Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

EN NYFØDT ORIGINAL.

Med udgangspunkt i vores designprincip "less is more" har vi reduceret, reduceret og reduceret noget mere for at frembringe en ny MINI Cooper, der inkarnerer enkle linjer, rene overflader og afbalancerede proportioner.

MINI COOPER C. 156 hk. Forbrug 5,9-6,2 km/l. CO2-udledning 133-139 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. 

MINI COOPER S. 204 hk. Forbrug 6,1-6,4 km/l. CO2-udledning 138-143  g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. 

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

OPRET DIN MINI COOPER 3 DØRS

Vi tilbyder ikke blot mere standardudstyr end nogensinde før – vi har også finpudset og forenklet vores stilniveauer. Det har resulteret i en MINI Cooper 3 dørs, der viser nye og unikke sider af sig selv både indvendigt og udvendigt. Vælg dit udstyr og din motor, og skab en MINI, der tager dig derhen, hvor du vil.

ESSENTIAL

Essential Trim repræsenterer rene linjer og minimalisme.

Beskrivelse:

Her træder du ind i et MINI-univers med mere standardudstyr end nogensinde før. De centrale funktionelle indre og ydre komponenter stråler i Vibrant Silver, der erstatter krom som kontrastfarve. Et nyt spektrum af udvendige farver fremhæver det moderne look, der kendetegner den nye generation af MINI.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 133 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 138 g/km

CLASSIC

Classic Trim tager MINI’s unikke arv med ind i nutiden.

Beskrivelse:

Til dem, der værdsætter MINI’s ikoniske look og design. For første gang nogensinde i en MINI er interiøret udstyret med moderne 2D-strikket tekstil. Det strikkede materiale i sort og blå på instrumentbrættet og dørene står i legende kontrast til sædernes Vescin-læder i høj kvalitet, der fås i grå eller sort, og som har et perforeret houndstooth-mønster. Det 3-egede sportsrat er prydet med syninger og kontraster i Vibrant Silver. Udvendigt er kølergrillen i sort højglans, som står i kontrast til MINI-logoet, der stråler i Vibrant Silver. Du kan også vælge at konfigurere et kontrasttag.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 133 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 139 g/km

FAVOURED

Til dem med blik for moderne, sofistikerede detaljer har Favoured Trim materialer af højeste kvalitet, der fremhæver de udsøgte indvendige kontraster og overflader.

Beskrivelse:

Vores mest markante design omfatter et instrumentbræt strikket materiale. Sportssæderne udstråler raffineret kvalitet og er fremstillet i perforeret Vescin, som fås i forskellige farver og har traditionelle kontrastsyninger og -kanter. Udvendigt tilføjer kontrasterne i Vibrant Silver prikken over i'et. Du har også mulighed for at vælge et kontrasttag.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 134 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 140 g/km

JOHN COOPER WORKS

JCW Trim er inspireret af racerbiler og tager det hurtige look ind i din hverdagskørsel.

Beskrivelse:

Den har sit eget individuelle design foran og bagpå for at fremhæve modellens sporty vibe. Rammerne om kølergrillen og logoet i sort højglans kombineret med det valgfrie kontrasttag i Chili Red giver bilen et kraftfuldt udtryk. Ét blik og du er solgt. Fra det øjeblik du stiger ind, giver MINI’ens sportssæder med indtræk i strikket materiale og Vescin den helt særlige racerbilsfornemmelse. Den sorte og røde JCW-farvepalet fortsætter på instrumentbrættet og dørpanelerne. Og du kan tage svingene som en professionel med et sort JCW-sportsrat i perforeret Vescin prydet med Vibrant Silver-kontraster og rød syning.

Motorer

Cooper C
 • Ydelse

  156 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 139 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  204 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 143 g/km

INTERIØR

Den nye 3 dørs MINI Cooper er en purist med et twist og har fokus på minimalisme, komfort og innovation.

EKSTERIØR

Den nye MINI Cooper 3 dørs er enkelhed, når det er bedst. Med renere linjer, en atletisk æstetik og klassiske proportioner er det den type bil, der ville gøre sine forfædre stolte.

RENDYRKET MINI.

"ALLE INNOVATIONER HAR SAMME FORMÅL. RENDYRKET MINI. MINDRE KOMPLEKSITET, MERE INDIVIDUALITET."

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø*

   

    MINI Cooper C MINI Cooper S
  YDELSE HK 156 204
  DREJNINGSMOMENT NM 230 300
  BRÆNDSTOFTYPE BENZIN BENZIN

  0-100 KM/T

  7,7 Sek 6,6 Sek
  BRÆNDSTOFFORBRUG KM/L

  5,9 - 6,2

  6,1 - 6,4

  CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP)
  133 - 139 138 - 143 
  MAX HASTIGHED KM/T 225 242

   

  * Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

KØREOPLEVELSE

Det er den klassiske MINI gokartfølelse, men med endnu større komfort end før. Silkeblød acceleration og ekstra stabilitet gør den nye 3 dørs MINI Cooper til en spændende og agil bil.

EN GOKARTFØLELSE.

Gør byen til en legeplads med dette stilikon. Den nye MINI Cooper er blevet fintunet, så dens køreegenskaber er i særklasse; især i gokartindstillingen.

SMIDIGHED OG AERODYNAMIK.

Den nye MINI Cooper er designet til at have en maksimal aerodynamisk effektivitet, og den skærer gennem luften.

PARKÉR SOM EN PRO.

Kørsel i byen er blevet nemt, nu da parkeringsassistenten er en del af bilens standardudstyr. Assistenten finder en plads til dig og manøvrerer derefter ind på den med et tryk på en knap.

KLAR TIL ALLE SITUATIONER I BYEN.

Den nye MINI Cooper holder konstant øje med omgivelser for at sørge for din sikkerhed.

• Advarsel om vognbaneskift hjælper med at holde vognbanen.

• Dynamisk fartpilot holder din hastighed konstant.

• Aktiv fartpilot (ekstraudstyr) regulerer afstanden til køretøjet foran.

• Hvis der er risiko for kollision bagfra, aktiveres bilens havariblink med hurtige blink.

MINI TILSTANDE TIL VEJENE.

Tilpas din MINI til dit humør ved at vælge mellem forskellige tilstande for MINI – hver med sit eget look og lydbillede.
 
GREEN MODE. Denne køreindstilling er udprægetøkonomisk og forenklet, så du kan køre endnu længere på tanken.


CORE MODE. En klassisk og komfortabel køreoplevelse i MINI med en sofistikeret og moderne stemning.


GO-KART MODE. Oplev en spændende kørsel med en adrenalinfremkaldende motorsportsæstetik.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I DIN MINI.

Sig "Hey MINI", eller tryk på taleknappen på rattet for at aktivere den nye stemmeassistent. Du kan vælge mellem to visualiseringer på OLED-displayet, "MINI" – et stilfuldt billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent, der kaldes "Spike". Med Intelligent Personal Assistant kan du:

• Styre navigationen.

• Foretage telefonopkald.

• Styre temperaturen.

• Få adgang til oplysninger om rejsen.

• Tjekke vejret.

• Bare få en sludder.

* Alle oplyste priser er vejledende priser fra BMW Northern Europe AB. Den enkelte forhandler har lov til at sætte sin egen pris.