Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI Countryman Plug-in Hybrid.

ESSENTIAL fra 354.400 kr.

Med vores nye plug-in-hybrid motor kan du både køre 100 % CO2-neutralt på de korte ture og nyde kraften og accelerationen fra benzinmotoren på de længere ture. Med en elektrisk rækkevidde på op til 51 km får du maksimal bevægelsesfrihed og køredynamik i din MINI Countryman plug-in-hybrid.

DET KØRER BARE.
Elmotoren i din MINI Cooper S E Countryman ALL4 har en rækkevidde på helt op til 51 km – nok til at kunne foretage de fleste byture 100 % CO2-neutralt. Selv ved kombineret el- og benzinkørsel er den overraskende økonomisk og kører hele 52,6 km/l med en udledning på kun 43 g CO2/km. Når elmotoren er ved at løbe tør for strøm, skifter din hybrid MINI Countryman automatisk og ubesværet til forbrændingsmotoren. Så det eneste, du behøver koncentrere dig om, er at nyde den unikke og miljøvenlige MINI køreoplevelse.

HØJDEPUNKTER

TIL BYKØRSEL.

Perfekt, når du kører i byområder. Korte distancer klares med 100 % elkraft, et minimum af motorstøj og helt uden CO2-udslip.

TIL OG FRA ARBEJDE.

MINI Cooper S E Countryman ALL4 tilbyder en usædvanlig miljøvenlig, støjfri og økonomisk køreoplevelse i hverdagen. Countrymans brændstofforbrug er markant lavere ved kørsel til og fra arbejde sammenlignet med konventionelle biler. Og det luksuriøse interiør og gokartfølelsen er kun med til at gøre køreoplevelsen endnu mere fornøjelig. Start turen til arbejde på et fuldt opladet batteri, og kør op til 51 km på ren el. Genoplad så din MINI på arbejdspladsen, og kør lige så grønt og CO2-neutralt hjem igen uden at have brugt så meget som en dråbe benzin.

TIL DE LANGE TURE.

Fyld hurtigt tanken op som på enhver anden benzinbil, og nyd ubekymret køreoplevelsen, uanset hvor du skal hen. Med en kapacitet på 37 liter og et ekstraordinært lavt benzinforbrug er din MINI hybrid som skabt til lange ture. I Save Battery sparer du på strømmen, så du kan skifte til Max eDrive, når du forlader motorvejen, og nyde den støjsvage elkørsel helt uden CO2-udslip. 

SIKKER MINI.

Den nye MINI Countryman har allerede fået højeste karakter, fem stjerner, i crashtest af det europæiske sikkerhedsinstitut Euro NCAP. Nu har det amerikanske sikkerhedsinstitut Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) også givet MINI Countryman højeste karakter i sikkerhed. Den nye MINI Countryman har blandt andet tilvalget kollisionsadvarsel med nødbremsefunktion.

OPLADNING.

EKSTRA KRAFT. ENKEL OPLADNING.
Elmotoren i MINI Cooper S E Countryman ALL4 kører på et hightech litium-ion batteri, der udmærker sig ved sin høje power og lange holdbarhed. Og så er den nem at oplade. Du åbner blot dækslet til venstre for fordøren i førersiden og tilslutter ladekablet til ladestikket. Et LED-lys på ladeporten fortæller dig, hvor meget batteriet er ladet op.

OPLADNING DERHJEMME.
Oplad din MINI, mens du sover, og når strømmen samtidig er billigst. Tilslut det medfølgende ladekabel til en helt almindelig stikkontakt, og lad bilen op. Opladningstiden er typisk mellem to og otte timer, alt afhængigt af hvor meget power der er tilbage på batteriet.

OPLADNING PÅ FARTEN.
I alle større danske byer findes der offentlige ladestandere, hvor du kan lade din MINI op, mens du er på farten – du tilslutter blot dit MINI ladekabel til standeren.

Film

DEN NYE MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRID.

FILM.

DEN NYE MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRID.

FILM.

Design

Driving

FUNKTIONER

MINI Countryman plug-in-hybrid giver dig frihed til at vælge mellem tre forskellige køreindstillinger: Auto eDrive, Max eDrive og Save Battery. Her kan du læse mere om hver indstilling.

 • KØREINDSTILLINGER
 • DESIGN I DETALJEN
 • ALL4
 • TILBEHØR
AUTO eDRIVE.

AUTO eDRIVE.

I Auto eDrive skifter MINIens intelligente software automatisk mellem brug af el og benzin – alt afhængigt af hastighed, accelerationsbehov, og hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Hvis batteriet er 7 % opladet eller mere, kan du køre 100 % på el uden CO2-udslip. Får du behov for ekstra kraft eller acceleration, starter benzinmotoren automatisk og supplerer elmotoren. Falder batteriniveauet til under 7 %, kan du stadig køre helt op til 88 km/t. på ren el – så længe du vel at mærke ikke trykker alt for hårdt på speederen. Og skulle det alligevel ske, at du får lyst til at give den lidt ekstra gas, slår benzinmotoren automatisk til med mere power, indtil accelerationen aftager, og du igen med fordel kan køre på ren el.

