Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

ALT DET DU ELSKER VED MINI.
OG MERE.

Det handler alt sammen om at maksimere MINIfikationen. Og med mere plads til passagerer og bagage, gør den pålidelige MINI 5 dørs det nemmere for dig at komme ind i den - og ud af den. Men du nyder stadig den samme smidige ydeevne og håndtering, som MINI er berømt for.

Dens lave tyngdepunkt og kompakte dimensioner gør den perfekt til kørsel på smalle baner og små parkeringspladser. Med sit banebrydende design giver vores kompakte, men overraskende rummelige 5 dørs dig muligheder, der passer til din personlige stil og enhver lejlighed. Den har komfortabelt plads til 3 passagerer bagi og giver dig ekstra hovedplads, benplads og plads til at sprede benene. Individualisten for maksimal køreoplevelse, det er alt, hvad du elsker ved MINI. Og langt mere.

MINI Cooper 5-dørs. 136-178 hk. Forbrug 16,1-17,9 km/l. CO2-udledning 128-134 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr.

Tilbud

READY. SET. GO MINI.

PRIVATLEASING FRA
2.995 kr./måned*.

* Privatleasing MINI Cooper 5 dørs, Experience fra 2.995 kr./mnd. Leasingperiode 12 måneder. Førstegangsydelse 10.000. Totalomkostninger 51.235 kr.

Privatleasing via BMW Financial Services af MINI 5-dørs. er inkl. 15.000 km i perioden leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4.995. Administrationsgebyr gebyr 25 kr./md. Forbehold for kreditgodkendelse. Prisen er gældende indtil andet kommunikeres. Forbrug 17,90. Co2 128g/km. 136 hk. Energiklasse A+

Opret din MINI 5 dørs

Se det tilgængelige udstyrsniveau og vælg den motor, der passer dig bedst.

Experience

Fra 341 488 kr

Udstyret med det mest nødvendige.

Valg af indhold:

 • 16” / 17” fælge
 • 8,8” trykskærm (MINI Connected)
 • Sædeopvarmning
 • Førerassistent (m. vejstribealarm osv.)
 • Fartpilot
 • Parkeringshjælp bag (PDC)
 • Bakkamera
 • Automatgearkasse (DTC)
 • Komfortadgang
 • Elektriske sidespejle
 • Antiblænd bakspejl
 • MINI navigationssystem

Motorer

Cooper
 • Ydelse

  136 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 127 g/km

Cooper S
 • Ydelse

  178 hk

 • CO2 WLTP

  Fra 136 g/km

FREMHÆVEDE FEATURES

MINI 5 dørs Hatch – sidebånd – design

NYT SIDEBÅNDSDESIGN.

Stilfuld på den ene side. Praktisk på den anden. Disse uimodståeligt iøjnefaldende og moderne sidebånd giver din MINI yderligere individualitet, mens LED-indikatorerne samtidig integreres. De har også modelspecifikke indlæg med Cooper 'hockeystav', der leveres i højglans sort og Cooper S i højglans Piano Black i stedet for krom med 'S' logoet.

MINI 5 dørs Hatch - sort udstødning og -rør - bagkofanger

PIANO BLACK UDSTØDNING OG -RØR.

Ekstraudstyret Piano Black Exterior inkluderer disse særprægede udstødningsrør, der visuelt fremhæver den kraftfulde, atletiske ydeevne i din MINI. Deres sportslige udseende supplerer også perfekt den bageste kofangers nye design, hvis geometri er blevet udvidet for at give den en bredere, mere dynamisk holdning og imponerende tilstedeværelse på vejen. Cooper-varianterne er også udstyret med en dristig, helt ny bagspoiler.

UIMODSTÅELIG VED DESIGN

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidde og korte udhæng, som giver MINI 5 dørs sin stramme atletiske tilstedeværelse. De karakteristiske forlygter suppleres perfekt med de nye iøjnefaldende sidebånd, der indeholder LED-indikatorer.

Valgfri dørhåndtag, brændstofklap og andre nye designkontraster i slank Piano Black giver MINI 5 dørs endnu mere individuelt udseende. Og det innovative udvalg af unikke alufælge afrunder alt.

MINI 5 dørs Hatch - blå og hvid - farver

INNOVATIVE FARVETEKNOLOGIER.

