Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

DEN HURTIGSTE MINI NOGENSINDE.

MINI John Cooper Works GP produceres kun i 3.000 eksemplarer. Tilgængelig i 2020.

TIL DE HURTIGE OG EVENTYRLYSTNE.

Ingen rod. Strippet for ekstra vægt. MINI John Cooper Works GP er strippet for ekstra vægt for maksimal acceleration og smidighed. Støddæmpere, stabilisatorer og fjedre er specielt udviklet og afstemt efter bilens køreegenskaber. Og med sin større sporvidde og affjedring, der er 10 mm lavere end i standardmodellen, udstråler bilen ren power og performance. Den er en rebel. Men med en klokkeklar mission.


Vores designere har udviklet en bil, der er ekstrem og ultimativ. MINI John Cooper Works GP udstråler selvsikkerhed og ser imponerende ud i Racing Grey suppleret med kontrasttag og spejlkapper i Melting Silver. Hjørner og linjer er præcise og skarpe. Kraftfulde designdetaljer såsom det store frontskørt, sideskørter og tagspoiler, der fremhæver bilens eksteriør, skaber et formidabelt udtryk.

SPÆNDENDE MINI-DETALJER. TURBOLADET.

Den hurtigste, mest kraftfulde MINI, der nogensinde er fremstillet, er ikke opstået ud af ingenting. Vores ingeniører elsker udfordringer. De træder ud af deres komfortzone. MINI John Cooper Works GP repræsenterer en stolt racerarv, som rækker mere end fem årtier tilbage. Dens 2,0-liters turboladede motor med 306 hk og et fremragende drejningsmoment på 450 Nm sørger for, at bilens performance er imponerende kraftfuld. Fordi nok aldrig er nok.


Når man hertil tilføjer den 8-trins automatgearkasse med begrænset spærredifferentiale, er resultatet maksimal acceleration, vejgreb og smidighed. De sporty, 3D-printede skiftepaler i metal er en stilfuld detalje, når du skifter gear. Luftindtagssystemet er fremstillet med fokus på performance og letter motorens vejrtrækning. En ekstra ekstern køler optimerer motorkølingen og motorydelsen. Samtidig har vi reduceret vægten yderligere ved at ændre lydisoleringsmaterialet, så bilens performance optimeres. Lad dig forkæle af fremragende køreegenskaber og rendyrket spænding – som er lige ved hånden.

VORES KRAFTIGSTE MOTOR.

Bliv kendt med Mini John Cooper Works

Ét blik og du er solgt. Inden du åbner døren fornemmer du at MINI John Cooper Works spiller i en liga for sig selv. Den aerodynamiske forkofanger og sportslige bagspoiler antyder allerede den spænding, der venter på dig. Lær vores John Cooper Works-modeller at kende.