Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI NEXT. ET TRYGT OG MODERNE BILKØB.

BRUGTE BILER.

Med MINI Next er følelsen nummer et, selv som ejer nummer to. MINI Next er en kvalitetssikring ved køb af brugt MINI, udviklet til et sikkert, smidigt og bekymringsfrit bilkøb. Alle biler er kvalitetstestet og leveret af dem, der kan bruge de bedste MINI-autoriserede MINI-forhandlere. Dette sammen med markedsledende garantier og købsbetingelser samt skræddersyede ydelser til din MINI og dit fremtidige bilejerskab. Brugt MINI, når de er bedst!

Brugt MINI på lager

FORDELE VED AT KØBE EN BRUGT MINI

Fordelene ved at købe en brugt MINI gennem MINI Next er mange, her er nogle af dem.

 • 24 måneders brugtvognsgaranti
 • 360° kontrolleret
 • MINI Vejhjælp
 • Et stort udbud at vælge imellem

24 MÅNEDERS BRUGTVOGNS-GARANTI.

Alle vores brugte MINI'er kommer med 24 måneders eller 40.000 km garanti (det, der opnås først). Garantien er skræddersyet til din brugte MINI ,og hvis der skulle ske noget i det usandsynlige tilfælde, så kontakt forhandleren du har købt bilen af ​​for nem hjælp.

360° KONTROLLERET.

Alle dele af bilen er vigtige, men det vigtigste er dig. Derfor kontrolleres alle vores MINI Next-biler af MINI- teknikere gennem en 360 graders kontrol. Der gennemgås alt fra systemer og komponenter til indersiden og ydersiden på ​​din bil. Naturligvis bliver de også prøvekørt.

MINI VEJHJÆLP.

Vi er der for dig, hvis uheldet er ude. MINI Vejhjælp er udviklet specielt til dig og din MINI, så hjælpen altid er lige ved hånden - den strækker sig over hele Europa. Læs mere om MINI Vejhjælp nedenstående. 

ET STORT UDBUD AT VÆLGE IMELLEM.

Vi har alle forskellige behov og hverdagssituationer og leder derfor efter forskellige funktionaliteter i en brugt bil. Derfor tilbyder vores forhandlere altid et stort udvalg af nøje udvalgte brugte MINI’er i forskellige størrelser, farver, priser og modeller.

Tjenester for din brugte MINI

SKRÆDERSY DIN BETALINGSLØSNING MED MINI FINANCIAL SERVICES.

Når du køber en brugt MINI, kan du vælge at betale for bilen månedligt. Med MINI Financial Services kan du samle alt ét sted: bilen, finansieringen og også forsikringen, hvis du vil. Det gør dit bilejerskab nemmere. Kontakt den nærmeste forhandler for at finde den løsning, der passer dig bedst.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

En brugt bil behøver lige som alle biler kærlighed og vedligeholdelse. MINI Service Inklusive er en serviceaftale udviklet til din bil, hvor servicen altid udføres af et autoriseret MINI-værksted og kan udføres over hele landet. Vores serviceaftaler fås med forskellige længder og kilometertal, tilpasset din hverdag og betales månedligt. Kontakt din nærmeste forhandler for at beregne en fast månedlig pris til dig.

MINI FORSIKRING.

MINI Forsikring er en forsikring, der er udviklet til din brugte MINI. Tilgængelighed er vigtig for os, og du kan altid anmelde din skade døgnet rundt på nettet. Skaden udbedres altid af et autoriseret MINI-værksted og med MINI originaldele. Forsikringspræmien er individuel, læs mere om MINI Forsikring nedenfor.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM MINI NEXT OG BRUGTE BILER

 • Hvorfor skal jeg købe en brugt bil via MINI Next?

  MINI Next er en kvalitetssikring af brugte MINI og et program for smidigt bilejerskab. Det er brugte biler, der er efterset og leveret af autoriserede MINI-forhandlere. Altid med 24 måneders brugtvognsgaranti, vejhjælp og bytterettigheder samt sammen med fleksible ydelser som finansiering, serviceaftaler, forsikring, indbytning og hjemmelevering.

 • Hvilke biler indgår i MINI Next-programmet?

  For at en brugt MINI kan indgå i MINI Next-programmet, kræves det, at bilen er kvalitetstestet af en MINI-tekniker gennem vores 360 graders kontrol og leveret af en autoriseret MINI-forhandler.

 • Hvad indgår i MINI Next?

  Når du køber en brugt MINI fra MINI Next, medfølger der altid 24 måneders garanti og vejhjælp. Der er altid mulighed for indbytning og et stort udvalg af nøje udvalgte MINI’er. Derudover har du mulighed for et skræddersyet ejerskab gennem tjenester som MINI Finansiering, MINI Service Inclusive og MINI Forsikring.

 • Hvad indgår i brugtvognsgarantien?

