Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Den første fuldelektriske crossover.

Nye MINI Concept Aceman.

​Læs mere om pressemeddelelsen for den nye MINI Concept Aceman. Konceptbilen giver et førstehåndsindtryk af fremtidens designsprog hos MINI. Konceptbilen bygger bro mellem MINI 3-dørs og MINI Countryman - og bliver lanceret i løbet af 2024.

Samme opskrift – nye dimensioner
MINI Concept Aceman har fire døre, indvendig plads til fem personer og et stort bagagerum. Konceptbilen måler 4,05 meter i længden, 1,99 meter i bredden og 1,59 meter i højden. Helt i overensstemmelse med de traditionelle principper er konceptbilen kendetegnet ved et funktionelt design, som er forberedt til en ny tidsalder, hvor MINI genopfinder sig selv og tilbyder mere avanceret komfort, mere alsidighed og mere gokartfølelse bag rattet end nogensinde før.

Digitaliseringen har muliggjort et minimalistisk koncept, som samtidigt maksimerer oplevelsen på den typiske MINI måde. Interiøret er reduceret til det absolut essentielle, præcis som designeren af den klassiske Mini havde i tankerne tilbage i 1959. Alec Issigonis designede på det tidspunkt et interiør, der udover sæderne, rattet og gearstangen ikke havde brug for andet end et centralt og cirkulært instrument-display samt et par vippekontakter for at skabe en enestående køreoplevelse.

Traditionen tro er kabinen på konceptbilen designet på samme måde med sit helt specielle farve- og materialevalg. Der er ingen detaljer i hverken krom eller læder. Sammen med de digitale løsninger og OLED-displayet tager konceptbilen MINI ind i fremtiden med respekt for fortiden.

Verdenspremiere på videospilsmesse
MINI Concept Aceman vil blive vist for første gang for offentligheden på verdens største gaming-event ”gamescon 2022” i Köln i Tyskland den 24.-28. august.

Læs pressemeddelelse her eller besøg mini.com for nærmere information.