Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

POWERTRIP.

HYBRID, NÅR DET ER BEDST.

Med vores nye plug-in-hybrid motor er det både og. Her kan du både køre 100 % CO2-neutralt på de korte ture og nyde kraften og accelerationen fra benzinmotoren på de længere ture. Med en elektrisk rækkevidde på op til 40 km får du maksimal bevægelsesfrihed og køredynamik i din MINI Countryman plug-in-hybrid.

DET KØRER BARE.
Elmotoren i din MINI Cooper S E Countryman ALL4 har en rækkevidde på helt op til 40 km – nok til at kunne foretage de fleste byture 100 % CO2-neutralt. Selv ved kombineret el- og benzinkørsel er den overraskende økonomisk og kører hele 41,7 km/l med en udledning på kun 55 g CO2/km. Når elmotoren er ved at løbe tør for strøm, skifter din hybrid MINI Countryman automatisk og ubesværet til forbrændingsmotoren. Så det eneste, du behøver koncentrere dig om, er at nyde den unikke og miljøvenlige MINI køreoplevelse.

Brochure Konfigurér din MINI Utstyrspakker

TIL ETHVERT BEHOV.

HØJDEPUNKTER

TIL BYKØRSEL.

HØJDEPUNKTER

TIL OG FRA ARBEJDE.

HØJDEPUNKTER

TIL DE LANGE TURE.

LADNING.

EKSTRA KRAFT. ENKEL OPLADNING.
Elmotoren i MINI Cooper S E Countryman ALL4 kører på et hightech litium-ion batteri, der udmærker sig ved sin høje power og lange holdbarhed. Og så er den nem at oplade. Du åbner blot dækslet til venstre for fordøren i førersiden og tilslutter ladekablet til ladestikket. Et LED-lys på ladeporten fortæller dig, hvor meget batteriet er ladet op.

OPLADNING DERHJEMME.
Oplad din MINI, mens du sover, og når strømmen samtidig er billigst. Tilslut det medfølgende ladekabel til en helt almindelig stikkontakt, og lad bilen op. Opladningstiden er typisk mellem to og otte timer, alt afhængigt af hvor meget power der er tilbage på batteriet.

OPLADNING PÅ FARTEN.
I alle større danske byer findes der offentlige ladestandere, hvor du kan lade din MINI op, mens du er på farten – du tilslutter blot dit MINI ladekabel til standeren.

KØREINDSTILLINGER.

KØREINDSTILLINGER.

AUTO eDRIVE.

KØREINDSTILLINGER.

MAX eDRIVE.

KØREINDSTILLINGER.

SAVE BATTERY.

DESIGN I DETALJEN.

DESIGN.

GULT S-EMBLEM.

DESIGN.

SIDEDÆKSLER.

DESIGN.

CARBON BLACK LÆDERIND- TRÆK.

DESIGN.

18" BLACK PIN SPOKE-HJUL.

DESIGN.

E-BADGE.

DESIGN.

E-INSTRUMENT.

DEN NYE MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRID.

FILM.

Design

Driving

ALL4.

Fuld kontrol ligemeget hvad vejrguderne byder dig. 4-hjulstrækket fordeler selv kræfterne dynamisk mellem for- og bagaksel. Med udgangspunkt i din kørestil og vejgrebet, udregner ALL4 4-hjulstrækket det optimale moment for hvert enkelt hjul. Selv under ekstreme forhold, kan hele momentet distribueres til bagakslen, så du bogstavelig talt maser dig videre gennem sugende mudder og høj sne.

MINI ORIGINALTILBEHØR.

Uanset hvordan du vil forme din MINI Countryman, har vi noget som du kan lide. Vælg mellem forskellige komplette hjul med specielt udviklede køreegenskaber der fåes med eller uden RunFlat-teknologi. Forsyn din Countryman med skiholder, tagboks med Sport-stripes, sammenklappelig cykelholder eller LED-ekstralys. Eller hvorfor ikke give maks. gas og kombinere et tag i kontrastfarven Aspen White med 19” rallyfælge i samme farve og finish?
Med MINI originaltilbehør er mulighederne uendelige!

Læs mere

Metallak med i købet

Du får en lækker metallak med i købet af din nye MINI Countryman Plug-in Hybrid. Så er spørgsmålet bare, om du mest er til Deep Blue, Blazing Red, Racing Green eller en af de otte andre unikke farver*. Det er altid sjovt at køre MINI, men det bliver kun endnu sjovere af, at den står helt skarpt i lige netop din yndlingsfarve. 

*Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

SE FARVERNE

Utstyrspakker.

COOPER S E ALL4

PLUG-IN HYBRID

HK 224
0 – 100 KM/H 6.8
FORBRUG KM/L 41.7
CO2 G/KM 55
Konfigurér MERE INFO