  Vores brugtvognsgaranti gælder skader eller fejl, der påvirker køretøjets funktion. Garantien dækker alle mekaniske og elektriske komponenter, men ikke slitage eller vedligeholdelse såsom udskiftning af bremser eller service. 

 • Fra hvornår gælder brugtvognsgarantien?

  Vores brugtvognsgaranti træder i kraft fra leveringsdagen for ​​din brugte MINI. Garantien er gyldig i 24 måneder eller 40.000 lm - alt efter hvad der opnås først.

 • Hvad gør jeg, hvis noget går i stykker?

  Kontakt altid den forhandler, hvor du købte din brugte bil. De skal hjælpe dig med håndtering af en eventuel garanti.

 • Hvordan fungerer det, hvis jeg kommer ud for en ulykke?

  Et uheld er ikke dækket af garantien, men her hjælper din forsikring. MINI Forsikring er skræddersyet til din brugte MINI og hvis uheldet er ude, bliver bilen altid repareret af autoriserede MINI-værksteder og med MINI originaldele. Bare meld ulykken til dit forsikringsselskab, så hjælper de dig. Læs mere om MINI Forsikring her.

 • Hvordan fungerer indbytningsretten?

  Hvis den bil, du har købt, ikke passer, skal du kontakte den forhandler, du har købt bilen af, for at finde en passende bil, som du kan bytte med. Vær opmærksom på, at det skal ske inden for syv dage fra leveringsdatoen og inden for en kilometerafstand på maksimalt 500 km.

 • Hvor finder jeg brugte MINI’er?

  Brugte MINI’er via MINI Next kan findes over hele landet hos vores autoriserede MINI-forhandlere. Kontakt nærmeste forhandler for yderligere information.

 • Hvordan fungerer det, hvis jeg har en indbytningsbil?

  Vores forhandlere tilbyder altid muligheden for at indbytte din nuværende bil, uanset mærke, alder, kilometertal og udstyr. Værdien af ​​indbytningsbilen fungerer normalt som en del af betalingen af ​​den nye bils salgspris. Hvis værdien af ​​din erstatningsbil er højere end salgsprisen på den brugte MINI, du ønsker at købe, hjælper vores forhandlere med indbytning og betaling af eventuelt overskud. Kontakt nærmeste forhandler for en nøjagtig indbytningsvurdering.

 • Hvad bliver de månedlige omkostninger for en brugt MINI?

  Den månedlige pris på en brugt bil er individuel og afhænger af flere variabler såsom prisen på den bil, du ønsker at købe, hvordan du vil finansiere den, din individuelle forsikringspræmie og bilens årlige afgift. Kontakt en af ​​vores forhandlere, så hjælper de dig med at skræddersy og udvikle den løsning, der passer bedst til dig og dine månedlige omkostninger.

 • Hvad bliver de månedlige omkostninger til forsikring af en brugt MINI?

  En brugt bils forsikringspræmie varierer og afhænger af flere faktorer, hvor både bilen og din individuelle situation spiller ind. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler for at få hjælp til at beregne din præcise præmie.

 • Hvorfor vælge en serviceaftale fra MINI?

  Med en serviceaftale for din brugte MINI får du fuld kontrol over omkostningerne. Du kan være sikker på, at et autoriseret MINI-værksted vil tage sig af din MINI, alt sammen for et problemfrit bilejerskab. Vores serviceaftaler kan tilpasses med forskellige længder og kilometertal. Kontakt din nærmeste forhandler for at få mere at vide.

 • Hvor ofte skal bilen indleveres til service?

  Alle biler har et serviceinterval, der viser, hvornår bilen skal serviceres. Forskellige mærker og modeller har forskellige serviceintervaller, og et serviceinterval kan være både tid eller kilometertal, alt efter hvad der kommer først. Spørg gerne vores forhandlere om det serviceinterval, der gælder for netop din bil eller den bil, du er interesseret i.

 • Hvad kontrolleres under en 360-graders kontrol?

  Vores 360-graders kontrol er designet til at sikre kvaliteten af ​​en brugt MINI, der tilhører MINI Next - programmet. Under et 360-graders eftersyn inspicerer en MINI-tekniker bilens inderside og yderside, systemer og komponenter, elektrisk system, motor og drivlinje. Et slutsyn og et dokumenttjek udføres sammen med prøvekøreprøver for at sikre bilens kvalitet.

 • Hvordan fungerer virksomhedsleasing ifm. en brugt bil?

  Firmaleasing ifm. en brugt bil fungerer på samme måde som på en ny bil, og leasingordninger kan skræddersyes til dine og din virksomheds behov. En forudsætning for, at en brugt bil kan leases af en virksomhed, er, at der forbliver moms i bilen. Det vil sige, at den tidligere skal have været leaset af en virksomhed eller leaset ifm. privat leasing. Er en bil ejet af en privatperson, forsvinder bilens moms. Inden for MINI Next findes et stort udvalg af biler, der kan leases til virksomheder, og sammen med MINI finance skræddersyes finansieringen. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler for at finde den næste firmabil og finansieringsplan.