Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

DEN NYE MINI COOPER.

ELEKTRISK KØREGLÆDE.

Til efteråret starter produktionen af en ny generation af MINI.

Med denne næste generation udvider vi vores udvalg af elektriske modeller, hvilket baner vejen for vores mål om at blive fuldt elektrisk i begyndelsen af 2030'erne. Reservationer til den nye MINI Cooper og MINI Countryman kan foretages fra den 18. oktober 2023.

Den nye MINI Cooper er tro mod opskriften på det koncept, som har været en succes i over 60 år. Samtidig er den designet til fuldelektrisk køreglæde kombineret med den fleksibilitet og kreative udnyttelse af pladsen, som kendetegner en MINI.

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

INTERIØR

Den nye fuldelektriske MINI Cooper repræsenterer minimalisme, komfort og innovation. Less is more i MINI. 

EKSTERIØR

Enkelt og avanceret på samme tid. Vi har kogt den nye og fuldelektriske MINI Cooper ned til sin reneste form. 100 % koncentreret Cooper.​

MERE RENDYRKET MINI.

Det er en MINI på alle ledder og kanter. Men med en ny aura til en ny æra. Den agile og kompakte silhuet understreges af den lange akselafstand og større fælgstørrelse. De flotter flader viser mere farve i kombination med det iøjnefaldende sorte dørpanel, der giver bilen en endnu mere moderne fremtoning. Og den flotte 3-vejs-inddeling af karrosseriet, rudeområdet og kontrasttaget fremhæver hele den visuelle effekt.

"ALLE INNOVATIONER HAR SAMME FORMÅL. MERE RENDYRKET MINI. MINDRE KOMPLEKSITET, MERE INDIVIDUALITET."

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø*

   

    MINI Cooper E MINI Cooper SE
  ELEKTRISK RÆKKEVIDDE KM/OPLADNING (WLTP) 285 - 305 377 - 402
  ELFORBRUG KWH/100 KM (WLTP) 13,7 - 14,7 14,1 - 15
  DREJNINGSMOMENT NM 290 330

  0-100 KM/T

  7,3 Sek 6,7 Sek
  YDELSE HK 184 218
  CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP)
  0 0
  MAX HASTIGHED KM/T 160 170

   

  * Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

KØREOPLEVELSE

Byens bedste drejningsmoment. På pladserne ... Hold fokus. Når det grønne lys tænder, er det bare om at sende gokarten af sted. Den 100 % eldrevne MINI Cooper overgår alle forventninger.

KØREDYNAMIK. HVOR ER DET DOG TYPISK COOPER.

For at opnå den maksimale gokartfølelse har vi gjort brug af væsentlige designkriterier, da vi udviklede den fuldelektrisk MINI Cooper. Vi har eksempelvis fremhævet køredynamikken takket være det lave tyngdepunkt, som placeringen af batteriet har muliggjort. Vi skaber de fantastiske MINI køreegenskaber ved at optimere vægtfordelingen og gøre brug af en direkte styreudveksling i kombination med et lille rat. Vi booster sidedynamikker og bilens vejgreb ved at optimere dækbredden. Og den nyeste hardware og software har gjort det muligt for os at gøre køreegenskaberne endnu mere legende og spændende i bilens Go-Kart-indstilling.

AERODYNAMIK I SÆRKLASSE.

Den 100 % eldrevne MINI Cooper er lige fra start blevet designet til at være så aerodynamisk effektiv som muligt. Med den helt lukkede undervogn og kølergrill samt det flotte og minimalistiske udvendige design er det lykkedes os at reducere vindmodstanden betydeligt. Alle MINI fælge er optimeret, så de har en god aerodynamik. Med så lidt vindmodstand er bilen utroligt effektiv, og du kan køre endnu længere, før du igen skal oplade batteriet.

VI HAR DIN RYG – OG FRONT.

Vi har fjernet stressmomentet ved at køre bykørsel. Tæt trafik er det rene barnemad – du skal blot indstille Active Cruise Control under Driving Assistant Plus, hvorefter din MINI automatisk vil følge køretøjet foran dig på sikker afstand. Og Parking Assistant, der er en del af bilens standardudstyr, registrerer alle potentielle steder, hvor du kan parkere, og manøvrerer dig herefter ubesværet ind på den plads, du vælger ved at trykke på en knap.

MERE SIKKERHED. MERE KOMFORT. MERE STANDARD.

