Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Oplev den unikke køreglæde!

Bestil prøvetur

MINI 3 dørs.

Sjov bil. Masser af kraft. MINI har altid givet bilelskere følelsen af at køre gokart med stil. Og med den nye TwinPower Turbo-motor er køreoplevelsen kun blevet endnu sjovere, endnu mere personlig og endnu mere økonomisk. Rendyrket køreglæde starter her.

Pris fra 231.693 kr.

BESTIL PRØVETUR

MINI MAX EDITION - FÅ EKSTRAUDSTYR FOR 27.000 KR.

Vi har givet den max gas på udstyrssiden med de nye MINI MAX 3 dørs og MINI MAX 5 dørs. Og ikke nok med at udstyrslisten er ekstra lang, så får du også 3 års service med. Alt sammen uden merpris. Se mere på linket nedenfor eller hos din forhandler, men skynd dig, for MINI MAX EDITION fås kun i en begrænset periode.

Læs Mere

Nem Privatleasing.

Aldrig har det været så nemt at eje en MINI. Med vores MINI Privatleasing kører du i din MINI i et, to eller tre år og betaler kun grøn ejerafgift og forsikring i tillæg til leasingydelsen. Service er naturligvis inkluderet. Så det eneste, du behøver at tænke på, er, hvor sjovt det er at køre MINI.

MERE OM PRIVATLEASING

HØJDEPUNKTER

TWINPOWER TURBO.

BMW’s TwinPower Turbo-motor giver din MINI legendariske køreegenskaber kombineret med motorpræstationer og teknik i verdensklasse.

HØJDEPUNKTER

BRITISK TRADITION. TYSK TEKNOLOGI. DANSK DESIGN.

Her får du enestående britisk håndværk, tysk teknologi i verdensklasse og dansk design, når det er bedst. Alt sammen udført i en sublim finish.

HØJDEPUNKTER

GOKARTFØLELSE.

Hjulene på din MINI 3 dørs er placeret så yderligt som muligt for at give dig den der helt unikke gokartfølelse. Det gør den usædvanlig rap og sporty at køre. MINI er ganske enkelt bare en sjovere oplevelse.

HØJDEPUNKTER

2016 IIHS TOP SAFETY PICK+.

Du kan føle dig helt tryg, uanset hvilken MINI du vælger. Samtlige modeller kommer med sideairbags og et ekstremt stift chassis, der har givet dem en høj sikkerhedsmærkning. F.eks. har MINI Hatch 3 dørs i 2016 opnået IIHS’ ’Top Safety Pick+’.

MINI 3-dørs

The MINI Hatch.

FUNKTIONER.

  • Ydeevne
  • Teknologi
  • Sikkerhed
  • Design

EN, TO, TRE KØRE­INDSTILLINGER.

Vælg mellem indstillingerne Sport, Green og Mid. Sport giver dig ekstra saft og kraft. Green er mest økonomisk. Mid giver dig den perfekte balance lige midtimellem. Og det eneste, du behøver at gøre for at skifte køre-

oplevelse, er at trykke på en knap.

6-TRINS AUTOMATGEAR.

Hvordan vil du helst skifte gear? Med MINIs automatiske gear-

transmission, der giver dig ekstra bløde og præcise gearskift? Med Cooper S’ Steptronic gearkasse (tilvalg), hvor du kan skifte mellem automatgearkassens komfort og fornøjelsen ved selv at tage over, når du har brug for et ekstra kick? Eller måske med et par skift-paddles på rattet, hvor du kan skifte gear på en brøkdel af et sekund og accelerere, så det kan mærkes? Med MINI har du alle muligheder.

DYNAMISK STABILITETS­KONTROL.

Der kommer et sving. Du drejer. Du kører ud af svinget igen. Alt imens din MINI automatisk har tilføjet det optimale bremsetryk og den optimale motorkraft til hvert enkelt hjul hele vejen igennem. Du kan ikke undgå andet end at blive en skarpere bilist.

SUVERÆN AFFJEDRING, BEDRE STYRING.

MINIs verdensberømte styring og køredynamik kommer ikke af sig selv. Det er resultatet af det særlige MacPherson-ophæng på forhjulene og den højde-

indstillede, flerleddede affjedring på baghjulene. Du får en fantastisk kontrol og en køreoplevelse i en klasse for sig.

TWINPOWER TURBO-MOTORER.

MINI 3 dørs er udstyret med BMW’s prisbelønnede TwinPower Turbo-motorteknologi. Det betyder mere saft og kraft til dig. Kort og godt.

MINI CONNECTED.

Med en indbygget, knivskarp skærm i instrumentbrættet får du innovativ underholdning, kommunikation og navigation lige ved hånden.

SPOTIFY®.

Find og spil musik fra eksempelvis Spotify med MINI Connected via instrumentbrættet på din MINI.

PARKERINGS-ASSISTENT.

Din MINI finder selv ud af, om der er plads til at parkere. Dernæst overtager den rattet og parkerer bilen for dig, alt imens den fortæller dig, hvornår du skal træde på henholdsvis speeder og bremse. Nemmere bliver det ikke.

NAVIGATION MED TRAFIK­OPLYSNINGER I REALTID.

MINIs navigationssystem giver dig trafikopdateringer i realtid, så du når frem til dit bestemmelsessted hurtigst muligt – også når det hele propper til.

TOUCH-CONTROLLER, DER LÆSER DIN HÅNDSKRIFT.

