Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI CLUBMAN.

MINI Clubman kan for tiden ikke bestilles til nyproduktion. Kontakt venligst din nærmeste MINI-forhandler, eller besøg ONLINE STORE for at se nye og leveringsklare MINI Clubman, der er tilgængelige for køb.

ÅBNER FLERE DØRE.

Lad os, med din tilladelse, introducere dig for den mest sofistikerede, alsidige - og rummelige - MINI, der nogensinde er fremstillet. Når du først sidder bag rattet, åbner den nye MINI Clubman flere døre til spændende nye vidder.

Med fem sæder og seks døre lader MINI Clubman dig pakke rigeligt til din rejse. Det rummelige bagagerum kan udvides til at rumme 1.250 liter bagage, hvilket giver dig endnu mere plads til dine planer. Mens det fremragende ALL4 firehjulstræk giver dig al den kontrol, du har brug for på alle veje - hvilket af alle årsager gør den til den perfekte bil til alle årstider.

ALSIDIGHEDENS KUNST.

HØJDEPUNKTER FUNKTION

HØJDEPUNKTER TILBEHØR & DESIGN

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet

    cooper  cooper s
  Sæder 5 5
  Bagageplads 360-1250 L  360-1250 L 
  Døre 4 4
  Brændstofkapacitet 48 l 48 l
 • Dimensioner

    cooper  cooper s
  Bredde 1800 mm 1800 mm 
  Egenvægt 1400 kg 1460 kg
  Længde 4266 MM 4266 MM
  Højde 1441 mm 1441 mm
  Hjulbasen 2670 mm 2670 mm
 • Drivlinje og miljø

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.