Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Til hele livet.

MINI Clubman.

Nu er MINI ikke længere helt så MINI. Med usædvanlig meget motorkraft, fem sæder, seks døre og ekstra benplads. De ikoniske todelte bagdøre giver adgang til et kæmpe bagagerum, og du får et toplækkert interiør, førsteklasses materialer og masser af avanceret højteknologi med i købet.

 

HØJDEPUNKTER

RAFFINERET ALSIDIGHED.

Du får hele seks døre, plads til fem personer og masser af bagageplads – med nem og smart adgang til det overraskende store bagagerum fra de todelte bagagedøre.

Britisk tradition. Tysk teknologi. Dansk design.

Her får du enestående britisk håndværk, tysk teknologi i verdensklasse og dansk design, når det er bedst. Alt sammen udført i en sublim finish.

GOKARTFØLELSE.

Hjulene på din MINI Clubman er placeret så yderligt som muligt for at give dig den der helt unikke gokartfølelse. Det gør den usædvanlig rap og sporty at køre. MINI er ganske enkelt bare en sjovere oplevelse.

Historien om ægte håndværk

MINI Clubman

Vision.

Den nye MINI Clubman opfylder også helt nye behov. Danske Anders Warming, chefdesigner hos MINI, beskriver, hvordan han og hans team har bevaret den karakteristiske arv, som enhver MINI bygger på, og samtidig skabt en helt ny karakter, man ikke tidligere har forbundet med MINI.

se mere

MINI Clubman

Vision.

Den nye MINI Clubman opfylder også helt nye behov. Danske Anders Warming, chefdesigner hos MINI, beskriver, hvordan han og hans team har bevaret den karakteristiske arv, som enhver MINI bygger på, og samtidig skabt en helt ny karakter, man ikke tidligere har forbundet med MINI.

se mere

MINI Clubman

SPEEDEREN I BUND.

MINI Clubman har usædvanlig meget motorkraft at byde på takket være sin innovative TwinPower Turbo-motor, otte gear og tre forskellige køreindstillinger. Hør Harald Thies, der er leder for Process Powertrain, fortælle om bilens motor og gokartfølelsen.

MINI Clubman

Typisk MINI.

Den nye MINI Clubman er større, smartere og sjovere at køre. Dr. Ernst Fricke, projektansvarlig, forklarer, hvad det er, der gør den så typisk MINI.

MINI Clubman

Design.

Aerodynamisk, karakteristisk, rummelig kabine og to bagdøre – britisk håndværk møder tysk ingeniørkunst. Klik, og hør designteamet, med danske Anders Warming i spidsen, fortælle, hvordan de skabte den nye MINI Clubman.

MINI Clubman

Rummelighed.

Fem sæder, seks døre og kæmpe bagagerum gør MINI Clubman både praktisk og sjov. Oliver Sieghart, ansvarlig for indvendigt design, fortæller om det veldesignede interiør.

MINI Clubman

Lyd.

Lyd er ikke bare noget, man hører, men også noget, man føler. Jacopo Marchetti fortæller om, hvordan de forskellige køreindstillinger i en MINI ændrer bilens karakter, både kørsels- og lydmæssigt. Fra en følelse af velvære i Mid-tilstanden til 100% MINI-følelse hvis der skiftes over til Sports-tilstand.

MINI Clubman

Harman Kardon Sound.

Funktioner.

 • Ydeevne
 • Teknologi
 • Sikkerhed
 • Design

ALL4.

ALL4 firehjulstræk giver maksimalt vejgreb og eminente køreegenskaber i alle situationer. Den nye MINI Clubman ALL4 er klar til nye udfordringer. Er du?

TWINPOWER TURBO-MOTORER.

Vi har udnyttet og optimeret BMW's prisbelønnede motorekspertise og har forsynet MINI Clubman med en kraftig TwinPower Turbo-motor.

OTTETRINS AUTOMATGEAR.

De otte gear giver dig et jævnt og nøjagtigt gearskift. Og med Steptronic-gearkassen vælger du selv mellem automatisk og manuelt gearskift. Fås også med pedalgear som i en Formel 1-racer.

EN, TO, TRE KØRE­INDSTILLINGER.

