styres gennem bilens kamera.

AIRBAGS.

Alle MINI modeller har seks airbags som standard. To foran og to i siden til at beskytte føreren og sidepassageren samt gardinairbags både for og bag.

BAKKAMERA.

MINIs bakkamera giver dig øjne i nakken. Via displayet kan du se, hvad der befinder sig bag bilen. Sammen med parkeringssensorerne gør det enhver parkering til en leg – også når du skal bakke.

DRIVING ASSISTANT.

I en MINI kommer du aldrig til igen at misse et fartskilt. Kameraet aflæser trafikskiltene og viser dem i displayet, så du altid kender den aktuelle fartgrænse.

Fjernlysautomatik (high-beam-assistant) sørger automatisk for at blænde op og ned for fjernlyset ved hastigheder over 50 km/t.

Approach Control Warning advarer om trafikanter eller ting på vejen og bremser ved hastigheder mellem 10-85 km/t. Systemet advarer først med et symbol i bilens display, dernæst med lyd og et blinkende advarselssignal, og til sidst bremser den bilen med 50 % af den maksimale bremsekraft. Den automatiske bremsefunktion virker ved hastigheder mellem 10-85 km/t., mens lys- og lydadvarslerne er aktive op til bilens tophastighed.

Approach Warning Control er standard i MINI Clubman.

Personadvarselssystemet (Person Warning) er aktiveret ved hastigheder mellem 10-60 km/t. og advarer med et enkelt signal ved akut fare. Systemet advarer mod en potentiel kollision, samtidig med at bremsesystemet optimeres til at reagere hurtigere og med større bremseeffekt.

I en nødsituation aktiverer systemet automatisk bremserne.

PARK DISTANCE CONTROL.

Parkeringssensor kan fås til både for- og bagende eller kun til bagenden. Sensorer i kofangerne mærker, når bilen nærmer sig en genstand, og advarer med lyd, der intensiveres, jo nærmere bilen kommer genstanden.