Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

NY ELEKTRISK MINI COUNTRYMAN.

EVENTYRET VENTER.

Til efteråret starter produktionen af en ny generation af MINI.

Med denne næste generation udvider vi vores udvalg af elektriske modeller, hvilket baner vejen for vores mål om at blive fuldt elektrisk i begyndelsen af 2030'erne. Med produktionsstart i november er den nye generation af MINI Countryman her næsten.

Den er større end sin forgænger og nu også fuldt elektrisk, så den er klar til nye eventyr. Den fuldelektriske MINI Countryman vil være tilgængelig fra 2024.

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

INTERIØR

Forfinet til fingerspidserne. Godt håndværk og lækre detaljer præger det æstetiske interiør. Materialevalg på øverste hylde, avanceret teknologi og iscenesættende ambient lighting giver dig i samspil med hinanden en køreoplevelse i særklasse. Når du først sidder i bilen, vil det ikke være overraskende, hvis du formentlig ikke har lyst til at stige ud igen. 

EKSTERIØR

En større dosis MINI-ature. Med sin kraftfulde konstruktion, det markante SUV-design og den iøjnefaldende fremtoning udstråler den nye og fuldelektriske MINI Countryman en aura af selvtillid og eventyr.

FINESSEN LIGGER I DETALJEN.

Alle steder gemmer på noget spændende. Aluminiumsfælgene er mere markante, slanke og aerodynamiske. Den praktiske tagræling er nu som standard i sort højglans. Og C-stolpens design er stilfuldt. Og med fire varianter kan du altid finde et MINI design, der passer til dig –
Essential, Classic, Favoured eller JCW. De har hver især specielle features og særlige designdetaljer.

"VORES KOMPROMISLØSE OG PROGRESSIVE TILGANG KOMBINERER FUNKTIONELLE ELEMENTERS ENKELTHED MED DEN EMOTIONALITET, SOM ER VELKENDT FOR MINI.”

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø*

   

    MINI COUNTRYMAN E MINI Countryman SE ALL4
  ELEKTRISK RÆKKEVIDDE KM/OPLADNING (WLTP) 462 433
  ELFORBRUG KWH/100 KM (WLTP)

  15,9 - 17,4

  17 - 18,5

  DREJNINGSMOMENT NM 250 Nm 494 Nm**
  0-100 km/h 8,6 sek 5,6 sek
  YDELSE HK 204 313
  CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP) 0 0
  MAX HASTIGHED KM/T 170  180 

   

  * Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

  ** inkl. midlertidigt boost.

KØREOPLEVELSE

Den første fuldelektriske MINI Countryman – en frygtløs ledsager for den økobevidste eventyrer. Eventyret venter på dig. 

ELEKTRISK EKSTASE FORUDE.

For at opnå den maksimale gokartfølelse har vi gjort brug af væsentlige designkriterier, da vi udviklede den helt elektriske MINI Countryman. Vi har eksempelvis fremhævet køredynamikken takket være det lave tyngdepunkt, som placeringen af batteriet har muliggjort. Vi skaber de fantastiske MINI køreegenskaber ved at optimere vægtfordelingen og gøre brug af en direkte styreudveksling i kombination med et lille rat. Vi booster sidedynamikker og bilens vejgreb ved at optimere dækbredden. Og den nyeste hardware og software har gjort det muligt for os at gøre køreegenskaberne endnu mere legende og spændende i bilens Go-Kart-indstilling.

AGILITET OG AERODYNAMIK.

MINI Countryman fusionerer form og funktion med et mere kompakt design og fremhævede aerodynamiske linjer og opnår derved en fornem balance mellem styrke og effektivitet. Bilens avancerede teknologi er også karakteristisk for vores konstante fokus på økonomi og bæredygtighed.

ALL4-FIREJHJULSTRÆK.

ALL4-firehjulstrækket fordeler trækkraften dynamisk mellem alle hjul, hvilket sikrer, at du oplever et uovertruffent vejgreb ved terrænkørsel og har vejgreb på alle underlag. Og hvis der registreres manglende vejgreb på grund af vådt eller iset underlag ændres fordelingen af trækkraften efter behov. Dermed kan du drage maksimal nytte af den fuldelektriske MINI Countrymans robuste og eventyrlystne sjæl. Så du har styringen og er i dit rette element, uanset hvad vejrudsigten ellers siger.

FØRERASSISTENTER.