Vælg mellem indstillingerne Sport, Green og Mid. Sport giver dig ekstra saft og kraft. Green er mest økonomisk. Mid giver dig den perfekte balance lige midtimellem. Og det eneste, du behøver at gøre for at skifte køreoplevelse, er at trykke på en knap.

Affjedring giver dig styringen.

Clubman byder på MacPherson-ophæng foran og højtindstillet flerleddet affjedring på de bagerste hjul. Det bidrager til MINIs verdensberømte styring og køredynamik.

MINI Connected.

Med en indbygget, knivskarp skærm i instrumentbrættet får du innovativ underholdning, kommunikation og navigation lige ved hånden. Clubman fås med en 6,5"-skærm.

SPOTIFY®.

Find og spil musik fra eksempelvis Spotify med MINI Connected via instrumentbrættet på din MINI.

PARKERINGS-ASSISTENT.

MINI Clubman finder selv ud af, om der er plads til at parkere. Dernæst overtager den rattet og parkerer bilen for dig, alt imens den fortæller dig, hvornår du skal træde på henholdsvis speeder og bremse. Nemmere bliver det ikke.

TOUCH-CONTROLLER, DER LÆSER DIN HÅNDSKRIFT.

Her får du alt det bedste fra MINI Connected XL-systemet lige ved hånden. Brug de nemme knapper, eller skriv et par bogstaver med fingeren på touchpaden (for udvalgte modeller) for at indtaste en destination eller afspille en sang.

ELEKTRONISK PARKERINGS­BREMSE.

I en MINI vil du aldrig opleve at køre med håndbremsen trukket. Den elektroniske parkerings-bremse sørger for, at håndbremsen kun er trukket, når du har brug for den, og aldrig, når du ikke har.

FORLYGTER, DER SER OM HJØRNER.

MINIs autonivellerings-system sørger for, at vinklen på lyset fra LED-forlygterne er tilpasset bilens hastighed, og hvor tungt den er lastet. Ved tilvalg af afrundings-radius vil din MINI endda oplyse svingene, når rattet drejes.

KOM NEMT INDENFOR.

Hænderne fulde? Lad din MINI åbne bagagerummet for dig. De todelte bagdøre åbner automatisk, når du placerer foden under dørenes bevægelses-sensorer. Du behøver heller ikke at have nøglerne op af lommen for at åbne dørene og starte motoren. Det klarer din MINI også for dig.

OTTE AIRBAGS.

To airbags foran, to i siden, to i loftet og to i knæhøjde beskytter dig og dine passagerer ekstra godt. De mange airbags kontrollerer graden af kollision og tilpasser oppustningen.

ADAPTIV FARTPILOT.

MINIs fartpilot justerer farten i forhold til sving og bakker. Og det indbyggede kamera sørger automatisk for, at du hele tiden holder passende afstand til de øvrige bilister. Det er lige så bekvemt, som det er sikkert.

DYNAMISK STABILITETS­KONTROL.

Systemet, der helt automatisk gør dig til en bedre chauffør ved at tilføre selektivt bremsetryk eller motorkraft.

Head-up display.

Head Up-dislayet viser aktuel førerinformation såsom hastighed, navigation, hastighedsskilte, radio og telefonsamtale på en gennemsigtig skærm placeret foran rattet. Så kan du koncentrere dig om kørslen uden at skulle slippe vejen af syne.

KARROSSERI MED FORSTÆRKET STÅLRAMME.

Den ekstremt stærke ramme beskytter dig og dine passagerer. Rammen er fremstillet af anden-generations flerfaset stål forstærket med austenit og nanopartikler.

BYGGET I EN VINDTUNNEL.

MINI Clubmans nye aerodynamiske karrosseri er slankt og skarpt og med dramatiske luftindløbs-kanaler, der giver en mere jævn og mere effektiv kørsel.

TODELTE BAGDØRE.

De praktiske, charmerende og ikoniske MINI bagdøre giver dig nem adgang til et bagagerum på 360 liter (1.250 liter med bagsæderne slået ned). Det giver plads til overraskende meget bagage.

LÆKKER KABINE MED NY MIDTERKONSOL.