Med vores brede udvalg af førsteklasses farver og lakker at vælge imellem, kan du være dristig og lys, forblive slank og subtil - eller begge dele. MINI anvender de mest avancerede maleteknologier, der er tilgængelige for at opnå farvedybde og irisering samt holdbarhed. Det nye Multitone tag med sin slående blå, sølv og sorte gradient anvender helt ny coatingteknologi, der i øjeblikket ikke tilbydes af nogen anden producent.

MINI 5 dørs Hatch – set fra siden – parkeringshjælp

PARKERING.

Når du kommer til din destination, er MINI der for at føre din bil problemfrit ind på de snævreste parkeringspladser - så du får en perfekt ankomst. MINI bakkamera, der følger med dette system, giver tydelig udsigt bagtil, så du kan bakke mere sikkert med et bredere synsfelt og ekstra selvtillid.

MINI 5 dørs Hatch - blå og hvid - kofanger

BREDERE STILLING OG NYE HJUL-AFSKÆRMNINGER.

Bagpå har vi udvidet geometrien for at understrege holdningen og sporten i det nye kofangerdesign.

MINI 5 dørs Hatch – set bagfra – Union Jack-lygter

STANDARD BAGLYGTER I UNION JACK DESIGN.

Bagpå udgør disse slående LED-lygter et todelt motiv, der antyder det ikoniske emblem. Den indviklede præcision i lysdesignet giver en ekstra dosis individualitet. Indkapslet i en valgfri Piano Black-ramme tjener de som en stilfuld, karakteristisk hilsen til MINIs stolte arv.

MINI 5 dørs Hatch - blå og hvid - hjørnekørsel

TAG FLERE HJØRNER.

Det lave tyngdepunkt, typiske atletiske holdning og den brede sporvidde kombinerer for at give en spændende gokartfølelse om både kurver og hjørner. Udmærket ved design og bymæssig af natur, er du sikker på at finde noget spændende rundt om hvert hjørne.

MINI 5 dørs Hatch – kabine– kabineteknologi

FØRSTEKLASSES KABINEOPLEVELSE.

Kabinen er det tekniske hjerte i din MINI kabineoplevelse. Den byder dig velkommen hver gang, designet til at gøre kørslen mere sikker og behagelig. Omgiv dig med præcisionskontrol, navigation, underholdning og sikkerhed - mens multifunktionsrattet giver dig et fremragende greb til behagelig kørsel. Og du kan tilpasse farven i kabinen med Ambient Lighting for at skabe den perfekte indvendige atmosfære, der afspejler dine kørselsbehov eller dit humør.

MINI 5 dørs Hatch - alufælge - 17” Scissor

EKSKLUSIV SERIE AF 15”-18” LETTE ALUFÆLGE.

Pak mere af din personlighed ind i hver kørsel med specielt konstruerede og præcisionsfremstillede originale MINI letmetalfælge som den nye 17” Scissor vist på billedet. De er omhyggeligt testet for at matche din MINIs specifikationer og spiller en integreret rolle i dit køretøjs præstationer og håndteringsevner.

Specifikationer

 • Kapacitet

  Sæder 5 5
  Bagageplads 249-941 L 249-941 L
  Døre 5 5
  Brændstofkapacitet 40-44 L 40-44 L
 • Udvendige mål

    Cooper Cooper S
  Egenvægt 1265 kg 1330 kg
  Bredde 1727 mm 1727 mm
  Højde 1425 mm 1425 mm
  Længde 3982 mm 4005 mm
  Akselafstand 2567 mm 2567 mm

   

 • Drivlinje og miljø

    cooper cooper s
  Antal cylindre 3 4
  Slagvolumen CM³ 1499  1998 
  Ydelse HK 136  178 
  Drejningsmoment NM  220  280 
  Brændstoftype Benzin  Benzin
  0 – 100 KM/T 8,3 s 6,7 s
  BRÆNDSTOFFORBRUG l/100KM (WLTP) 5,6 6,0
  CO 2-udledning G/KM (WLTP)
  128 134

   

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

* Alle oplyste priser er vejledende priser fra BMW Northern Europe AB. Den enkelte forhandler har lov til at sætte sin egen pris.

** Leasingperiode 12 måneder. Førstegangsydelse 15.000. Totalomkostninger 51.235 kr.

Privatleasing via BMW Financial Services af MINI 5-dørs. er inkl. 15.000 km i perioden leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4.995. Administrationsgebyr gebyr 25 kr./md. Forbehold for kreditgodkendelse. Prisen er gældende indtil andet kommunikeres. Forbrug 17,90. Co2 128g/km. 136 hk. Energiklasse A+