Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

VORES FØRSTE FULDELEKTRISKE CROSSOVER.

MINI CONCEPT ACEMAN.

Tillad os at præsentere MINI Concept Aceman – et preview på, hvad der vil definere den kommende generations formsprog. En konceptbil med fokus på design og tekniske innovationer.

En fuldelektrisk drivlinje, et markant reduceret formsprog, en unik interiøroplevelse og et ansvarligt materialevalg – det er nogle af de egenskaber, som MINI samler i den allerførste crossovermodel i premiumklassen inden for småbilssegmentet. Konceptbilen viser, hvordan MINI genopfinder sig selv til en fuldelektrisk fremtid og gentænker, hvad brandet repræsenterer: en elektrificeret gokartfølelse, en omfattende – og samtidig enkel – digital oplevelse og et stærkt fokus på en minimal miljøpåvirkning.

MINI Concept Aceman er en konceptbil, hvilket betyder, at den hverken serieproduceres eller udbydes til salg. Den er designet til at give et indblik i, hvordan den nye generations formsprog kommer til at se ud. Bilen må ikke køre på offentlig vej. 

HØJDEPUNKTER

KREATIV UDNYTTELSE AF PLADSEN.

MINI Concept Aceman har fire døre og en stor bagklap samt plads til fem personer. Bilens konstruktion bygger på et funktionelt design med korte overhæng, der skaber maksimal plads til personer og bagage på et minimalt areal.

 

UDVENDIGT INTERAKTIONSDESIGN.

Eksteriøret udgør et helt nyt interaktionsdesign med funktioner, der lyser op, blinker og byder dig velkommen med lyd, hvilket giver et helt unikt indtryk.

 

 

 

HELT NY LYSSIGNATUR.

Konturbelysning i en lysegrøn nuance og digital matrix-LED-lys både foran og bagpå skaber helt nye lyseffekter og en helt ny lyssignatur.

 

 

 

BYDER DIG VELKOMMEN.

Allerede før din rejse påbegyndes omsluttes du af en holistisk oplevelse i form af lys og lyd. Når du nærmer dig bilen, aktiveres en lysanimering, forlygterne blinker, og en interaktiv lyd byder dig velkommen. Når førerdøren åbnes, vises der en grafik på jorden, og et farvespil samt ordene "Hey friend" kan ses på den centrale, runde OLED-skærm. 

UNIK INTERIØROPLEVELSE.

Når førerdøren åbnes, aktiveres et univers af farver og lyd ved hjælp af innovativ interaktionsteknik for at give dig en hidtil uset brugeroplevelse i kabinen. Ved hjælp af animerede projiceringer kan indholdet i den runde OLED-skærm fordeles ud over hele instrumentpanelet.

 

 

FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID.

Takket være et stort fokus på et ansvarligt materialedesign er bæredygtige materialer produceret af genbrugsplast -tekstiler. Der er ingen kromelementer – hverken udvendigt eller indvendigt. Rattet er ligesom sæder, dørpaneler og alle andre indvendige overflader fri for læder.

BANEBRYDENDE DESIGN

MINI Concept Aceman er en moderne fortolkning af en SAV (Sport Activity Vehichle), men i a c et adræt MINI-format. Klare, omhyggeligt udførte overflader blandet med klart definerede konturer og rene kanter giver et imponerende indtryk. Dørhåndtagene og glasfladerne fuldender bilens udseende.

I bilens interiør har digitaliseringen muliggjort et minimalistisk design, der samtidig optimerer oplevelsen på en typisk MINI.

  • HØJDEPUNKTER UDVENDIGT
  • HØJDEPUNKTER INDVENDIGT

Et tredimensionelt udtryk.

Farven er lys turkis, og alt efter hvordan lyset falder, bliver den lysere eller mørkere, hvilket giver et tredimensionelt udtryk. Tagrælingen er udført i British Racing Green og i kraft af kameleoneffekten i lakeringen kan man fornemme diverse nuancer af blå, lilla, grøn, turkis og rosa.

En front med unikke effekter.

Fronten med konturbelysning i en lysegrøn nuance giver en unik lyssignatur i både dagslys og mørke. Det centrale kølergrillelement er helt lukket af, men ved hjælp af integrerede matrix-LED-lygter skabes der spændende lyseffekter.

Digitale baglygter.