Clubmans sofistikerede interiør sætter nye standarder i sin klasse med sublim overfladefinish og fem suveræne læder-polstringstilvalg, såsom Chesterfieldlæder med diamantmønstrede syninger.

MÆRK LYSET.

Skab din helt personlige og perfekte stemning i kabinen med 12 unikke indstillinger og 255 farvetoner.

TO-RUDET PANORAMA­SOLTAG.

Du får masser af ekstra lys ind i kabinen gennem MINIs 1 m2 store soltag. For ikke at tale om udsigten. Den bliver også væsentligt bedre for både for- og bagsæde.

UENDELIGE TILPASNINGS­MULIGHEDER.

Med over 10 millioner unikke kombinationer kan hver Clubman individuelt tilpasses alle MINI ejeres unikke personlighed.

STØRRE INTERIØR.

En længere og bredere MINI med rigelig plads til fem personer og et stort bagagerum (1.250 liter med bagsæderne slået ned).

UDSTYRSPAKKER

Park assistant

ESSENTIAL.

Genom att addera utrustningsnivån ”Essential” gör du din MINI mer personlig och får allt det grundläggande man önskar i en bil. Den innehåller bland annat LED-ljus, inklusive dimljus i LED, PDC fram och bak, parkeringsassistent, sportläderratt, farthållare med bromsfunktion, Connected Media med 6,5" touchskärm, smarta och snygga ljussystem med välkomstljus, läsljus och väl upplysta speglar i solskydden, armstöd fram, höjdjustering för passagerarsätet fram, förvaringsfack och velourmattor.

Ambient light

EXPERIENCE.

Utrustningsnivån ”Experience” innehåller utrustning som gör din MINI ännu mer sportig och tilltalande Den innehåller allt från ”Essential” plus smarta tillägg som fällbart ryggstöd 40/20/40, bagagenät, Connected Navigation, avbländbara interiörspeglar, 17" Vent Spoke lättmetallfälg, Excitement Package ett invändigt ljuspaket i flera färger som låter dig välja belysning efter humör och ger upplysta dörrhantag, välkomstbelysning m m och MINI Yours interiör Illuminated som möjliggör upplyst panel i kupén som både ökar trivseln och gör det behagligare vid mörkerkörning.

Head-up display

MAXIMISE.

Med Maximise-paketet får du en riktigt het MINI med en attityd som får dig att synas och med teknik som gör att du kan hålla kontakt med omvärlden under körning. Förutom all utrustning från Essential och Experience får du nu sportstolar fram, interiört- och exteriört spegelpaket med infällbara sidobackspeglar, MINI Connected Navigation Plus, Head-up display, backkamera, Harmon Kardon högtalare, adaptiv farthållare med bromsfunktion, Comfort Access-system, MINI Yours läder, MINI Driving Modes samt Körassistent med helljusautomatik och personkollisionsvarningssystem.

Metallak med i købet

Du får en lækker metallak med i købet af din nye MINI Clubman. Så er spørgsmålet bare, om du mest er til Deep Blue, Blazing Red, Racing Green eller en af de otte andre unikke farver*. Det er altid sjovt at køre MINI, men det bliver kun endnu sjovere af, at den står helt skarpt i lige netop din yndlingsfarve.

*Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

 • Specifikationer

 • Kapacitet

    Cooper Cooper S
  Sæter 5 5
  Bagageplads 360-1250 L  360-1250 L 
  Døre 4 4
  Brændstofkapacitet 48 L 48 L 
 • Udvendige mål

    Cooper Cooper S
  Egenvægt 1395 KG 1460 KG 
  Bredde 1800 MM  1800 MM 
  Højde 1441 MM 1441 MM
  Længde 4253 MM  4253 MM
  Akselafstand 2670 MM 2670 MM
 • Drivaggregat og miljø

    cooper cooper s
  Antal cylindre 3 4
  Slagvolumen 1499 CM³ 1998 CM³
  Kraft 136 HP  192 HP 
  Drejningsmoment 220 NM  280 NM 
  Brændstoftype Bensin  Bensin
  0 – 100 KM/T 7,0 (6,9) 6,8
  BRÆNDSTOFFORBRUG WLTP 15,3-13,5 15,3-13,5
  CO 2 G/KM WLTP
  148-168 148-168

  Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.