Maksimal køreglæde kræver maksimal sikkerhed. Den fuldelektriske MINI Cooper er udstyret med innovative features, der gør kørslen mere sikker for både dig og andre trafikanter. Active Cruise Control holder afstanden til det forankørende køretøj og scanner hele tiden for at identificere potentielt farlige situationer. Vognbaneskiftadvarslen advarer dig, hvis du er ved at forlade din vognbane. Hvis din MINI registrerer en potentiel kollision ved bilens bagende, vil den tænde havariblinket med dobbelt blinkfrekvens. Med Dynamic Cruise Control holder din MINI en konstant hastighed.

FORSKELLIGE KØREINDSTILLINGER.

Du kan vælge mellem tre forskellige køreindstillinger, der hver især afspejler din fuldelektriske MINI Coopers egenskaber og egner sig til trafiksituationen og dit aktuelle behov. De har hver især deres eget udtryk.
 
GREEN MODE. Denne ekstra effektive køreindstilling er enkel og helt stille og vil få dit batteri til at række mange kilometer.
CORE MODE. En klassisk og behagelig MINI køreoplevelse i et sofistikeret og moderne interiør.
GO-KART MODE. Med inspiration fra det legendariske John Cooper Works giver denne køreindstilling dig en sindsoprivende køreoplevelse med en motorindstilling, der får adrenalinen til at suse i årerne.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I DIN MINI.

For første gang i en MINI er modellen blevet udstyret med en stemmeassistent med alle funktioner. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres med kommandoen “Hey MINI” eller ved at trykke på den pågældende knap på rattet. Stemmebetjent interaktion på det runde OLED-display i form af en animation med grafiske elementer, typografi og en avatar. For så vidt angår visningen kan føreren vælge mellem “MINI” – et stiliseret billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent “SPIKE”. MINI Intelligent Personal Assistant kan betjene vigtige funktioner i din MINI som fx navigationssystemet, telefonen, radioen eller endda indstillingen af temperaturen.

OPLADNING OG RÆKKEVIDDE

Rækkevidden for den rent eldrevne MINI Cooper ved fuld opladning. Rækkevidden vil variere alt efter kørevaner og kørselsforhold. Din kørsel betyder meget for, hvor stor en rækkevidde du har, og hvor hurtigt den lagrede energi er brugt op. Det er nemt og hurtigt at oplade din fuldelektriske MINI, så du altid er klar til at indtage vejene. Uanset om du er hjemme, på arbejde eller ude at køre arbejder vi på, hvordan du kan spare penge og maksimere din kørselsrækkevidde.

OPLADNING HJEMME.

Du har faktisk ikke brug for nogen kompleks installation eller enhed for at oplade derhjemme, og alt det udstyr, du skal bruge, er allerede i din bil. Men det nemmeste er at anvende en vægoplader, der kan forsyne bilen med en ladeeffekt på op til 22 kW. Hvis du er interesseret i at få installeret en MINI Wallbox eller en vægoplader fra en af vores partnere, vil vi dig gerne hjælpe dig med at finde en specialist i dit område.

OPLADNING PÅ FARTEN.

Alt du skal bruge til offentlig opladning indgår som en del af standardudstyret til din nye MINI med MINI Charging Card og type 3-ladekabel, og der er ikke behov for yderligere udstyr. Du kan drage fordel af de støt stigende antal offentlige ladestationer, der er udstyret med både vekselstrøm (AC) via et type 2-stik og jævnstrøm (DC) via et CCS-stik, der giver dig op til 130 kW el. Og du vil nyde godt af attraktive priser og opladningspakker.
Kombinationen af en ladekapacitet i praktisk størrelse og stabil opladningsydelse af din MINI sikrer, at du kan følge mange ruter for at nå din destination - og altid have flere opladningsmuligheder inden for rækkevidde.

MAKSIMER DIN RÆKKEVIDDE.

Hvis du kører med en konstant hastighed i stedet for ofte at træde speederen ned, vil du få en længere rækkevidde. Green Mode er en forbrugsbesparende indstilling. Indstillingen hjælper dig med at holde dig i det økonomiske område, når du træder på speederen. Hvis effektivitetsindikatoren lyser grønt, gør du en god figur. Hvis du accelererer for kraftigt, bliver den grå. Den bedømmer din effektivitet siden køreturens start – og viser dig, hvor mange bonuskilometer du har opnået.