Her får du alt det bedste fra MINI Connected XL-systemet lige ved hånden. Brug de nemme knapper, eller skriv et par bogstaver med fingeren på touchpaden (for udvalgte modeller) for at indtaste en destination eller afspille en sang.

FORLYGTER, DER SER OM HJØRNER.

MINIs autonivellerings-

system sørger for, at vinklen på lyset fra LED-forlygterne er tilpasset bilens hastighed, og hvor tungt den er lastet. Ved tilvalg af afrundings-

radius vil din MINI endda oplyse svingene, når rattet drejes.

ADAPTIV FARTPILOT.

Din MINI holder farten op ad bakke, ned ad bakke og selv om søndagen. Den adaptive fartpilot bremser og accelererer præcist efter forholdene og justerer automatisk hastigheden i forhold til de forankørende bilister. Så slipper du for at skulle skifte mellem speeder og pedal som en anden orgelpianist. Du kan naturligvis altid justere farten op eller ned via knapperne på rattet.

HEAD-UP DISPLAY.

Head Up-dislayet viser aktuel førerinformation såsom hastighed, navigation, hastighedsskilte, radio og telefonsamtale på en gennemsigtig skærm placeret foran rattet. Så kan du koncentrere dig om kørslen uden at skulle slippe vejen af syne.

OTTE AIRBAGS.

To airbags foran, to i siden, to i loftet og to i knæhøjde beskytter dig og dine passagerer ekstra godt. De mange airbags kontrollerer graden af kollision og tilpasser oppustningen.

AVANCEREDE BREMSER.

Fjerner du pludseligt foden fra gaspedalen, forbereder din MINI sig automatisk på katastrofeopbremsning. Men ikke nok med det. Bremserne holder sig også automatisk tørre i vådt føre. Det er ikke blot avanceret. Det er også intelligent.

CORNER BRAKE CONTROL.

Du registrerer det muligvis ikke, men bremser du i et sving, slår MINIens Corner Brake Control (CBC) automatisk til og justerer bremsekraften optimalt til hvert enkelt hjul. Det er med til at gøre køreoplevelsen til noget særligt. Og hjælper dig med at bevare kontrollen selv i pressede situationer.

KARROSSERI MED FORSTÆRKET STÅLRAMME.

Der er stål. Og så er der MINIs flerfasede stål, forstærket med austenit og nanopartikler. Stærkere stålramme findes ikke og giver dig og dine medpassagerer maksimal beskyttelse i tilfælde af en kollision.

SKRÆDDER­SYET COCKPIT.

MINI 3 dørs kommer med en perlerække af skrædder-

syede detaljer og en attraktiv tilvalgspakke, der giver dig flere funktioner og mere highend-interiør at vælge imellem end nogensinde før. Velkommen indenfor.

STØRRE END DU TROR.

Den oprindelige MINI blev designet med motoren på tværs og hjulene placeret så yderligt på bilen som muligt for at skabe mest mulig plads i kabinen. Resultatet er en MINI, der slet ikke føles så mini, når du sætter dig til rette i sædet.

DESIGNET AF DIG.

10 millioner design. Det er så mange kombinations-

muligheder, du har, for at skræddersy din MINI til lige netop din smag og dine præferencer. Der findes aldrig en MINI helt magen til din.

MÆRK LYSET.

Skab din helt personlige stemning i kabinen med 12 unikke lysindstillinger og 255 farvetoner.

KONTRASTER DER VÆKKER OPSIGT.

MINIs ikoniske kontrast-

farvede tag og sidespejle blev oprindeligt designet for at få den til at skille sig ud fra de andre biler på racerbanen. Effekten er den samme i dag. MINI skiller sig forfriskende ud fra mængden, når den bevæger sig gennem bybilledet.

FLIP KNAPPEN.

Du gør nemt din MINI mere rap. Du flipper bare en af knapperne på betjenings-

panelet, og med ét bliver køreoplevelsen meget sjovere. Flip igen, og du er tilbage, hvor du startede.

Metallak med i købet

Du får en lækker metallak med i købet af din nye MINI 3 dørs. Så er spørgsmålet bare, om du mest er til Deep Blue, Blazing Red, Racing Green eller en af de otte andre unikke farver*. Det er altid sjovt at køre MINI, men det bliver kun endnu sjovere af, at den står helt skarpt i lige netop din yndlingsfarve.

 *Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

SE FARVERNE

Motorer.

Cooper

HK 136 (136)
0 – 100 km/t 7,9 (7,8)
BRÆNDSTOFFORBRUG 22,2 (21,3)
CO 2 g/km 105 (109)
Konfigurér Mere info

Cooper D

HK 116 (116)
0 – 100 km/t 9,2 (9,2)
BRÆNDSTOFFORBRUG 28,6 (27,0)
CO 2 g/km 92 (98)
Konfigurér Mere info

Cooper S

HK 192 (192)
0 – 100 km/t 6,8 (6,7)
BRÆNDSTOFFORBRUG 17,5 (19,2)
CO 2 g/km 133 (123)
Konfigurér Mere info

Cooper SD

HK 170 (170)
0 – 100 km/t 7,3 (7,2)
BRÆNDSTOFFORBRUG 25,0 (25,0)
CO 2 g/km 106 (104)
Konfigurér Mere info

John Cooper Works

HK 231 (231)
0 – 100 km/t 6,3 (6,1)
BRÆNDSTOFFORBRUG 15,9 (17,5)
CO 2 g/km 150 (130)
Konfigurér Mere info
TILBAGE TIL TOPPEN