Driving Assistant (tilvalg) er ligesom at have et ekstra sæt øjne. Den advarer dig om køretøjer i den blinde vinkel og er om nødvendigt aktivt medvirkende til at styre din MINI tilbage i vognbanen. Endvidere registrerer den tværgående trafik bag dig, når du kører baglæns i din MINI. Driving Assistant Plus omfatter kamera- og radarbaserede førerassistentfunktioner. Den gør turen frem til din destination mere afslappende, fordi den automatisk holder din ønskede hastighed, vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj.
Takket være Driving Assistant Professional kan du sænke skuldrene. Den er ved din side i alle trafiksituationer, men uden at tage styringen fra dig.

VÆLG MELLEM FORSKELLIGE MINI KØREINDSTILLINGER.

Du kan som standard vælge mellem tre forskellige MINI køreindstillinger, der hver især afspejler din fuldelektriske MINI Countrymans egenskaber og egner sig til trafiksituationen og dit aktuelle behov. De har hver især deres eget udtryk.

GREEN MODE. Denne ekstra effektive køreindstilling er bæredygtig, enkel og helt stille og vil få dit batteri til at række mange kilometer. 
CORE MODE. En klassisk og behagelig MINI køreoplevelse i et sofistikeret og moderne interiør.
GO-KART MODE. Med inspiration fra legendariske John Cooper Works giver denne køreindstilling dig en sindsoprivende køreoplevelse. Med en sportslig motorindstilling, der får adrenalinen til at suse i årerne, samt en mere direkte styrefornemmelse og speederrespons.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I DIN MINI.

For første gang i en MINI er modellen blevet udstyret med en stemmeassistent med alle funktioner. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres med kommandoen “Hey MINI” eller ved at trykke på den pågældende knap på rattet. Stemmebetjent interaktion på det runde OLED-display i form af en animation med grafiske elementer, typografi og en avatar. For så vidt angår visningen kan føreren vælge mellem “MINI” – et stiliseret billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent “SPIKE”. MINI Intelligent Personal Assistant kan betjene vigtige funktioner i din MINI som fx navigationssystemet, telefonen, radioen eller endda indstillingen af temperaturen.

OPLADNING OG RÆKKEVIDDE

Med et helt opladet batteri har den nye og fuldelektriske MINI Countryman en rækkevidde på op til 462 km. Rækkevidden vil variere alt efter kørevaner og kørselsforhold. Din kørsel betyder meget for, hvor stor en rækkevidde du har, og hvor hurtigt den lagrede energi er brugt op. Det er nemt og hurtigt at oplade din fuldelektriske MINI, så du altid er klar til at indtage vejene. Uanset om du er hjemme, på arbejde eller ude at køre, arbejder vi på, hvordan du kan spare penge og maksimere din kørselsrækkevidde.

OPLADNING HJEMME.

Du behøver ikke en kompleks installation eller enhed for at kunne oplade derhjemme, men den nemmeste løsning er, hvis du bruger en MINI Wallbox. Din fuldelektriske MINI Countryman leveres med et Flexible Fast Charging-ladekabel og en adapter, der er kompatibel med både almindelige stikudtag og industrielle stikudtag, som giver ladehastigheder på op til 11 kW. Hvis du er interesseret i at få installeret en MINI Wallbox eller en løsning fra en af vores partnere, vil vi dig gerne hjælpe dig med at finde en specialist i dit område.

OPLADNING PÅ FARTEN.

Alt du skal bruge til offentlig opladning indgår som en del af standardudstyret til din nye MINI med MINI Charging Card og type 3-ladekabel, og der er ikke behov for yderligere udstyr. Du kan drage fordel af de støt stigende antal offentlige ladestationer, der er udstyret med både vekselstrøm (AC) via et type 2-stik og jævnstrøm (DC) via et CCS-stik, der giver dig op til 130 kW el. Og du vil nyde godt af attraktive priser og opladningspakker.
Kombinationen af en ladekapacitet i praktisk størrelse og stabil opladningsydelse af din MINI sikrer, at du kan følge mange ruter for at nå din destination - og altid have flere opladningsmuligheder inden for rækkevidde.

MAKSIMER DIN RÆKKEVIDDE.

Hvis du kører med en konstant hastighed i stedet for ofte at træde speederen ned, vil du få en længere rækkevidde. Green Mode er en forbrugsbesparende indstilling. Indstillingen hjælper dig med at holde dig i det økonomiske område, når du træder på speederen. Hvis effektivitetsindikatoren lyser grønt, gør du en god figur. Hvis du accelererer for kraftigt, bliver den grå. Den bedømmer din effektivitet siden køreturens start – og viser dig, hvor mange bonuskilometer du har opnået.