Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

DEN NYE MINI COUNTRYMAN.

EN AURA AF SELVTILLID.

Til efteråret starter produktionen af en ny generation af MINI.

Den første generation af MINI Countryman kom til verden i 2010 og var en øjeblikkelig succes for MINI. Det var også MINI's første model med en længde på over fire meter. I 2017 fulgte anden generation, inklusive MINI's første plug-in-hybrid model. Nu fortsætter succeshistorien, når tredje generation begynder produktionen til efteråret. Den nye MINI Countryman vil kunne fås med benzinmotor, og for første gang nogensinde udbydes den som en ren elbil.

Læs mere om den nye fuldelektriske MINI Countryman.

Reservationer af den nye MINI Cooper og MINI Countryman med benzinmotor kan foretages fra den 18. oktober 2023.

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

INTERIØR

Forfinet til fingerspidserne. Godt håndværk og lækre detaljer præger det æstetiske interiør. Materialevalg på øverste hylde, avanceret teknologi og iscenesættende ambient lighting giver dig i samspil med hinanden en køreoplevelse i særklasse. Når du først sidder i bilen, vil det ikke være overraskende, hvis du formentlig ikke har lyst til at stige ud igen.

EKSTERIØR

En større dosis MINI-ature. Med sin kraftfulde konstruktion, det markante SUV-design og den iøjnefaldende fremtoning udstråler den nye MINI Countryman en aura af selvtillid og eventyr.

FINESSEN LIGGER I DETALJEN.

Alle steder gemmer på noget spændende. Aluminiumsfælgene er mere markante, slanke og aerodynamiske. Den praktiske tagræling er nu som standard i sort højglans. Og C-stolpens design er stilfuldt. Og med fire varianter kan du altid finde et MINI design, der passer til dig – Essential, Classic, Favoured eller JCW. De har hver især specielle features og særlige designdetaljer.

"VORES KOMPROMISLØSE OG PROGRESSIVE TILGANG KOMBINERER FUNKTIONELLE ELEMENTERS ENKELTHED MED DEN EMOTIONALITET, SOM ER VELKENDT FOR MINI.”

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø*

   

    MINI Countryman C MINI Countryman JCW ALL4
  YDELSE HK 170 300
  DREJNINGSMOMENT NM 280 400
  BRÆNDSTOFTYPE BENZIN BENZIN 

  0-100 KM/T

  8,3 sek 5,4 sek
  BRÆNDSTOFFORBRUG KM/L

  16,1 - 16,4

  12,0 - 12,8
  CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP)
  138 - 155 177 - 188 
  MAX HASTIGHED KM/T
  212 250

   

  * Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

KØREOPLEVELSE

Eventyret venter på dig. Den spændende MINI TwinPower Turbo-teknologi giver ydelse og effekt og en umiskendelig følelse, når du sidder bag rattet i den nye MINI Countryman. 

POWER OG PERFORMANCE ON- OG OFFROAD.

Uanset om du er på en parkeringsplads eller i en nationalpark, så har MINI Countryman styrken, spontaniteten og styretøjet til at tage dig på eventyr. Hver kurve og hvert sving vil få adrenalinen til at bruse i dine årer på både kurverige bjergveje og i byens rundkørsler. Og hvis du vælger en model med ALL4-firehjulstræk kan du køre de allerflotteste panoramaruter.

MINI TWINPOWER-MOTORER MED TURBOLADER.

Med MINI Countryman får du ydeevnen og effektiviteten fra MINIs TwinPower Turbo-teknologi. De skiller sig ikke kun ud fra alle de andre – de efterlader dem på perronen. Så sæt i gang med en motor, der passer til din livsstil, kørestil og de typer køreture, du ofte kører.

ALL4-FIREJHJULSTRÆK.

ALL4-firehjulstrækket fordeler trækkraften dynamisk mellem alle hjul, hvilket sikrer, at du oplever et uovertruffent vejgreb ved terrænkørsel og har vejgreb på alle underlag. Og hvis der registreres manglende vejgreb på grund af vådt eller iset underlag ændres fordelingen af trækkraften efter behov. Dermed kan du drage maksimal nytte af MINI Countrymans robuste og eventyrlystne sjæl. Så du har styringen og er i dit rette element, uanset hvad vejrudsigten ellers siger.

FØRERASSISTENTER.