Bilen har storladent designede områder bagtil med vandrette linjer, som giver bilen et moderne udtryk og tydeligt understreger bilens bredde. Til de digitale matrix-LED-baglygter kan du vælge mellem forskellige signaturer og viser bilens eventyrlige side.

Hjul og fælge.

Ved første blik virker fælgene bekendte. Men når du ser på dem igen, vil du lægge mærke til den indprægede trekant i midten, som skaber en helt ny dybde og dynamik.

MINIMALISTISK DESIGN.

Førerkabinen er kun indrettet med det mest nødvendige. Ligesom i de klassiske MINI-modeller, der blev designet allerede i 1959, hvor det var tanken, at der bortset fra sæder, rat og gearstang ikke var behov for mere end det klassiske centrale, cirkelformede instrument samt manuelle vippekontakter for at skabe uovertruffen køreglæde.

CIRKELFORMET OLED-SKÆRM.

MINI er verdens første bilproducent, der præsenterer en cirkelformet OLED-skærm som centralt instrument og brugergrænseflade. En nytolkning af det velkendte centrale instrument, som tidligere modeller engang havde. 

ET IKONISK INSTRUMENTPANEL.

Instrumentpanelet flyder vandret i en smuk kurve. Ved hjælp af animerede projiceringer kan OLED-skærmens indhold fordeles ud over hele instrumentpanelet. I kombination med lyd får du en unik interiøroplevelse, der strækker sig langt ud i dørpanelerne.

En åben og luftig følelse.

Midterkonsollen er fremstår transparent og svævende med plads til trådløs opladning og drikkevareholder. I kombination med store overflader omkring dørene samt et panoramatag, der lader lyset strømme ind i kabinen, føles bilen åben og luftig.

Analoge vippekontakter.

Under instrumentpanelet finder man en nyfortolkning af den ikoniske liste med analoge vippekontakter, hvor du kan styre parkeringsbremse, gear,  start-stop-funktion, Experience Mode og volumen.

Klassisk indretning.

Der er ingen kromelementer – hverken udvendigt eller indvendigt. Rattet er ligesom sæder, dørpaneler og andre indvendige overflader helt fri for læder. I stedet er beklædningen af bløde genanvendte materialer i en lækker struktur. Du bliver mødt af overflader af vævet tekstil, fløjlsvelour og vaffelvævet stof i friske farver. Kombineret med sømløse digitale områder giver det en spændende kontrast.

OPLEV MINI CONCEPT ACEMAN

INSIDE AND OUT.

INSIDE AND OUT.

HEY FRIEND.

MEET THE EXPERIENCE MODES.

POP UP MODE.

ALL ELECTRIC HEART.

COOL ON TOP.

KNIT IS THE FUTURE.

EXPERIENCE MODES

De digitale overflader i interiøret inde i MINI Concept Aceman giver tre forskellige oplevelsestilstande.

PERSONAL MODE.

Der er mulighed for en ny form for individualisering, hvor du kan vælge at få vist dine egne billedmotiver i baggrunden på OLED-skærmen, som kan trækkes ud over hele instrumentpanelet ved hjælp af animerede projiceringer. All sammen er akkompagneret med en afdæmpet baggrundslyd.

 

POP-UP MODE.

Den første oplevelsesorienterede navigation i en MINI – inklusive overraskelse. Ved at vælge forskellige kategorier som fx restauranter, eventyr eller arrangementer vises din rute på OLED-skærmen samt via projicering på instrumentpanelet. Eller du kan dreje et animeret lykkehjul, hvorefter MINI Concept Aceman viser dig vejen til din næste destination.

VIVID MODE.

En forfriskende underholdningsfunktion, hvor du kan skabe et helt nyt interaktivt design på alle digitale indvendige overflader, når bilen holder stille. Fx i forbindelse med korte pauser ved lyskryds, eller når batteriet skal oplades.

 

 

EN KONCEPTBIL

MINI Concept Aceman er en konceptbil, hvilket betyder, at den hverken serieproduceres eller udbydes til salg. Den er designet til at give et indblik i, hvordan den nye MINI-generations formsprog kommer til at se ud. Bilen må ikke køre på offentlig vej.

Offentligheden fik lov at se MINI Concept Aceman for første gang på computer- og videospilsmessen gamescom 2022 i Köln den 24.-28. august 2022.

Læs mere om MINI Concept Aceman i vores pressemeddelelse.

Læs mere om MINI Concept Aceman på mini.com.