MAX eDRIVE.

MAX eDRIVE.

I Max eDrive kan du køre, som du vil, uden at forbrænde en eneste dråbe benzin. I denne køreindstilling starter forbrændingsmotoren først, hvis du træder speederen helt i bund.

SAVE BATTERY.

Vælg Save Battery, når du ønsker at spare på strømmen. Save Battery er den optimale køreindstilling, når batteriniveauet er lavt, eller hvis du ønsker at gemme strømmen til senere. I Save Battery-mode genoplader benzinmotoren batteriet, mens du kører, eller sørger for, at batteriet hele tiden er 90 % opladet. Så kan du uden problemer skifte tilbage til elmotoren, når du atter kører i byen.

GULT S-EMBLEM.

GULT S-EMBLEM.

Den elektriske udgave af det velkendte røde S-badge. Samme sporty budskab i et miljøvenligt design.

SIDEDÆKSLER.

SIDEDÆKSLER.

Et udtryk for bæredygtighed. Det venstre sidedæksel skjuler ladeporten, der lyser op, når bilen tilsluttes ladestikket.

CARBON BLACK LÆDERIND- TRÆK.

CARBON BLACK LÆDERINDTRÆK.

Oplev glæden ved at blive trykket tilbage i de lækre lædersæder (tilvalg), når MINI Cooper S E Countryman ALL4 får lov at slippe kræfterne løs.

18" BLACK PIN SPOKE-HJUL.

18" BLACK PIN SPOKE-HJUL.

Lige så forførende som MINIen selv. De lette 18" Black Pin Spoke-aluminiumsfælge oser af klasse og elegance (tilvalg).

E-BADGE.

E-BADGE.

Et gult statement på bagsmækken – for dem, der er hurtige nok til at bemærke, at du er elektrisk, inden du er væk.

E-INSTRUMENT.

E-INSTRUMENT.

Dit e-instrument giver det fulde overblik over eltilstand og -forbrug. Instrumentet erstatter den traditionelle omdrejningstæller.

MINI Countryman

ALL4.

Fuld kontrol ligemeget hvad vejrguderne byder dig. 4-hjulstrækket fordeler selv kræfterne dynamisk mellem for- og bagaksel. Med udgangspunkt i din kørestil og vejgrebet, udregner ALL4 4-hjulstrækket det optimale moment for hvert enkelt hjul. Selv under ekstreme forhold, kan hele momentet distribueres til bagakslen, så du bogstavelig talt maser dig videre gennem sugende mudder og høj sne.

MINI ORIGINALTILBEHØR.

Uanset hvordan du vil forme din MINI Countryman, har vi noget som du kan lide. Vælg mellem forskellige komplette hjul med specielt udviklede køreegenskaber der fåes med eller uden RunFlat-teknologi. Forsyn din Countryman med skiholder, tagboks med Sport-stripes, sammenklappelig cykelholder eller LED-ekstralys. Eller hvorfor ikke give max gas og kombinere et tag i kontrastfarven Aspen White med 19” rallyfælge i samme farve og finish?
Med MINI originaltilbehør er mulighederne uendelige!

Metallak med i købet

Du får en lækker metallak med i købet af din nye MINI Countryman Plug-in Hybrid. Så er spørgsmålet bare, om du mest er til Deep Blue, Blazing Red, Racing Green eller en af de otte andre unikke farver*. Det er altid sjovt at køre MINI, men det bliver kun endnu sjovere af, at den står helt skarpt i lige netop din yndlingsfarve. 

*Dog ikke MINI Yours farverne LapsisLuxury Blue og Rebel Green.

 • Specifikationer

 • Kapacitet

    Plug-in Hybrid
  Sæter 5
  Bagageplads 405-1275 L
  Døre 5
  Brændstofkapacitet 36 L
 • Udvendige mål

    Plug-in Hybrid
  Egenvægt 1760 KG 
  Bredde 1822 MM
  Højde 1559 MM
  Længde 4299 MM
  Akselafstand 2670 MM
 • Drivaggregat og miljø

    Plug-in Hybrid
  Antal cylindre 3
  Slagvolumen 1499 CM³
  Kraft 88 + 136 = 224 HP 
  Drejningsmoment 220 + 165 = 385 NM 
  Brændstoftype BENSIN+ELECTRIC
  0 – 100 KM/T 6,8
  BRÆNDSTOFFORBRUG WLTP 55,6
  CO 2 G/KM WLTP
  40

  Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.