Driving Assistant (tilvalg) er ligesom at have et ekstra sæt øjne. Den advarer dig om køretøjer i den blinde vinkel og er om nødvendigt aktivt medvirkende til at styre din MINI tilbage i vognbanen. Endvidere registrerer den tværgående trafik bag dig, når du kører baglæns i din MINI. Driving Assistant Plus omfatter kamera- og radarbaserede førerassistentfunktioner. Den gør turen frem til din destination mere afslappende, fordi den automatisk holder din ønskede hastighed, vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj. Takket være Driving Assistant Professional kan du sænke skuldrene. Den er ved din side i alle trafiksituationer, men uden at tage styringen fra dig.

VÆLG MELLEM FORSKELLIGE MINI EXPERIENCE MODES.

Du kan som standard vælge mellem tre forskellige MINI Experience Modes, der hver især afspejler din MINI Countrymans egenskaber og egner sig til trafiksituationen og dit aktuelle behov. De har hver især deres eget udtryk.

GREEN MODE. Denne ekstra effektive køreindstilling er enkel og vil få indholdet i din tank til at holde i mange kilometer.
CORE MODE. En klassisk og behagelig MINI køreoplevelse i et sofistikeret og moderne interiør.
GO-KART MODE. Med inspiration fra det legendariske John Cooper Works giver denne køreindstilling dig en sindsoprivende køreoplevelse med en motorindstilling, der får adrenalinen til at suse i årerne.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I DIN MINI.

For første gang i en MINI er modellen blevet udstyret med en stemmeassistent med alle funktioner. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres med kommandoen “Hey MINI” eller ved at trykke på den pågældende knap på rattet. Stemmebetjent interaktion på det runde OLED-display i form af en animation med grafiske elementer, typografi og en avatar. For så vidt angår visningen kan føreren vælge mellem “MINI” – et stiliseret billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent “SPIKE”. MINI Intelligent Personal Assistant kan betjene vigtige funktioner i din MINI som fx navigationssystemet, telefonen, radioen eller endda indstillingen af temperaturen.

RUMMELIGHED OG ALSIDIGHED

Vi har skabt mere plads til alle dine spændende planer. Den nye MINI Countryman er 13 cm længere og 6 cm højere og med op til 25 % mere bagagerumsvolumen. Takket være det reducerede design og den intelligente udnyttelse af pladsen er der også mere opbevaringsplads, så du har plads til alt det, du gerne vil have med på tur.

JOHN COOPER WORKS

ET MINI KICK. TURBOLADET.

Vores udviklere elsker at blive udfordret. De kommer ud af deres comfortzone. MINI John Cooper Works Countryman repræsenterer en stolt motorsportshistorie, der går hele fem årtier tilbage i tiden. Bilens 2,0-liters turbomotor med 4 cylindre leverer en imponerende og kraftfuld effekt. Fordi nok aldrig er nok.

ET SLANKT OG DYNAMISK UDVENDIGT DESIGN.

MINI John Cooper Works Countrymans udvendige design udstråler robusthed og eventyrlyst. Med sin determinerede tilstedeværelse udstråler denne kompakte SUV en styrke og robusthed, der er klar til at indtage ethvert terræn. De muskuløse konturer og den atletiske fremtoning afspejler bilens evner og alsidighed, mens den samtidig tiltrækker sig opmærksomhed på vejene.

ET FORFRISKENDE INTERIØR.

Bygget til at få pulsen op, allerede før du starter motoren. Bilen har et mere sportsligt DNA takket være det minimalistiske design, der udspringer direkte af MINI's stolte motorsportstradition. Alle de instrumenter, du har brug for på en køretur, der vækker alle dine sanser, er nu på OLED-displayet og fem drejeknapper. Du skal blot vælge Go-Kart-indstillingen og skrue op for lyden – lyden af drivlinjen vil give dig et kick.

NERVEPIRRENDE POWER OG UFORLIGNELIG PERFORMANCE.

MINI John Cooper Works Countryman giver dig en forfriskende oplevelse af power og performance, der ikke er som i alle andre biler. Denne kompakte SUV er udstyret med en kraftfuld motor og et intelligent ALL4-firehjulstræk og giver dig en imponerende blanding af ydeevne, hastighed og adræthed.

UTROLIGT OPKOBLET. UTROLIGT BEKVEMT.

Det er en smal sag at køre, når man altid har en digital ledsager på OLED-midterdisplayet. Dør-til-dør-navigation, intelligent parkeringsassistent og trafikinformation i realtid er lige ved hånden. Og din intelligente personlige assistent, Spike, er altid klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hver køretur.